Mijn verjaardags wishlist ♥

Mijn verjaardags wishlist ♥

Het is bijna februari en langzaam begint de wereld weer roze en rood te kleuren. 14 februari is het tenslotte Valentijnsdag! Nu doet Valentijnsdag mij nooit zoveel, ik ben veel meer bezig met het feit dat ik op die dag jarig ben! Ik ben een Valentijnskindje en ik vind het ontzettend leuk dat er op mijn verjaardag overal hartjes, rozenblaadjes en rode items zijn. Een van de leukste dingen van jarig zijn is wat mij betreft de voorpret: héérlijk wishlists maken! Nu maak ik altijd compleet irreële wishlists, zet ik er alles op wat ik tof vind en is het in totaal altijd miljoenen (oké, bijna dan) euro’s. Ik verwacht dus ook écht niet dat ik dit allemaal krijg voor mijn verjaardag, wees niet bang. Maar deze wishlist brengt mij een hoop inspiratie, en jullie hopelijk ook!

Mijn wishlist

 1. Een fijne pyjama: ik heb heel veel shirt waar ik in slaap, maar niet echt pyjama’s. Mijn beste vriendinnetje Jasmin wel en ik word daar echt zo blij van! Zoiets met hartjes vind ik voor mij als Valentijnskind ook wel heel erg cute.
 2. Zilveren oorbelletjes: ik draag vaak ringetjes in mijn gaatjes, maar voor het eerste gaatje wil ik graag wat simpelere, zilveren hangertjes. De oorbellen van Anna + Nina vind ik bijvoorbeeld prachtig!
 3. Een (look-a-like) Gucci riem: de riemen van Gucci vind ik ontzettend tof, maar zelfs tweedehands zijn ze nog reteduur. Vooral bij ASOS heb ik een aantal toffe look-a-likes gezien voor een veel vriendelijker prijsje, zoals deze en deze. En aangezien ik nog een zwarte riem nodig heb komt dat heel goed uit!
 4. Een leren jasje: al heel lang op mijn wishlist, een leren jasje. Een statement item dat iedereen volgens mij moet hebben! Heeft iemand nog ergens een mooie gespot?
 5. Een nieuw horlogebandje voor mijn Cluse La Bohème: ik heb nu een toffe zilveren meshband, maar het lijkt me wel heel leuk om daar een mooi leren bandje aan toe te voegen, zoals deze!
 6. Een teddy jack of panterjas: beetje cliché is oké.
 7. NYX Liquid Lip: ik heb inmiddels twee NYX Liquid Lips en ik ben verkocht! Vooral Ibiza, San Juan en Cannes wil ik nog graag hebben.
 8. Vaasjes in de vorm van reageerbuisjes: ik zag dit bij een concept store in onze stad en kreeg de tip later ook nog op Instagram. Echt zo tof!
 9. Prachtige overknees: deze laarzen van Sacha zijn nu in de sale en ik vind ze echt stunning.
 10. Een nieuw parfum: ik heb momenteel nog maar een parfum van mijn tante dat ik gebruik en ik wil graag weer een nieuwe hebben.
 11. Een fijne koptelefoon: mijn oortjes zijn stuk en voor hardlopen lijkt een koptelefoon me heel erg handig. Bij Flying Tiger hebben ze goedkope koptelefoons die er ook nog eens stoer uitzien.
 12. Een gezond kookboek en lekkere boeken: ik ken al veel lekkere recepten, maar ik zou graag een gezond kookboek willen om lekker mee te experimenteren! Ook wil ik graag weer eens iets niet-medisch lezen en dus lijken nieuwe boeken me ook een goed idee. Vooral naar Manhattan Beach, Oorsprong en Hygge ben ik erg benieuwd!
 13. Zilveren ringetjes: voor mijn zestiende verjaardag heb ik een prachtige ring gekregen van mijn ouders, maar ik zou graag nog wat simpele zilveren ringetjes hebben om te combineren.
 14. Nieuwe lingerie: dit is iets dat natuurlijk altijd op je wishlist staat, helemaal als het weer Valentijnsdag wordt! Misschien een beetje gek om dit voor mijn verjaardag te vragen, maar ik kan het natuurlijk wel zelf kopen. Bij Hunkemöller heb ik een heleboel prachtige setjes gezien, maar ook mooie nachtjaponnetjes en onesies voor een chille Valentijnsdag. Ook heel erg handig, ze hebben speciale pagina’s voor Valentijn! Zo is het helemaal niet moeilijk om het setje te vinden waarmee jij je zelfvertrouwen een boost geeft.
 15. Een dagje of weekendje weg: dit vind ik misschien wel de leukste cadeautjes, degene waar je iets gaat doen! Ik vind het geweldig om op die manier nieuwe herinneringen te maken met mijn vrienden en familie. Een dagje naar een stad, naar de sauna, lekker lunchen of gewoon thuis lekker chillen met een goede film! En een verrassing vind ik natuurlijk ook altijd leuk.

En nu mijn verjaardag!

Volgens mij gaat mijn verjaardag zo tof worden! Ik heb een paar colleges, maar ’s avonds komen mijn ouders en zusje naar Leiden en gaan we gezellig met z’n vieren eten. Daarna ga ik misschien ook nog uit of iets anders leuks doen met mijn vrienden, maar dat weet ik nog niet precies. Ik heb er in elk geval zoveel zin in! En dan in elk geval de hele dag vullen met roze ballonnen, rozenblaadjes en rode jurkjes 😉

Heb jij al mooie Valentijnslingerie gekocht?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

61 Reacties

 1. 25 januari 2018 / 07:19

  Wat leuk dat je op Valentijnsdag jarig bent! En je hebt echt een leuke wishlist samengesteld. Zo’n teddy coat lijkt mij ook heerlijk en de twee lingeriesetjes zien er prachtig uit. Ik ben heel benieuwd wat je uiteindelijk voor cadeautjes krijgt over een paar weken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…DIY | Zelf kaarten maken met washi tapeMy Profile

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 10:34

   Ja, heel erg leuke dag om jarig te zijn! Heerlijk hè, ik denk dat je je echt een teddybeertje gaat voelen.

 2. 25 januari 2018 / 08:25

  Heee, mijn vriend is ook een Valemtijns kindje, Hihi! Ik vind je wishlist leuuuheuk. 🙂 NYX lipsticks zijn de fijnste lipsticks ever en oeeeh die rode bralette is zó mooi. Leuk vooruitzicht dat je ouders en zusje naar Leiden komen op je verjaardag!
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke notitieboekjes #3My Profile

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 10:35

   Wat grappig! Heb je al een cadeau voor hem? Leuk is die bralette hè! Heb jij nog een mooi kleurtje van NYX voor mij?

 3. 25 januari 2018 / 09:13

  Die reageerbuisjes zijn zo gaaf!!! Zou ik ook wel willen hebben. En een mooi leren jack staat ook al heel lang op mijn wishlist.

  Ik ben morgen jarig, maar van mijn ouders en vriendinnen heb ik al cadeaus gekregen. Ben benieuwd wat ik van mijn vriend krijg. De pakketbezorger kwam laatst langs en ik moest m’n cadeau zelf aannemen, maar er stond geen winkel op niks. Gelukkig weet ik het morgen, hihi!

  Dagjes of weekendjes weg zijn ook altijd leuk om te krijgen en cadeau te doen 🙂 Dan maak je mooie herinneringen.
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Sportaankopen om mijn goede voornemens waar te makenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 10:37

   Ik vind die reageerbuisjes ook zo tof! Ik ben erg benieuwd wat je gaat krijgen van je vriend, wat heb je gekregen van je ouders en vriendinnen? Heel fijne verjaardag morgen!

   • 25 januari 2018 / 10:49

    Van mijn vriendinnen heb ik drie ringen gekregen, wel zelf uitgekozen. En van mijn ouders een slavenarmband met mijn geboortedatum en geboortetijd (moet ik alleen nog krijgen, maar er is van alles misgegaan bij de juwelier). Ik zal het laten weten als ik weet wat ik van mijn vriend heb gekregen! Dankje! 🙂
    Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Sportaankopen om mijn goede voornemens waar te makenMy Profile

    • Malou
     Auteur
     25 januari 2018 / 11:27

     Wat prachtig! Vooral de slavenarmband lijkt me erg mooi.

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 10:37

   Ik vind het ook een heel toffe dag om jarig te zijn! Dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 10:38

   Oh wat tof, dankjewel voor de tip! Dat ga ik even doorgeven 😉

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 10:40

   Mooi zijn ze hè! Ik vind het zo cute met die bijtjes. Dankjewel Elke! x

 4. 25 januari 2018 / 11:02

  Wat een leuke wishlist <3 Ik wil alles haha! Die NYX lippies zijn echt top!

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 11:27

   Hahah, ik dus ook! NYX is echt geweldig.

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 11:27

   Dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 11:28

   Vind ik ook!

 5. 25 januari 2018 / 11:42

  Wauw, wat een leuke wishlist! Mij zou je ook ’t meest van al een plezier kunnen doen met een weekendje weg. Memories maken!
  Laura onlangs geplaatst…My hair is O’Right!My Profile

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 12:12

   Ja, dat vind ik ook echt de leukste cadeaus!

 6. 25 januari 2018 / 11:49

  Leuke wishlist! Ik word heel erg blij van de laarzen. Errug leuk 🙂

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 12:12

   Snap ik, die vind ik ook erg mooi!

 7. 25 januari 2018 / 15:02

  Fijn inderdaad om cadeautjes te ontvangen en dan lekker weg te gaan. Voor kerst kregen we van mijn ouders een weekendje naar Centerparcs, zo ontzettend leuk daar kan ik het meest van genieten!
  Charel onlangs geplaatst…De bodyshop | Tea tree flawless bb creamMy Profile

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 20:19

   Oh wat een heerlijk cadeau! Dat zijn echt de leukste he 🙂

 8. 25 januari 2018 / 15:03

  Wat leuk om te lezen! Nummers 3, 7 en 10 zijn mijn favoriet, Daisy van Marc Jacobs ruikt heerlijk! Ik vroeg me af of je je collages in photoshop maakt?
  Liefs,
  Yara

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 20:19

   Ja Daisy ruikt inderdaad goddelijk. Nee, in Polyvore!

 9. 25 januari 2018 / 15:08

  Ooeeh ik moet snel een leuk cadeautje voor je gaan bedenken! haha 🙂 En zo’n mooi setje van de hunkemoller wil ik ook wel..

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 20:20

   Hahah nee joh, dat hoeft echt niet! Ik vind het vooral ook heel gezellig om je te zien.

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 20:21

   Precies! Helemaal héééérlijk…

 10. 25 januari 2018 / 17:55

  Die teddy jas lijkt me zo comfy! Hele fijne verjaardags wishlist, hopelijk krijg je er zo veel mogelijk van cadeau!

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 20:21

   Ik vind zo’n jas echt top inderdaad!

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2018 / 20:21

   Oh wat leuk om te horen! Ruikt ‘ie lekker?

 11. 26 januari 2018 / 12:04

  Wat een mooi leren jasje! Houd echt van dat soort jassen. Ik koop eigenlijk nooit lingerie voor een speciale gelegenheid, maar omdat het in Spanje blijkbaar traditie is om met Oud & Nieuw rood ondergoed te dragen, heb ik wel wat in de kast liggen ;p (kan overigens ook zijn dat mijn vrien me er gewoon in heeft geluisd, want ik heb er nog nooit eerder van gehoord…)
  Johanne onlangs geplaatst…Imperfectie: houd van je gekke lach, je vreemde persoonlijkheid en jouw levenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   26 januari 2018 / 17:36

   Hahaha wat grappig, ik heb dat ook nog nooit gehoord! Zou op zich wel een goede grap zijn van je vriend 😉

  • Malou
   Auteur
   27 januari 2018 / 00:06

   Dankjewel! Ik vind die lipsticks ook geweldig.

 12. 27 januari 2018 / 13:38

  Van dat jasje ben ik ook wel fan! Ik wens je alvast een fijne verjaardag.

  • Malou
   Auteur
   27 januari 2018 / 14:25

   Dankjewel Jana!

  • Malou
   Auteur
   27 januari 2018 / 14:25

   Ik zou ze denk ik dragen bij een zwart jurkje. Een echte eyecatcher!

 13. 27 januari 2018 / 19:44

  Een teddyjas had ik al maar heeft ook keilang op mijn verlanglijstje gestaan! Zo’n Gucci Riem lijkt me ook wel wat 🙂

  • Malou
   Auteur
   27 januari 2018 / 20:18

   Ohhhh en hoe bevalt ‘ie? Ik vind die teddyjassen echt zo mega tof!

 14. 27 januari 2018 / 22:15

  Leuke wishlist! De pyama vind ik ook echt wel leuk en de Gucci riem.. wauw! so pretty. Alvast een fijne verjaardag gewenst X
  Eva onlangs geplaatst…Review | Shower Mousse HemaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   28 januari 2018 / 09:45

   Die riem is mooi hè! Maar wel zooo duuur…

 15. 28 januari 2018 / 11:43

  Alvast een heel gelukkige verjaardag gewenst!
  En wat een leuke wishlist heb je! Ik ben vooral fan van de teddycoat en de ‘Gucci’ riem.

  • Malou
   Auteur
   28 januari 2018 / 13:15

   Jaa, die teddy coat wil ik echt heel graag hebben!

 16. 28 januari 2018 / 13:13

  Wat leuk dat je op Valentijnsdag jarig bent! Dat hoor je niet vaak 🙂
  En heel herkenbaar zo’n niet-realistische wishlist! die maak ik ook altijd. Het is gewoon leuk om te uit te zoeken wat je het zou willen hebben als geld geen rol speelde 😉

  • Malou
   Auteur
   28 januari 2018 / 13:16

   Precies! Maar dan verzin ik er wel graag een goedkoper alternatief bij.

  • Malou
   Auteur
   28 januari 2018 / 20:51

   Wauw wat een mooie aanwinsten allemaal! Prague vind ik er ook echt heel mooi uitzien.

 17. 29 januari 2018 / 08:32

  Een gucci riem staat ook op mijn wishlist!

  • Malou
   Auteur
   29 januari 2018 / 12:43

   Die zijn ook erg tof!

  • Malou
   Auteur
   29 januari 2018 / 12:43

   Die zijn ook erg tof!

  • Malou
   Auteur
   29 januari 2018 / 12:44

   Ik hoop het ook Liset!

  • Malou
   Auteur
   30 januari 2018 / 11:13

   Ik kijk er heel erg naar uit! Ik ben ook erg benieuwd wat ik ga krijgen.