My Spring Favourites • scrubs, kleimaskers en Aleppo zeep

My Spring Favourites • scrubs, kleimaskers en Aleppo zeep

Hi meiden! Volgens mij begin ik inmiddels elke blog zo (sorry not sorry) maar OH WAT IS HET FIJN DAT HET LENTE IS! Als ik wakker word is het licht, als ik ga slapen is het licht (oké dat is niet waar) en als je naar buiten gaat vries je niet meer aan je fietszadel vast. Top! Zelf merk ik dat ik in de lente ook altijd weer meer aan mezelf wil doen. Dat klinkt alsof ik dan naar de dichtstbijzijnde botoxkliniek ren, maar zo is het ook weer niet. Nee, ik heb het meer over leuke kleding, lekkere scrubs en af en toe een fijn masker. Daarom leek het me leuk om mijn toppers met jullie te delen, mijn Spring Favourites dus. Zit je klaar?

Facial sugar scrub van L’Oreal Paris

My Spring Favourites, lente, favorieten

Oké, eerst een vraag, hebben jullie ook altijd als je een bepaald lichaamsdeel scrubt dat je andere huid dan begint te jeuken? Alsof de dode huidcellen zeggen, VERLOS MIJ? Ik hoor het héél graag in de comments, want ik vind dat zo’n gek fenomeen! Dan door naar mijn eerste favoriet: de cacaoboter sugar scrub van L’Oreal Paris. Wat een topper! Als je het potje opent ruikt het gelijk heerlijk naar chocola, superfijn. Je brengt de scrub aan op een vochtige huid en gaat dan met cirkelende bewegingen over je gezicht en nek. Als je de scrub hebt afgespoeld is je huid ont-zet-tend zacht en er blijft een heerlijk laagje achter. Zelfs mijn vriend vond deze scrub fijn! Je koopt de gezichtscrub voor €13,25 bij Douglas.

Mijn zonnebril van Art & Jack

My Spring Favourites, lente, favorieten

Al-tijd gaan mijn zonnebrillen kapot en dus wil ik nooit een zonnebril die duurder is dan €15,00. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn cordial een zonnebril van Art & Jack en nog steeds ben ik er verliefd op. Hij is super stylish en perfect voor de lentezon. Ook vind ik het ontwerp supermooi; het heeft iets klassieks zoals Ray-Ban, maar dan is ‘ie nog net wat goedkoper. Dit model heet Fifth Avenue en hij is lastig te verkrijgen, maar je kunt ‘m via deze link kopen voor €57,95. Ik heb de zonnebril ook al gedeeld bij mijn verjaardagscadeaus, maar deze verdient echt een plekje in mijn Spring Favourites!

Aleppo zeep

My Spring Favourites, lente, favorieten

Vroeger ging ik met mijn ouders en zusje in de vakantie soms naar de Oosterse Bazaar in Beverwijk. Súperleuk, net alsof je in Marokko was. Mijn moeder kocht daar toen Aleppo zeep en wij waren gelijk ontzettende fan. Aleppo zeep komt uit Aleppo, Syrië en bestaat alleen maar uit biologische olijfolie en laurierbesolie. De zeep is daardoor ontzettend zacht en ruikt héérlijk. Daarnaast is het ontzettend voedend, maar het droogt de huid absoluut niet uit. De meneer die ons de zeep verkocht op de Oosterse Bazaar zei toen wel dat de zeep niet meer gemaakt werd, omdat Aleppo helemaal vernietigd is door IS. Echt afschuwelijk vind ik dat (niet alleen om de zeep, vooral om het erfgoed en de inwoners). Toch kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn beste vriendin Jasmin een pakketje waar ook Aleppo zeep in zat. Geweldig, want het doet echt wonderen voor mijn huid! Je koopt de Aleppo zeep voor €4,95.

Be Delicious – DKNY

My Spring Favourites, lente, favorieten

Ik denk dat bijna iedereen dit appelvormige parfum van DKNY wel kent. Zó lekker vind ik deze ruiken, vooral ontzettend fris en heel erg lenteachtig. De geur is geïnspireerd op New York en bevat groene appel, maar ook komkommer, grapefruit, allerlei exotische bloemen, sandelhout en witte amber. Voel je de spring vibes al?! Ik wel! Een flacon van 30 milliliter koop je bij Douglas voor €24,95.

Zwierige rokjes

My Spring Favourites, lente, favorieten

Wat mij betreft is het altijd rokjesdag, maar de lente is natuurlijk helemaal hét seizoen hiervoor. Dit superleuke rokje kocht ik voor een prikkie op United Wardrobe; ik vind het zo tof als ik daar een leuk item kan scoren! Je kunt hier de outfitpost van vorige week zien, waarin dit rokje de shining star is.

Een groene kleimasker

My Spring Favourites, lente, favorieten

Al vanaf mijn tiende ben ik een grote fan van maskertjes. Het is altijd zo heerlijk rustgevend om even een tijdschrift te lezen of een serie te kijken met een maskertje op je gezicht! Vroeger gebruikte ik altijd de Dr. van der Hoog maskers, nu ben ik vooral grote fan van kleimaskers. Naast de Aleppozeep kreeg ik van Jasmin ook dit groene kleimasker van Laino. In het doosje zit een zak met 300 gram groene klei in poedervorm, ontzettend fijn! Je mengt dit met water en brengt het dan aan op elk willekeurig lichaamsdeel, niet alleen op je gezicht dus! Groene klei bevat van zichzelf magnesium, is erg zuiverend en zorgt voor talgvermindering. Ik vind het echt heel fijn en zo’n grote zak kost slechts €3,92.

Dit waren mijn zes Spring Favourites! Voor ieder wat wils, denk ik toch?! Ik vond het echt superleuk om deze blog te maken, dus ik denk dat ik dat wat vaker ga doen. Hopelijk kan ik jullie dan allemaal een beetje inspireren.

Wat is jouw aanrader voor dit seizoen?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 15 april 2019 / 17:29

  Wat een fijne favorieten! Ik ben ook dol op gezichtsmaskers en scrubben, dat zou ik echt vaker moeten doen haha 😀

  • Malou
   Auteur
   16 april 2019 / 13:57

   Jaaa dat is zo fijn voor je lichaam! En ook voor je geest vind ik, ik word daar altijd helemaal rustig van.

 2. 15 april 2019 / 17:31

  Echt een hele leuke blog met mega leuke foto’s ! Zo erg dat oorlog zoveel moois stukmaakt 🙁 Super lief van Jasmin dat ze twee van je favoriete items cadeau heeft gedaan. xx

  • Malou
   Auteur
   16 april 2019 / 13:57

   Ja, erg hè… Gewoon al die geschiedenis weg. Ja ik vind dat ook zo lief, ben er heel erg blij mee! X

 3. 20 april 2019 / 08:23

  hmm mijn aanrader is de scrub van de ha-ra, er zitten abrikozen pitjes in en je huid kalmeert enorm door dit product! Ik gebruik het 2/3 keer in de week :)Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt, fijne Pasen!

  • Malou
   Auteur
   22 april 2019 / 22:18

   Oh dat klinkt echt ontzettend goed, dat wil ik ook proberen! Ik ga het eventjes googelen. Jij ook met terugwerkende kracht fijne Pasen!