New In (5) | Okergeel jurkje & gratis shoppen bij Levi’s!

New In (5) | Okergeel jurkje & gratis shoppen bij Levi’s!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen aankopen. Deze maand heb ik heel veel mooie nieuwe items gescoord! Vijf tops, drie jurkjes en een gratis Levi’s skinny jeans, hoe goed kun je het hebben? Er gaat daarom ook veel weg uit mijn kledingkast en binnenkort kunnen jullie dat voor een prikkie scoren via Blonde Blossom. Daar lees je binnenkort meer over (abonneer je even op mijn nieuwsbrief als je als eerste op de hoogte wilt zijn!), eerst laat ik jullie zien wat ik in januari allemaal heb gekocht. Naast de kleren ontving ik ook twee leuke samenwerkingspakketjes en bezocht ik samen met mijn vriendje The Lion King. Kijk je mee naar al mijn aankopen/cadeautjes en stiekem ook een beetje naar mijn januari 2017?

5 januari | Sale bij ASOS

New In Asos Januari

Ik liet jullie laatst al zien wat ik allemaal bestelde bij ASOS; 1 januari was ik ziek en bestelde ik zeven geweldige items in de sale. 5 januari kwam dit pakketje al binnen! Ik ben nog steeds ontzettend blij met alle items en draag ze heel veel. De gehele shoplog zie je hier.

10 januari | Zonnebrillen in de winter

New In Zonnebrillen Januari New In Januari Telefoonhoesje

Ik werd benaderd voor een samenwerking en daarvoor mocht ik twee supergave zonnebrillen ontvangen! Heel snel komt er nog een outfitpost online met deze zonnebrillen, maar ik wil ze alvast eventjes laten zien. Hoe leuk zijn ze?! Bij Blog & Beauty won ik een GoCustomized hoesje ter waarde van €20,00. GoCustomized heeft bijna alle telefoonsoorten, behalve de mijne, en dus maakte ik een heel tof hoesje voor mijn beste vriendin Jasmin. We houden allebei ontzettend van pasta, dus het was wel duidelijk wat de achtergrond moest worden… Ik heb ‘m helaas nog niet aan haar kunnen geven, dus ik hoop maar dat ze deze post niet leest!

Zonnebril met panterprint – €8,95
Zwarte zonnebril – €8,95
iPhone 5 hoesje – €19,95

11 januari | Een bezoekje aan de Lion King & nieuwe nagellak

New In Januari Lion King New In Januari Hema Nagellak

11 januari ging ik voor het tweejarige jubileum van mijn vriendje en mij naar de Lion King en dat was zo tof! Ik kon natuurlijk geen foto’s maken, maar het was erg indrukwekkend. De dierenkostuums zaten echt prachtig in elkaar, gemaakt van hout (of zo) en echt heel erg mooi. Natuurlijk zag je wel dat er mensen in zaten, maar dat stoorde totaal niet omdat de dieren echt geweldig bewogen. De hele scène met de leeuwenberg bij The Circle of Life was zo gaaf gedaan, als je de kans krijgt móet je zelf gaan kijken. Als leuke herinnering kocht mijn vriendje een mooie drinkbeker voor mij.

De middag voor The Lion King in de trein naar Den Haag, las ik deze blogpost van Beauty Unboxing.  Daarna besloot ik gelijk twee nagellakjes te kopen bij de Hema. Net als Jamey kocht ik Wacky Walnut en ook Vampy Smoke vond ik heel tof, maar ik kocht zelf toch Cool Off Umber.

12 januari | Een dagje naar mijn toekomstige studentenstad

New In Januari Pull & Bear

Na de Lion King bleef ik bij mijn vriendje slapen en de volgende dag gingen we naar mijn (hopelijk) toekomstige studentenstad: Leiden! We keken hier vooral naar de prachtige gebouwen en hadden een heel gezellige dag samen, maar ook gingen we naar de sale bij Pull & Bear. Eigenlijk zag ik hier heel weinig, maar toen kwam ik deze sportlegging tegen die nu maar €10,00 kostte. Ideaal, want mijn vorige sportlegging was redelijk versleten! Ik vind de fluogele bandjes heel tof en nog een leuk detail is dat een bepaald deel op je kuit is gemaakt van netstof. Ziet er leuk uit en zit ook nog eens heel lekker luchtig.

19 januari | Gratis shoppen bij Levi’s

New In Januari Levi's New In Januari Levi's

Vorige maand vertelde ik jullie dat mijn nieuwe Levi’s skinnyjeans na EEN WEEK was gescheurd. Levi’s was hier ook niet al te content mee en daarom kreeg ik een waardebon van €110,00. Daar kwam nog eens bij dat Levi’s ook nog eens sale had, dus scoorde ik een high waist skinny jeans en een shirt voor maar €3,00! Ik ben er heel erg blij mee, het enige minpunt vind ik dat de kleuren op de site van Levi’s naar mijn mening echt niet overeen komen met de echte kleuren. Ik dacht dat mijn nieuwe broek veel lichter was dan de eerste, maar dat bleek niet zo te zijn. Jammer, maar ik heb gelukkig nog steeds een fijne broek en een tof shirt voor niks!

Top met sterren – €13,00
Mile High Super Skinny Jeans | Outta Sight – €99,95

25 januari | Een heel toffe samenwerking!

New In Januari Farmhouse Cookbook New In Januari Farmhouse cookbook

25 januari moest ik werken en in januari is er altijd uitverkoop in de boekhandel. Mijn oog viel op het Farmhouse Cookbook, dat nu maar €7,50 kostte in plaats van €24,99! Ondanks dat ik niet zo’n enorme keukenprinses ben, kon ik dit koopje niet laten liggen. Het is gewoon een prachtig boek om te hebben, en hopelijk motiveert het me om meer te gaan koken! Diezelfde week kreeg ik een ontzettend gave samenwerking met Big Green Smile en dat pakketje lag woensdag in de brievenbus. Ik wist niet wat ik zou krijgen, maar het zijn maar liefst negen producten en ik ben met alles zó blij. Een uitgebreide review komt binnenkort (en dan laat ik jullie alle producten en prijzen zien!).

26 januari | Okergeel jurkje

New In Januari Studio Birkin New In Januari Studio Birkin

De mensen die mijn Instagram Stories volgen, weten waarschijnlijk dat ik naast mijn werk in de boekhandel sinds kort ook in een heel toffe conceptshop werk. Dit is natuurlijk helemaal niet goed voor mijn portemonnee. Op mijn tweede werkdag bezweek ik al voor een beeldschoon jurkje van Studio Birkin… Het is een okergeel gebreid jurkje met als detail een strik op de rug en ik heb het al veel te veel gedragen. Het gekke is dat ik Studio Birkin en dit jurkje niet kan vinden op Internet! Het kostte in elk geval €79,99.

Deze maand heb ik veel minder producten gekocht dan vorige maand, maar wel producten met een hogere waarde waar ik misschien nog wel veel blijer mee ben. Het gele jurkje vind ik prachtig en ik ben dolblij dat ik eindelijk een goede voorraad tops heb! Ik wil trouwens nog even zeggen dat ik volgende week dinsdag eerst mijn theorie-examen auto heb en de zaterdag daarna een toets voor mijn decentrale selectie geneeskunde. Best wel druk en belangrijk, dus misschien heeft dit consequenties voor Blonde Blossom! Ik ga er niet vanuit, maar mocht er een keertje geen post online komen, dan weet je waarom. Overigens zal ik dat ook nog laten weten op mijn social media (volg me op Instagram en op Facebook!).

Welke aankoop vind jij het leukst?

Malou x

Psst, zo blijf je op de hoogte van al mijn blogposts en van de blogsale:

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

56 Reacties

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 08:54

   O, ja, wat een schoonheid is dat, hè?! Ik ben er ook zo blij mee, vind het echt een prachtexemplaar!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 08:55

   Dat is wel het plan, ja! Ik ben er ook heel erg blij mee.

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 09:54

   Wat lief Sija, ik vind ‘m ook echt geweldig!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 11:18

   Ja ook van mij! Ik vind ‘m zo ongelofelijk tof. Leuk om te horen van jou 🙂

 1. 31 januari 2017 / 10:49

  Ik ben echt jaloers op die broek! Hopelijk hebben ze ook sale als ik weer mijn capsule wardrobe aan ga vullen, dan ga ik er zeker een halen 🙂 (ohoh…)

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 11:18

   Hahaha dat snap ik, ik had er wel geluk mee hoor!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 13:29

   Ja je moet er echt heen gaan! Ik had derderangs kaarten en die waren prima, dus je hoeft echt geen 80 euro te betalen!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 13:29

   Aaahhh dankjewel, ik vind de kleur zelf ook echt heel erg gaaf!

 2. 31 januari 2017 / 15:07

  Kei toffe post! Die zwarte zonnebril ziet er ZO GAAF uit! Echt he-lemaal mijn ding. Wij hebben één lied van The Lion King live gezien tijdens de voorstelling Mickey and the Magician in Disneyland Parijs. Bleek ook dat dat de originele dieren en setting was van tijdens de Broadway versie. Zalig!!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 15:29

   Ja die is ook heel tof! Snel komt er een outfitpost mee online. En wat ontzettend leuk zeg, de dieren zijn mooi gemaakt, hè?!

 3. 31 januari 2017 / 15:44

  Leuke spullen heb je gekocht! Netjes van Levi’s dat je een andere broek mocht gaan scoren, een jeans die zo snel scheurt is natuurlijk ook niet in orde geweest.

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 16:40

   Nee gelukkig maar, anders had ik 110 euro weggegooid!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 19:58

   Dankjewel, de outfit komt snel op mijn blog!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 20:13

   Ik vind hem ook echt geweldig en ik durf ‘m heel makkelijk te dragen, haha! Dankjewel lieve Janine x

 4. 31 januari 2017 / 21:13

  Ik ben het helemaal met je eens over The Lion King, zo gaaf! En hele leuke items heb je gekocht. Fijn dat Levi’s je dat heeft aangeboden, dat doet niet elke winkel namelijk.. Ben benieuwd naar je outfitposts met je zonnebrillen!
  Demi onlangs geplaatst…HOTSPOT: BLVD @ SCHEVENINGENMy Profile

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 21:20

   O ja, jij ging ook, wat een geweldige musical is het hè! Ik vond het ook wel heel fijn van Levi’s, maar anders was ik ook wel erg boos geworden, haha!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2017 / 22:33

   Die outfitpost wordt snel waarheid! Big Green Smile is tot nu toe echt geweldig.

 5. 1 februari 2017 / 09:23

  Zoo veel leuke aankopen! Wel fijn dat Levi’s een tegoedbon heeft gegeven omdat je broek is gescheurd. Echt een mooie broek trouwens 🙂 Ik ben benieuwd naar de reviews van Big Green Smile 🙂
  Gabrielle ~ GlobeGirl onlangs geplaatst…Wat te doen in Parijs? 10 tips!My Profile

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 10:31

   Dankjewel, ik was daar ook wel heel erg blij mee! Big Green Smile komt snel online 🙂

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 10:32

   Ja dat jurkje is echt prachtig! Haha, ik ben er ook zo blij mee.

 6. 1 februari 2017 / 11:20

  Wat gaaf dat je naar de Lion King bent geweest, ik wil daar ook nog zoooo graag heen! En wat een toffe items heb je gescoord zeg. Dat okergele jurkje is mijn favoriet, ben benieuwd hoe hij je staat.
  Natascha onlangs geplaatst…What’s in my office bagMy Profile

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 11:58

   Het is zo’n geweldige musical! Het okergele jurkje blijkt van iedereen de favoriet te zijn, superleuk 🙂

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 11:59

   Dankjewel! Ik vind dat ook erg fijn van Levi’s.

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 18:17

   Dankjewel!

 7. 1 februari 2017 / 17:23

  Okergeel, alsof het de laatste tijd overal terugkomt. Het zal wel in de mode zijn, haha. Veel draagplezier!
  MC Kleuver onlangs geplaatst…Feeling for booksMy Profile

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 18:18

   Ik houd mode niet bij, dus ik heb geen idee, haha!

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2017 / 18:18

   Dankjewel Joanne, ik vind ‘m zelf ook zo tof!

 8. 1 februari 2017 / 21:06

  Goede service van Levi’s! En wat een mooie kleur jeans zeg.. Ga ik ook zeker naar kijken als ik weer in een normale broek pas haha. Okergeel is erg mooi, het zal je prachtig staan! Ik weet niet of de kleur bij mij zou passen, maar dat is natuurlijk afhankelijk van haarkleur. Heel veel plezier in Leiden straks! Erg leuke stad:-)

  • Malou
   Auteur
   2 februari 2017 / 08:38

   O ja, eerst je baby’tje! Na je zwangerschap kan het weer 🙂 En wat lief, dankjewel! Ik denk dat het brunettes ook leuk staat, eigenlijk. Leiden lijkt me geweldig!

  • Malou
   Auteur
   2 februari 2017 / 08:39

   Dankjewel Elles!

  • Malou
   Auteur
   2 februari 2017 / 08:39

   Ja dat is het fijne van Levi’s, hij sluit meteen mooi aan! Dat kookboek vind jij denk ik ook heel leuk, hij is heel tof!

  • Malou
   Auteur
   2 februari 2017 / 19:43

   Dankjewel, leuk zijn ze, hè!

 9. 3 februari 2017 / 10:00

  Hi Malou!

  Wat een vrolijke post weer:) Superleuk ook dat je werd benaderd voor die zonnebrillen! Ik vind vooral die lichtere met vlekjes supertof! Oh en je jurkje! #Loveit ! Fijn weekend babe xxx
  Suzanne onlangs geplaatst…FLASHBACK FRIDAY (27 januari t/m 2 februari)My Profile

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2017 / 10:42

   Ja die met die vlekjes is leuk he, ik vind ‘m zelf ook zo geweldig! En dat jurkje is echt een pareltje. Jij ook fijn weekend! X

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2017 / 14:38

   Dankjewel Eefje!

 10. 3 februari 2017 / 13:33

  Wauw je gele jurkje <3! Love it! En wat gaaf dat je in Leiden gaat studeren, vind ik zo'n ontzettend mooie stad! XX

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2017 / 14:39

   Wat leuk om te horen, ik ben er nog maar een keertje geweest! Leuk is het jurkje he.

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2017 / 14:49

   Ja mooi is die, hè! Ik vind de strik zelf ook heel leuk.