By Bjor | Mix ’n match met mijn maantjesoorbellen

By Bjor | Mix ’n match met mijn maantjesoorbellen

Een van de geweldige cadeautjes die ik op mijn verjaardag kreeg, was een paar oorbellen van By Bjor. Ze stonden op mijn wishlist en mijn lieve zusje had deze schoonheden voor mij gekocht! Ik vind ze superleuk, maar het is natuurlijk nóg leuker als je telkens een nieuw paar oorbellen kunt hebben. Daarom bestelde ik nog wat dingen bij By Bjor. Kijk je mee naar mijn Mix ’n Match oorbellen?

Het verjaardagscadeautje

Verjaardag, oorbellen By Bjor, maan, ster

Dit zijn dus de oorbellen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Het zijn simpele zilverkleurige ringen met een soort haakje aan de bovenkant. Het kleine rechtopstaande stukje moet je door je gaatje doen, wat in het begin een beetje een gedoe is. Maar als het dan eenmaal zit, kunnen de oorbellen echt niet uitvallen. Ze zijn ook nog eens ontzettend licht, dus je merkt amper dat ze je draagt.

Aan de ring hangt een zilverkleurig maantje, net als de ring gemaakt van roestvrij staal. Verder hangt er aan de ring een kettinkje met in mijn geval een zwart sterretje. Het lijkt gemaakt van hout, maar het schijnt mat keramiek te zijn, echt erg mooi! By Bjor heeft deze sterretjes in verschillende kleuren, dus bij de aankoop van de oorbellen mag je zelf een kleur kiezen. Ik heb nog twee paar lose sterretjes besteld, zodat ik steeds een ander soort oorbellen heb.

Mijn bestelling bij By Bjor

Bestelling By Bjor, verpakking Bestelling By Bjor, verpakking

Zoals ik al zei bestelde ik twee paar losse sterretjes. Eigenlijk dacht ik dat je een zakje kreeg met allerlei verschillende kleuren, maar het bleek dus zo te zijn dat je twee sterretjes van een bepaalde kleur bestelt. Een zo’n paar kost €4,00, wat ik eigenlijk wel redelijk prijzig vind voor twee sterretjes. Maar goed, ik weet natuurlijk niet hoe duur dat matte keramiek is én de verzendkosten zitten hier al bij in. Mijn bestelling was in elk geval prachtig verpakt. In een bubbeltjesplastic envelop zat dit zakje. Het voelde echt als een cadeautje!

Ook binnenin dit zakje waren de sterretjes goed verpakt. Beide paren zaten in een eigen zakje en deze zakjes waren weer verpakt in bubbeltjesplastic. Heel fijn om te merken dat je bestelling zo goed wordt beschermd.

Sterretjes, bestelling By Bjor

Deze twee kleuren heb ik gekozen; een okergeel paar en een grijsblauw paar. Toen de grijze sterretjes uit het zakje kwamen, was ik een beetje teleurgesteld, omdat het heel grijs leek. Het okergeel vind ik echt heel mooi; een prachtig sprekende kleur.

Mix ’n match met de oorbellen

Oorbellen By Bjor, sterretjes

Hierboven kun je zien wat de ‘ingrediënten’ waren die ik nou eigenlijk had. Het toffe is dat je de sterretjes en de maantjes makkelijk van de ring afschuift, waardoor je alles wat je maar wilt aan de ring kan doen. Je kunt sterretjes aan een ketting aandoen, maar ook alleen de sterretjes of het maantje. Wat je maar wilt!

Ik wilde het zwarte sterretje aan het kettinkje vervangen, maar dat bleek nog best een klus. Het duurde echt tien minuten voor ik het ringetje had open gebogen met de sieradentang. Ik ga even losse kettinkjes kopen, zodat ik het makkelijk kan verwisselen.

Sterretjes, oorbellen By Bjor

Het is echt zó moeilijk om een scherpe foto te maken van die oorbellen, want die sterretjes hangen NIET stil. Toch kun je hier wel goed zien hoe ze eruitzien. En gelukkig blijkt het grijze sterretje toch wel een beetje blauwig! Nu heb ik drie paar oorbellen voor €16,00 minder!

Verjaardag, oorbellen By Bjor Oorbellen By Bjor, bestelling, mix

Voor de grap deed ik twee sterretjes en een maantje aan het ringetje en eigenlijk bleek dit er superleuk uit te zien. De oorbel is zo wat praktischer en het ziet er nog steeds leuk en speels uit. Je kunt natuurlijk ook het maantje eraf halen en alleen een sterretje aan de ring hangen. Zulk soort oorbellen verkoopt By Bjor ook, maar ik maak ze nu makkelijk zelf.

Oorbellen By Bjor, mix, bestelling

Ik vind het echt superleuk dat je zo kunt mixen met de sterretjes en maantjes, en Bjørke leek het zelf ook heel leuk te vinden. Sowieso ben ik heel tevreden over By Bjor en haar service! In de toekomst ga ik zeker nog wat meer sieraden en sterretjes bestellen bij By Bjor.

Oorbellen By Bjor, mix, bestelling

Bestel jij wel eens bij kleinere webshops?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

38 Reacties

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:13

   Leuk is dat hè! Ik heb dat zelfde inderdaad, daar leer je ze dan door kennen!

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:13

   Dankjewel Dionne! Tof zijn ze hè!

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:20

   Ik vind het ook zo leuk! Je zou zelfs nog andere hangers aan de ring kunnen hangen 🙂

 1. 10 maart 2017 / 11:28

  Leuke oorbellen! Ik ken het sluitsysteem: even oefenen maar uiteindelijk zit het beter dan met een knopje, vind ik.
  Echt leuk dat je er mee kunt combineren, dat zal ik onthouden.

  Ik moet zeggen dat een grote webshop me altijd meer het gevoel geeft dat je veiliger kunt winkelen (amazon ofzo), maar soms vind ik bij kleine webshops juist hele leuke unieke items die ik nergens anders gezien heb!
  Josephine onlangs geplaatst…De zomermode van 1882My Profile

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:16

   Vind ik ook, het kan echt absoluut niet meer open gaan. Ik begrijp heel goed wat je bedoelt wat betreft de veiligheid, ik kijk altijd of ik even een goede review kan vinden van de webshop!

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:16

   Ik ook! Echt een cadeautje.

 2. 10 maart 2017 / 16:35

  Wat tof dat je zo kunt mixen, heel leuk! Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#163My Profile

 3. 10 maart 2017 / 21:58

  Oh deze zijn wel heel erg leuk! Veel plezier ervan

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:17

   Schattig? Haha, ik vind ze niet per se schattig, maar tof zijn ze wel!

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:17

   Ja hè! Sowieso is die webshop geweldig leuk.

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:17

   Vind ik ook!

 4. 11 maart 2017 / 10:24

  Wauw wat tof!! Ik vind die okergele ook echt mega mooi. Ahhh ik wil deze oorbellen ook. Trouwens heel knap hoe je die foto’s hebt gemaakt. Die oorbellen bewegen natuurlijk de hele tijd hahah.
  Claire onlangs geplaatst…Plant een pit: groei je eigen avocado plantMy Profile

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:18

   Bestel ze dan! Ze zijn zo fijn en ze zitten heerlijk. Het was inderdaad best een uitdaging, en dan blijken ze toch niet helemaal scherp… Heel erg balen!

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:18

   Dankjewel! Stiekem was ik wel een beetje trots, haha.

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 18:30

   Ja tof is dat hè! Ik ben er zo blij mee.

  • Malou
   Auteur
   11 maart 2017 / 21:05

   Dankjewel! Tof om dat zo te kunnen variëren, hè!

 5. 12 maart 2017 / 00:15

  Wat gaaf!! Ik vind ze super mooi <3
  Leuke blog heb je <33
  Liefs, Florentine

  • Malou
   Auteur
   12 maart 2017 / 23:31

   Dankjewel Marleen! Ik ben er ook echt heel erg blij mee, voel me heel uniek.

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2017 / 10:09

   Dankjewel! Ik vind ze zelf ook zo leuk

  • Malou
   Auteur
   19 maart 2017 / 18:54

   Ja tof zijn ze, hè! Ik ben er ook zo blij mee.