Recente artikelen

 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery
 • Pareltjes op de muur met de posters van Desenio

  Pareltjes op de muur met de posters van Desenio

Mijn gekregen verjaardagscadeautjes ♥

Mijn gekregen verjaardagscadeautjes ♥

Het is alweer een week geleden dat ik jarig was en ik heb echt zó’n leuke dag gehad! Allemaal leuke mensen, heerlijke taart en een heleboel prachtige cadeautjes. Vandaag wil ik jullie laten zien wat ik allemaal heb gekregen op mijn verjaardag, want oh wat ben ik blij met alles. Zoals jullie vast snappen doe ik dit niet om op te scheppen, ik ben gewoon ontzettend blij met deze verjaardagscadeautjes!

Zilveren armbanden – Lucardi

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw De zondag voor mijn verjaardag was ik bij de ouders van mijn vriendje om de verjaardag van hem en zijn tweelingzus te vieren. Van zijn moeder, haar vriend en zijn zusje kreeg ik toen al mijn eerste cadeautje! Deze zilveren armbanden zijn van Lucardi en ze zijn prachtig. Het is een set van een slavenarmband en een armband van kleine schakeltjes. Heel erg blij mee!

Eros for Women – Versace

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

De avond voor mijn verjaardag sliep mijn vriendje bij mij en hij was dus de eerste die me op 14 februari een van mijn verjaardagscadeautjes gaf. Ik kreeg een tasje met een heerlijke bodylotion van Douglas en drie testertjes van parfum; Woman van Hugo Boss, Because it’s you van Armani en Eros van Versace. Alle drie hemelse geuren, maar ik moest er eentje kiezen. Zó moeilijk! Ik ben heel vaak van gedachten veranderd, maar uiteindelijk kwam ik toch uit bij Eros. Het is een heerlijke geur die heel lang blijft hangen en de flacon is echt gorgeous!

Gezichtsmasker + thee + lippenbalsem – Rituals

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

In de ochtend van 14 februari ging ik taart eten met mijn lieve vriendinnetje Sanne bij Chocolate Company en ook zij had verjaardagscadeautjes mee. Ik kreeg een set van Rituals waar heerlijke thee en twee zakjes die met water een gezichtsmasker vormen in zat. Een ultiem relaxcadeau! Ook kreeg ik een prachtige lipgloss in een soort oudroze kleur. Oh, en ook trakteerde ze me op heerlijke Schwartzwalder kirschen taart.

Een faux fur sjaaltje

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw Na mijn college kwamen mijn ouders en zusje naar Leiden en ondanks dat ik van mijn ouders al mijn rijbewijs en de inrichting van mijn kamer had gekregen, namen ze nóg meer cadeautjes mee. Absoluut niet nodig, maar wel zo lief! Het eerste dat ik kreeg is een prachtig nepbonten sjaaltje, dat me een beetje het gevoel geeft dat ik een rijke Russische vrouw ben. Hij is echt zo tof!

All-body scrub – Feeling Goods

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Het tweede dat ik kreeg is deze scrub op basis van maïs. Hij wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten door een vrouw met een heel tof winkeltje in Zutphen. Het leuke is dat de korrel heel zacht is, waardoor je er je hele lichaam mee kan scrubben, inclusief je gezicht. Echt een aanrader! Je kunt het hier zelf kopen en ik zou het zeker doen, want het is een van de fijnste die ik ken!

Handgemaakte kopjes – Sissy Boy

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Sinds ik op mezelf woon, vind ik servies echt geweldig. Van mijn ouders kreeg ik deze prachtige kopjes van Sissy Boy. Mijn vader vond de grijze het mooist, mijn moeder de groene, en dus kreeg ik er van allebei een. Ze zijn handgemaakt en ik vind deze echt prachtig!

Toilettas met olifantjes – Sissy Boy

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Mijn moeder en ik hebben dezelfde smaak en zij wist dus zeker dat ik deze toilettas met olifantjes net zo leuk zou vinden als zij. Deze is ook van de Sissy Boy en ze had gelijk, ik vind ‘m geweldig! Hij is lekker groot zodat ik al mijn verzorgingsproducten en make-up mee kan nemen en de print is echt heel cute!

Geld voor een horlogebandje

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Op mijn wishlist qua verjaardagscadeautjes stond een nieuw bandje voor mijn Cluse La Bohème. Mijn zusje wilde voor mij graag zo’n bandje kopen, maar kon mijn favoriet niet vinden. Aangezien de vrouw van Cluse had gezegd dat de collectie binnenkort vernieuwd zou worden, heb ik geld gekregen om zelf een bandje uit te kiezen. Superlief!

Customized pyjama

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Een ander item dat op mijn wishlist stond: een nieuwe pyjama. Mijn vriendje is op zoek gegaan maar kon geen leuke vinden, en besloot toen een basic lichtroze pyjama te kopen. En hij kocht er textielstiften bij! Dus nu kunnen we samen mijn pyjama gaan customizen, hoe cute is dat. Ik kreeg trouwens ook nog heerlijke bonbonnetjes van Chocolate Company!

Zilveren armbandje met een kompas – My Unique Style

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Ook van mijn huisgenootjes kreeg ik een cadeautje, dit prachtige armbandje! Voor mijn andere huisgenootje hadden we ‘m ook al gekocht en nu hebben zij ‘m ook voor mij gekocht. Hoe leuk is dat kompas? En ook zo mooi elegant door het dunne zilver! Natuurlijk moeten we ‘m nu ook kopen voor de andere huisgenootjes, dan hebben we een huisarmbandje!

Verjaardagscadeautjes, jarig, cadeautjes, jonge vrouw

Oh, wat ben ik blij met al mijn verjaardagscadeautjes! Het zijn toch allemaal ontzettend lieve en leuke dingen? Heel erg bedankt iedereen ♥

Welk cadeautje vind jij het leukst?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

20 Reacties

 1. 23 februari 2018 / 06:52

  Wat een gave cadeautje! Daar zou ik ook heel blij mee zijn. Geniet er van.

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 09:44

   Ja ik ben er zelf ook echt heel erg blij mee, zoveel leuke spulletjes!

 2. 23 februari 2018 / 07:13

  Wauw, wat heb je veel lieve, leuke en persoonlijke cadeautjes gekregen! Hoe lief is die customized pyjama! Ik ben benieuwd wat jullie er samen van gaan maken 🙂 De armbandenset vind ik ook prachtig.
  Geniet nog even lekker na van je verjaardag en van de fijne cadeautjes! ♥
  Romy onlangs geplaatst…Dream on! | 9 dingen waar ik stiekem van droomMy Profile

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 09:44

   Ja schattig van hem hè! Ik denk dat we ‘m vanavond kunnen customizen. Dankjewel Romy, fijn weekend alvast!

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 09:45

   Dankjewel Lieke!

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 09:45

   Jaaa, dat vind ik dus ook! En ze zijn ook zo mooi omdat ze handgemaakt zijn!

 3. 23 februari 2018 / 10:27

  Echt heel leuke cadeautjes! Lief dat er ook over veel dingen zo is nagedacht. Die pyjama vind ik echt te cute; heel leuk idee! Mooie foto’s ook meis!

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 15:57

   Hihi jaaa leuke items nog! Dankjewel lieve Ellen <3

 4. 23 februari 2018 / 10:49

  Wat zijn die Lucardi-armbanden mooi! En die Versace-flacon, wauw! Alsnog een gelukkige verjaardag gewenst! 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Yuge Hot Oil TreatmentMy Profile

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 15:59

   Dankjewel Jessica! Die flacon is echt geweldig, ben ik helemaal met je eens.

 5. 23 februari 2018 / 13:31

  Woohooo wat ben jij lekker verwend! Zo veel leuke dingen! Ben heel benieuwd naar dat luchtje. 🙂 Super leuk ook dat jouw vriend een basic pyjama kocht zodat jullie hem zelf kunnen costumizen. Tof idee! Die kopjes van Sissy Boy vind ik trouwens ook fantastisch, hihi. Ik heb van een ander merk, wat ze ook bij Sissy Boy verkopen, ook van zulk soort servies. Super leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…Review | Vivera KaasschnitzelMy Profile

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 16:00

   Dat luchtje is echt heel erg lekker, ik ben er helemaal weg van! Die kopjes zijn gaaf hè! Ik durf ze bijna niet te gebruiken, zo mooi vind ik ze.

 6. 23 februari 2018 / 13:59

  Leuke cadeaus! En zalig he, de Rituals lippenbalsem , ik heb een andere smaak/geur, maar ze zijn wellicht allemaal heerlijk!
  Kool Family onlangs geplaatst…Date night @ Restaurant LofMy Profile

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2018 / 16:01

   Deze vind ik echt geweldig! Een soort bruinroze kleurtje, echt heel mooi.

  • Malou
   Auteur
   24 februari 2018 / 18:02

   Jaaaa toch? Dat ben ik helemaal met je eens!

 7. 23 februari 2018 / 22:17

  Aaahh wat ben je verwend! En wat een prachtige cadeaus allemaal 🙂 Zooo lieff die pyjama! En al die armbanden zijn ook echt prachtig. En zelf je parfum uit kiezen! Echt allemaal zo leuk bedacht van iedereen haha.
  Marieke | Bluebell Forest onlangs geplaatst…De groener doener tagMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 februari 2018 / 18:02

   Jaaa leuke cadeautjes hè! Vond het ook zo cute al die dingetjes.