6 x My November Favorites

6 x My November Favorites

Hi lieverds! Het is alweer bíjna december; ik kan oprecht niet geloven dat de tijd zo snel kan gaan… Ik ben de laatste tijd ook echt bizar druk met studie, studentenvereniging en werk. Volgens mij lijkt de tijd dan nog sneller te gaan! Vorige maand ben ik begonnen met mijn favorieten van de maand benoemen en dat vond ik zelf echt superleuk om te doen. Daarom nu mijn favorieten van november!

Superga platform sneakers

In de zomer droeg iedereen Superga’s, maar ik loop natuurlijk achter de feiten aan en ik kocht ze pas in november. Ook weer via United Wardrobe, voor maar een euro of €40, en gloednieuw! Ik heb ze helaas nu al zo vaak gedragen dat ze niet helemaal wit meer zijn, maar ja, dat is waar schoenen voor zijn toch?! Ik heb overigens ook al een outfitpost gemaakt met deze beauts.

Cashmere sjaal van Auracharm

Eerder dit jaar ging ik met Ellen en Eline shooten voor AuraCharm. Inmiddels heeft AuraCharm een nieuwe collectie, dit keer met prachtige dubbelzijdige cashmere sjaals! Helaas mocht ik geen model meer staan, maar er stonden twee vriendinnen van mij model en daarom kreeg ik van Ellen ook een sjaal. Zo lief! Mijn vriend noemde het een ‘gender reveal’ sjaal en dat is het ook wel een beetje, behalve dat de ene kant koningsblauw is en de andere kant felroze. Zo mooi!

Outfit van het lustrumgala

Afgelopen zaterdag was het Carpe Noctem gala van mijn vriend en ik heb zo genoten! Het was echt een superleuke avond/nacht met geweldige mensen en echt een tof programma. Ik droeg die avond een nieuwe galajurk van Boohoo die ik zooooo mooi vind. Hij is dus lichtblauw en kimono-achtig en ik vind ‘m prachtig staan. Daarbij droeg ik nieuwe peeptoes, ook van Boohoo, en mijn rieten tasje uit Marrakech. Wat vinden jullie van deze outfit?

Speciale fudge uit Maastricht

Vorig weekend gingen mijn ouders een weekendje naar Maastricht en toen ze terugkwamen hadden ze voor mij en mijn zusje een zakje fudge meegenomen. Blijkbaar zit in Maastricht een pop-up store, Delicious Fudge World, met allerlei soorten fudge, en het is zó lekker! Ook speciale soorten, met pinda’s aan de zijkant, en volgens mij was het niet al te goedkoop, maar wel méga lekker…

Onze cordialfoto in het Rijksmuseum van Oudheden

I present ‘A.D.C. Cleo’, ons cordial a.k.a. jaarclub van mijn studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus. Wij hebben onze naam Cleo geïnspireerd op Cleopatra, en daarom hebben we onze foto gemaakt voor een Egyptische tempel in het Rijksmuseum van Oudheden, naast Augustinus. De fotograaf heeft er zoiets vets van gemaakt, ik ben er zó blij mee! Wat vinden jullie van de foto?

Het boek van The Handmaid’s Tale

Deze zomer was Ellen in de ban van The Handmaid’s Tale, maar helaas stond dat op Videoland en dus kon ik het niet kijken. Jammer, want ze had me zó benieuwd gemaakt! Gelukkig is er ook een boek en die lag in de boekhandel waar ik vroeger werkte. Ik ben er net in begonnen en ik ben nu al enthousiast. Wat een gruwelijk, maar fascinerend boek! Heerlijk om op zo’n koude winterdag in bed te liggen met dit boek.

Dat waren mijn favorieten van november! Volgende maand zullen jullie waarschijnlijk ook mijn favorieten van Black Friday zien, ik heb stiekem best wel veel geshopt… Oeps!

Wat was jouw favoriet van november?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 26 november 2018 / 08:17

  Wat een geweldige foto van jullie jaarclub! Dat heeft de fotograaf echt goed gedaan. Prachtige galajurk ook trouwens! Dat boek klinkt ook heel tof. Over de serie die van dat boek is gemaakt, heb ik ook al veel goeds gehoord.

  • Malou
   Auteur
   26 november 2018 / 12:52

   Ah zo lief, dankjewel! Ik ben ook zo mega blij met de foto. Tof he, dat bek! Ben echt heel benieuwd hoe het afloopt.

 2. 26 november 2018 / 12:09

  Wat een leuke favorites! Hele mooie foto’s ook mop! En oh my goood! The handmaid’s tale is echt gruwelijk goed! Als je het boek uit hebt, wil ik hem ook wel van je lenen! Boeken zijn stiekem altijd mooier dan de verfilmde versie! Xx Ellen

  • Malou
   Auteur
   26 november 2018 / 12:52

   Aaahhh ja dan mag je het boek zeker lenen, ik neem ‘m voor je mee! Dankjewel schat! X