My April Favourites ♥

My April Favourites ♥

Hi babes! Wat is april absúrd snel gegaan, vinden jullie niet?! Ik snap er echt niks van hoe sommige dagen zo langzaam gaan, maar de maand wel echt omvliegt terwijl je twee keer met je ogen knippert. April was echt een héél leuke maand! Ik had twee tentamens (dat was minder), maar ik ging lekker vaak shooten, vierde Koningsdag met mijn vriendinnen en ging lekker shoppen om te vieren dat ik geen herkansingen heb! Vandaag deel ik My April Favourites met jullie en ze zijn weer héél leuk (vind ik)!

My April Favourties: een zomeroutfitje voor €41!

My April Favourites, Sting, Pull & Bear, Koningsdag, bollenvelden, Normal

Gisteren kreeg ik mijn laatste tentamencijfer terug, een 6, en dat betekent dat ik GEEN herkansingen heb en dus twee weken vrij heb. Zó lekker! Om dit te vieren ging ik even de stad in en kocht ik een heel leuk topje en een broek. Het topje is van de Pull & Bear en kostte maar €15,99. De broek is een zwarte flare en je kunt het niet zo heel goed zien, maar het is gemaakt van ribfluweel. Net anders dan een gewone flare en ook súperzacht. Ik kocht deze bij The Sting en hij kostte €25,00, afgeprijsd vanaf €39,99. Zo blij mee!

My April Favourites: een nieuwe winkel in Leiden, Normal

My April Favourites, Sting, Pull & Bear, Koningsdag, bollenvelden, Normal

Oké, dit is misschien een beetje een gekke foto, maar ik heb zo’n toffe nieuwe winkel ontdekt! In de winkelstraat in Leiden zit sinds een tijdje Normal, en ik ben fan! Je koopt hier namelijk bekende merken voor heel lage prijzen, terwijl de kwaliteit supergoed is. Ik was er vorige week en kocht allemaal vrouwendingen, maar onder andere drie van deze Venus scheermesjes voor maar €5,00. Dat is toch geweldig?! De Normal zit overigens ook in andere plekken in Nederland dus ga vooral even kijken of er eentje bij jou in de buurt zit!

My April Favourites: Koningsdag vieren met A.D.C. Cleo in Amsterdam

My April Favourites, Sting, Pull & Bear, Koningsdag, bollenvelden, Normal

Hebben jullie net zo’n leuke Koningsdag gehad als ik?! Ik ging afgelopen zaterdag met 9 meiden van mijn cordial naar Amsterdam en we hebben echt een geweldige dag gehad. Lekker dansen, (iets te veel) drankjes drinken en lekker pizza eten op de Dam. Het was echt een superdag! Hoe was jouw Koningsdag dit jaar?

My April Favourites: mijn zelfgemaakte kettinghanger

My April Favourites, Sting, Pull & Bear, Koningsdag, bollenvelden, Normal

Met Pasen gingen mijn zusje en ik naar mijn oma voor het Oma Verwenweekend. Eigenlijk moesten wíj oma natuurlijk verwennen, maar zij wilde ons ook heel graag meenemen naar haar stenenslijpclub. Ik had echt géén idee wat ik hiervan zou vinden, maar ik vond het eigenlijk echt zó leuk! Van een ruw stuk steen heb ik gewoon mijn eigen, mooie en gladde kettinghanger kunnen maken. Een middag dit doen kost €40 (inclusief hanger), laat het me even weten als je hier interesse in hebt!

My April Favourites: de nieuw Netflix serie: Our Planet

My April Favourites, Sting, Pull & Bear, Koningsdag, bollenvelden, Normal

Stiekem vind ik niks fijner dan laat op de avond in bed Netflix kijken. Soms comedy, maar soms is het echt zo fijn om een natuurdocumentaire te kijken! Sinds kort staat Our Planet op Netflix, met de alllllllermooiste natuurbeelden ooit en de heerlijk rustgevende stem van David Attenborough eronder. Naast supermooie beelden vind ik de serie ook echt een heel goede wake-up call wat betreft het milieu. Echt een aanrader deze serie!

My April Favourites: shooten op de tulpenvelden in Lisse

My April Favourites, Sting, Pull & Bear, Koningsdag, bollenvelden, Normal

Deze maand ging ik met Kelly naar de bloemenvelden in Lisse. Het was extreem ingewikkeld om velden te vinden waar je op mocht, maar het is gelukt en inmiddels heb ik al flink wat foto’s op Instagram gezet. Ik vind ze zó tof gevonden! Je kunt trouwens ook nog foto’s bekijken in deze blogpost. Ben jij ook naar de bollenvelden geweest deze maand?

Wat is jouw favoriet van april?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

3 Reacties

  1. 4 mei 2019 / 15:24

    Wat tof dat je je eigen hanger hebt gemaakt! Heel mooi 🙂 Ik was op vakantie met Koningsdag, dus heb dit jaar niks gedaan. Mijn favoriet van april was mijn weekje vakantie naar Sardinië. Echt fijn om even weg te zijn, haha.

    Liefs,
    Marloes

    • Malou
      Auteur
      28 mei 2019 / 16:32

      Oh wat heerlijk! Een weekje weg is altijd goed toch, beter dan Koningsdag!