Happy New Year • mijn New Year’s Resolutions 2019

Happy New Year • mijn New Year’s Resolutions 2019

Happy New Year! Het is inmiddels alweer bijna een weekje 2019, maar ik heb eigenlijk – hoe gek het ook is in de Kerstvakantie – nog geen tijd gehad om een blog te schrijven. Maar goed, nu dan toch eentje om de vakantie af te sluiten! Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn New Year’s Resolutions voor 2019; ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden ♥

1. 120 ECTS halen

Mijn leven bestaat toch eigenlijk voor het grootste deel uit Geneeskunde en dat zal nog wel héél lang zo blijven. Geen probleem, want ik vind het nog steeds echt de allllllerleukste studie OOIT. Ik ben inmiddels ongeveer halverwege mijn Bachelor en tot nu toe heb ik nog nooit hoeven herkansen, zó fijn! Dit wil ik graag zo voortzetten en dus is het mijn goal om op 5 juli dit jaar 120 ECTS te hebben, zodat ik lekker nominaal blijf lopen.

2. Gezonder eten en 4 uur per week sporten

Dit is natuurlijk echt een héél standaard Resolution, maar toch vind ik het wel echt belangrijk. Ik ben een aantal kilo aangekomen en daar wil ik vanaf. De afgelopen jaren had ik telkens van die health kicks, waarin ik een paar weken heel gezond at en veel sportte en dan was het weer klaar 🙁 Wie heeft voor mij dé tip om het vol te houden?!

Overigens ga ik vanaf morgen twee weken lang eten en sporten als een Victoria’s Secret model met mijn huisgenootje Kelly. Echt zo leuk en spannend! Als het me bevalt wil ik daarna eigenlijk standaard 2 of 3 dagen per week zo gaan leven, dus wie weet is dit wel het zetje wat ik nodig heb om heel gezond te gaan eten…

3. Meer reizen, het liefst elke maand

Dit spreekt voor zich, toch? Met reizen bedoel ik overigens niet dat ik het vliegtuig hoef te pakken naar een of ander ver oord, een dagje naar Groningen of Maastricht is ook al goed ♥. Al staat mijn eerste verre reis wel al gepland, ik ga dit jaar naar Zuid-Afrika! Mijn vriend en ik willen eind april ook graag een goedkoop weekendje weg, heeft iemand een tip voor een leuke, goedkope Europese stad?

4. Gelukkiger worden met mezelf en kleine dingen

Op Instagram en mijn blog lijk ik altijd heel positief, maar ik kan eigenlijk best wel pessimistisch zijn en ook heel erg onzeker zijn over mezelf. Ik wil dit jaar leren om mezelf op nummer 1 te zetten en het mooie van het leven in te zien. Daarom houd ik onder andere elke dag bij waarvoor ik die dag dankbaar was en probeer ik meer tijd te besteden aan de dingen die mij gelukkig maken!

5. Digital time downtunen

Dit is exact hetzelfde goede voornemen als vorig jaar, omdat ik hier toen eigenlijk amper wat in heb bereikt. Nog steeds zit ik heel veel op mijn telefoon en ook mijn laptop staat eigenlijk de hele dag wel aan. Dat moet écht veel minder! Dit jaar ga ik dus maximaal 1,5 uur per dag Netflix kijken en proberen mijn telefoon maximaal 2 uur per dag te gebruiken. Ik ben benieuwd…

Happy New Year, 2019, New Year's Resolutions, goede voornemens

Zo, dat waren ze! Ik heb voor dit jaar overigens ook nog een hele bucketlist gemaakt, die ga ik binnenkort met jullie delen. Als jij een tip hebt zodat ik mijn New Year’s Resolutions kan volhouden, let me know!

Heb jij New Year’s Resolutions voor 2019?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 6 januari 2019 / 09:21

  Mooie voornemens heb je voor dit jaar! En wat onwijs goed dat je tot nu toe al je studiepunten hebt gehaald! Een reis naar Zuid-Afrika, wauw! Wat een geweldig vooruitzicht 🙂 Voor een weekendje weg vind ik Lissabon wel een aanrader. Een heel voordelige stad, maar ook onwijs mooi en leuk!

  • Malou
   Auteur
   6 januari 2019 / 18:41

   Wat een lieve reactie, dankjewel! Ik kan echt niet wachten tot ik naar Afrika ga. Ik ga waarschijnlijk ook nog een weekje naar Lissabon, maar voor het weekendje weg denken we nu aan Manchester! X

 2. 6 januari 2019 / 10:42

  Succes met deze mooie doelen. Een heel fijn 2019 gewenst!

  • Malou
   Auteur
   6 januari 2019 / 18:41

   Wat lief! Dankjewel, hetzelfde voor jou!

 3. 6 januari 2019 / 22:45

  Ik zou zeggen ga naar Italië, iedere plek daar is wel mooi! het sfeertje, de mensen het eten .. love it!
  en op booking kan je toffe hotels voor een prikkie scoren.

  nog de beste wensen trouwens!

  • Malou
   Auteur
   11 januari 2019 / 12:18

   Oh dat is zeker wel een leuk idee! Daar ga ik naar kijken 🙂 dankjewel! x