Veelgelezen artikelen

Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Hit Me Baby One More Time met een industriële vibe

Hit Me Baby One More Time met een industriële vibe

Give me a siiiiign, hit me baby one more time! Keken jullie vroeger ook altijd naar die videoclip waarin Britney Spears met haar geruite rokje en staartjes stond te dansen in de schoolbanken? Stiekem vond ik die outfit toen al leuk en dat vind ik eigenlijk nog steeds. Toen ik naar Ellen in Almere ging, trok ik een outfit aan waarbij wij allebei gelijk die Britney Spears-vibes voelden. En jij?! Vandaag show ik je de foto’s die we hebben geshoot op een heel toffe industriële locatie.

Hit me baby one more time!

Britney Spears, Almere, outfit

Jongens, KIJK NOU. Dit rokje heeft toch echt zo’n schoolgirl gevoel? Ik zat begin dit jaar in college naast een heel leuk meisje en zij had dus zo’n geweldig rokje. Ik vroeg ernaar en zij vertelde me dat ze ‘m bij Bershka heeft gekocht. ‘s Middags heb ik ‘m gelijk besteld en Robin heeft ‘m toen – hoe lief – gehaald bij het filiaal in Den Haag. Twee meisjes die me hebben geholpen deze beauty te bemachtigen! Hun werk is niet ondankbaar, want ik heb ontzettend veel plezier van dit rokje. Hij is vrij kort, maar ik vind het leuk om ‘m op allerlei verschillende manieren te combineren. Sexy, schattig, onschuldig… Deze look is in elk geval vrij sexy, denk ik!

Fifty shades of grey (and a bit red)

Britney Spears, Almere, outfit

Nou jongens, grijs is wel dé kleur  van deze outfit hè?! Behalve mijn rode lippen is alles grijs en zwart… Maar ik vind het gelukkig nog steeds wel leuk! Mijn grijze truitje komt van Pull & Bear en ik draag die echt ontzettend vaak. Hij is lekker zacht en past overal bij. Vaak draag ik er een hemdje onder voor de warmte, maar bij deze outfit vind ik het randje buik ook wel passen, eigenlijk. En jij? Leuk, of too much?

Mijn haar draag ik het allerliefste los, maar deze look is toch wel mijn andere favorietje. De Ariana Grande, toch?! Ik snap wel waarom dit haar signature look was, want het zit héérlijk. En ik vind het ook wel leuk staan, stiekem!

Wat ik draag

Britney Spears, Almere, outfit

Grijs truitje – Pull & Bear | €9,99
Geruit rokje – Bershka | Look-a-like
Soft Matte Lip Cream Amsterdam – NYX | €7,95

Britney Spears, Almere, outfit Britney Spears, Almere, outfit

Ohhh jongens, ik ben zo benieuwd wat jullie vinden van deze outfit! Misschien toch wel wat anders dan jullie van mij gewend zijn, maar misschien ook wel leuk?

Luisterde jij vroeger naar Britney Spears?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 14 mei 2018 / 09:20

  Ik luisterde vroeger niet echt naar Britney Spears, maar was wel fan van haar stijl. Deze outfit is overigens echt een perfecte interpretatie naar 2018 hoor. Top!
  Kool Family onlangs geplaatst…Wie is de mol tag #7My Profile

  • Malou
   Auteur
   14 mei 2018 / 09:41

   Zo leuk om te horen! Dankjewel!