Buckle boots en een schattig jurkje bij huizen vol rozen

Buckle boots en een schattig jurkje bij huizen vol rozen

Yes, ik ben er weer! Na een nierbekkenontsteking en een hartverzakking door mijn blog die ineens verdwenen leek te zijn, heb ik mijn leven weer een beetje op de rit. En hoe dat beter te vieren dan met een heerlijk outfitje?! Bij ComeGetFashion mocht ik twee superleuke items uitkiezen en oh, wat was dat moeilijk. Toch was ik vrij snel zeker van mijn keuze toen ik een geweldig paar buckle boots zag. Kijk je mee naar dit outfitje?

Stoere witte buckle boots

Comegetfashion, Leidse straatjes, buckle boots, netpanty

Ik weet nog dat ik ongeveer een jaar geleden een outfitje zag op Instagram Stories met witte buckle boots. In mijn hoofd ben ik toen een queeste begonnen naar de perfecte witte buckle boots voor mijn gewenste outfit. Toen ik deze schoenen zag op de site van ComeGetFashion wist ik dus gelijk dat die van mij gingen zijn. De laarsjes zijn heel stoer, met twee zilverkleurige gespen en een stoere leerachtige uitstraling. Ook zijn ze stralend wit – zo wit dat het bijna pijn doet aan je ogen – dus het is absoluut een echte eyecatcher. Eerlijk is eerlijk, aangezien je maar €44,95 voor deze laarsjes betaalt, moet je niet uitgaan van een geweldige kwaliteit. Zelf vind ik dat overigens geen bezwaar, voor mij is dit meer een fashion item dan everyday footwear en dus vind ik het alleen maar een voordeel dat ze relatief goedkoop zijn.

Een schattig jurkje met stoere boots

Comegetfashion, Leidse straatjes, buckle boots, netpanty

Vaak ga ik voor een óf stoere, óf heel vrouwelijke outfit, maar soms vind ik het ook leuk om dit lekker te mengen. De boots heb ik gecombineerd met een netpanty van ComeGetFashion om het geheel nog net wat stoerder te maken. Het was de eerste keer dat ik een netpanty droeg en aangezien ik echt een pantystof had verwacht, dacht ik dat de panty heel snel zou scheuren. Niks is minder waar! Qua structuur lijkt het een beetje op zo’n boodschappennet en dat zit eigenlijk heel stevig om je benen. Top, want ik vind het echt heel gaaf met de schoenen!

Het lievige constrast van deze outfit zit ‘m in het jurkje. Dit overslagjurkje is van Vila en heeft naast polkadots schattige ruches. Sinds ik dit jurkje kocht ben ik er helemaal dol op en hoewel ik het vaak schattig combineer, voel ik me in deze combinatie een echte rockchick! Wat vinden jullie ervan om dit zo samen te dragen?

Wat ik draag

Comegetfashion, Leidse straatjes, buckle boots, netpanty

Jurkje – Vila | Look-a-like
Netpanty – ComeGetFashion | €2,99*
Buckle boots – ComeGetFashion | €44,99*

Comegetfashion, Leidse straatjes, buckle boots, netpanty Comegetfashion, Leidse straatjes, buckle boots, netpanty

Ik ben helemaal blij met deze outfit! Wat vinden jullie van buckle boots, en dan vooral witte? Vind jij het tof, of is het te gewaagd? Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie vinden!

Wat is jouw favoriete item van ComeGetFashion?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ComeGetFashion.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

7 Reacties

 1. 7 juni 2018 / 07:33

  Wat een ontzettend leuke outfit zo! Die netpanty is heel gaaf en het jurkje is helemaal mijn ding. Mooi gecombineerd zo met de opvallende schoenen!

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2018 / 12:47

   Ah, superlief van je Romy! Dankjewel.

 2. 7 juni 2018 / 09:34

  Deze outfit vind ik echt geweldig! Staat je ook echt mega goed!

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2018 / 12:47

   Dankjewel meis! Superlief van je!

 3. 22 juni 2018 / 14:33

  Leuke outfit :), ik hou van contrast in een outfit en zou onder dit soort cute jurkjes ook stoere boots of sneakers (als ik zin heb in een sporty lookje) dragen!

  • Malou
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:27

   Jaaa, dat is echt tof! Dat een outfit niet zo voorspelbaar is!