Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥

Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥

Hi meiden! Nog precies een week en dan ben ik weer jarig. 14 februari is voor mij altijd dubbel zo leuk; Valentijnsdag én ik word een jaartje ouder! Dit jaar heb ik wel de pech dat ik de ochtend na mijn verjaardag een tentamen heb, maar gelukkig kan ik het vieren in de avond van 13 en 15 februari. Natuurlijk heb ik weer een (veel te grote) birthday wishlist gemaakt en die wil ik vandaag met jullie delen! Ik ga er absoluut niet vanuit dat ik dit allemaal krijg, maar het is natuurlijk wel een superleuke kans om met jullie te delen wat ik graag zou willen hebben ♥

Mijn birthday wishlist voor 2019

 1. Een leren portemonnee: een paar jaar geleden heb ik van mijn zusje een heel toffe portemonnee gekregen, maar die is inmiddels wel een beetje oud en versleten… Tijd voor een nieuwe dus!
 2. Een grote zoomlens voor de Nikon D3300: mijn camera is mijn beste vriend en mijn 50mm lens gaat overal mee naartoe, maar ik zou graag een extra lens willen die verder kan zoomen (ook perfect voor safari in Zuid-Afrika, hihi). Wel een beetje een duur cadeau dit, dus ik hoop eigenlijk dat ik misschien een geldbijdrage krijg van mensen om dit te kunnen kopen!
 3. HONU sieraden: kennen jullie dit merk? Zij maken cute kleine sieraden om de zeeschildpadden te beschermen en dat vind ik zo goed! Goed voor mij en goed voor de schildpadden dus.
 4. Een zwarte riem: gewoon iets wat ik nodig heb en wat natuurlijk altijd goed staat!
 5. Kleine zilveren oorbelletjes: ik wil eigenlijk een derde gaatje (oh wat gaat mijn moeder dat stom vinden) en het is natuurlijk heel tof als ik dan extra oorbelletjes heb om te combineren met de oorbellen die ik al heb!
 6. Suède Superga’s: Superga’s zitten echt zó lekker en de suède vind ik echt prachtig. Ook deze zijn natuurlijk weer best duur, maar alle beetjes helpen 😉
 7. Een mooie zonnebril: mijn zonnebrillen gaan AL-TIJD stuk en ik wil dat niet meer, dus ik wil dit jaar een beetje een mooie. Ik heb dit al gehint aan mijn cordial, dus ik ben benieuwd of ze er wat mee gaan doen…
 8. Leopard faux fur: wilde ik al heel lang en wil ik nog steeds.
 9. Cowboylaarsjes: dit vind ik echt al tof vanaf dat ik 5 was en ik vond het héél stom toen mijn eerste paar (van toen ik 12 was) wegging. Dus nu wil ik nieuwe, ze staan zo leuk!
 10. Scrunchies: LOVE THEM.
 11. Een heuptasje: oh jongens wat heb ik in Deventer een mooi leren heuptasje gezien. Ik vind het ook gewoon super stylish én ideaal voor festivals en feestjes. Ondanks dat dit op de laatste plek staat, staat het hóóg op mijn wishlist!

Nog 7 dagen…

Ik heb zín in mijn verjaardag! En niet om de cadeautjes, maar gewoon om het feest vieren en taart eten. Zelf vind ik het altijd súperleuk om zulke wishlists te maken en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te zien. Ben benieuwd of ik binnenkort iets van mijn wishlist kan afstrepen ♥

Wanneer ben jij jarig?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 Reacties

 1. 7 februari 2019 / 08:46

  Hoe leuk dat je op Valentijnsdag jarig bent! En wat een gave wish list heb je! Ik kan me voorstellen dat die lens hoog op je verlanglijstje staat. En wat een gave sneakers ook! Ik ben benieuwd waar je uiteindelijk mee verwend zult worden 🙂

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2019 / 17:05

   Ahh ik ben zelf ook zo benieuwd! Vind het gewoon al superleuk om zo’n lijstje te maken eerlijk gezegd..!

 2. 7 februari 2019 / 10:22

  Wat een leuk lijstje! Zo’n faux fur coat is echt geweldig <3 Ik hoop dat je straks een aantal items van je lijstje kunt afstrepen 😀

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2019 / 17:05

   Ja hè! Ik wil dat zo graag hebben! <3

 3. Beauty_By_Bibi
  9 februari 2019 / 16:10

  Mooie cadeaulijst 😍! Ik ben net jarig geweest! Anders was mijn lijst hetzelfde op de tas en portomonee na 😋

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2019 / 17:06

   Oh wat leuk! Gefeliciteerd alsnog, wat heb je gekregen? <3

 4. 10 februari 2019 / 17:39

  Voor mijn Canon zou ik ook graag een mooie lens hebben. En ik wil heel graag een keer een fotografiecursus doen. Scrunchies vind ik heel leuk, maar ik weet ze nog niet goed te combineren (heb een fluwelen roze en blauwe). Ik ben 26 januari jarig (geweest) 😉

  Alvast een fijne verjaardag!

  Liefs,
  Marloes

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2019 / 17:43

   Jaa, denk dat elke fotografieliefhebber gek is op lenzen! Zo leuk, wat heb jij gekregen op je verjaardag? Dankjewel! <3

   • 15 februari 2019 / 22:28

    Best wat leuke dingetjes: spellen, e-reader, mooie poster, een plant, een strijkijzer (had ik nog niet, hahah) 🙂 En een uitgebreid ontbijt op bed!

    Liefs!

    • Malou
     Auteur
     22 februari 2019 / 12:57

     Heerlijke cadeaus allemaal!