6 x My October Favorites

6 x My October Favorites

Ik vind het écht absurd dat het alweer bijna november is… En daarbij vind ik het ook echt niet leuk. De regen, de wind en dat het méga vroeg donker is… Gelukkig heb ik in oktober wel heel veel leuke dingen gekocht, gekregen of gedaan en die zijn het helemaal waard om in een blogpost opgenomen te worden! Ben je klaar voor mijn October Favorites?

Mijn nieuwe killer heels van Uggs

October Favorites, Uggs, Netflix, lipgloss, 3 oktober, Leids ontzet

Op een ochtend werd ik wakker en ik besloot dat ik Uggs wilde. 7 jaar later dan alle andere mensen, maar toch bleek dit echt een briljante ingeving. Op United Wardrobe vond ik namelijk deze PRACHTIGE Ugg laarzen met gigantische hakken. Nooit gedragen, maar ik hoefde er maar €32,00 voor te betalen! De binnenkant heeft het typische bont van Ugg en je kan ze ook omslaan zodat het bont aan de buitenkant zit. Ik ben verliefd!

Gouden sieraden

October Favorites, Uggs, Netflix, lipgloss, 3 oktober, Leids ontzet

Vroeger droeg ik alleen maar zilveren sieraden, maar sinds kort ben ik echt een fan van gouden sieraden. Dit staat me toch beter dan ik had verwacht en ik heb zoveel mooie gouden sieraden! Zo vond mijn vriend in Italië een oud gouden armbandje voor me, erfde ik van mijn oma een armbandje en kettinkje met gouden bolletjes en namen mijn oom en tante uit Londen supermooie oorbellen en een ring mee van & Other Stories. Superleuk dat ik nu kan afwisselen tussen gouden en zilveren sieraden!

De nieuwe lipbalm van Clarins

October Favorites, Uggs, Netflix, lipgloss, 3 oktober, Leids ontzet October Favorites, Uggs, Netflix, lipgloss, 3 oktober, Leids ontzet

Ellen had een hele tijd geleden voor ons allebei een lipbalm van Clarins gewonnen. Toen ik haar laatst zag, gaf ze deze aan mij! Normaal ben ik geen fan van lichtroze, maar wauw, dit is zo’n mooie kleur! Heel subtiel, maar je krijgt er echt roze en volle lippen van. En het smaakt ook héééél lekker! Dit is trouwens de Instant Light Lip Balm Perfector in de kleur 03.

De kermis op 2 en 3 oktober

October Favorites, Uggs, Netflix, lipgloss, 3 oktober, Leids ontzet

Als je in Leiden woont, is 3 oktober a.k.a. Leidens Ontzet echt een ding. Op de avond van 2 oktober naar de Nieuwe Rijn en op 3 oktober naar de Kermis… Dit jaar ging ik met een paar meiden van Augustinus naar de kermis en het was zó leuk! Ik heb een lichtblauwe alpaca gewonnen – of eigenlijk heeft Claudia dat gedaan voor mij – heel veel loempia’s gegeten en gewoon keihard gelachen. Was zo leuk!

De Australische Netflix serie Sisters

October Favorites, Uggs, Netflix, lipgloss, 3 oktober, Leids ontzet

Begin oktober heb ik echt in een week Sisters uitgekeken, zó leuk! Het gaat over Julia en haar vader is een prominente dokter in een IVF-kliniek. Als hij op zijn sterfbed ligt, stuurt hij een brief naar de krant waarin staat dat hij heel veel vrouwen zwanger heeft gemaakt met zijn eigen sperma. Julia heeft ineens heel veel broers en twee zussen, en vooral die zussen zorgen voor nogal wat problemen. Helaas is het maar een seizoen met zeven afleveringen, dus ik had het heel snel uit… Hopelijk komt er snel een seizoen 2!

Wat vinden jullie van deze blog? Zelf vind ik het echt superleuk om zoiets te schrijven! En als ik eerlijk ben heb ik ook alweer een heel lijstje voor november… Zoveel leuke dingen in de wereld!

Wat staat er bij jouw October Favorites?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 29 oktober 2018 / 08:21

  Wat een leuk artikel! Als ik Shadowhunters uitheb ga ik zeker Sisters eens checken op Netflix. En die sieraden, zo mooi! ❤️

  • Malou
   Auteur
   4 november 2018 / 17:41

   Ahhhh ja echt doen, het is superleuk om te kijken!

 2. 29 oktober 2018 / 17:49

  Wat een gave schoenen! Ik wist helemaal niet dat Uggs ook andere schoenen dan zijn standaard laarzen uitbrengt. Deze vind ik echt mooi, terwijl Uggs normaal niet zo mijn ding zijn 😉 Die serie klinkt ook heel leuk trouwens. Die komt op mijn to watch list 🙂

  • Malou
   Auteur
   4 november 2018 / 17:40

   Ahhhh ja dat had ik dus ook helemaal! Ben echt blij dat ik deze heb gevonden. En Sisters is echt top, moet je echt gaan kijken!

  • Malou
   Auteur
   4 november 2018 / 17:40

   Thanks babe! Ik ben er ook echt zo blij mee!