Recente artikelen

 • Happy birthday to me! ♥

  Happy birthday to me! ♥
 • Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥

  Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥
 • Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥

  Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥
 • On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

  On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

Mij

Hi! Wat superleuk dat je er bent! Ik ben Malou en op dit stukje internet vertel ik allerlei verhalen over fashion, travel en food. In september 2017 ben ik begonnen met de studie geneeskunde aan de universiteit Leiden; héél druk, maar ook ontzettend geweldig! Daarvoor heb ik een tussenjaar gehad, waarin ik ben begonnen met Blonde Blossom en vooral heel veel heb gewerkt.

Ik ben gek op Italiaans eten en sushi, fotograferen, dansen en zingen en ik ga graag leuke dingen doen met vriendinnen of mijn vriendje, die inmiddels ook alweer drie jaar aan mij vast zit. Nu ik op kamers woon in Leiden is het ook heel makkelijk om even naar een stad te gaan en daar geniet ik volop van! Stiekem mis ik mijn familie en mijn hond wel een beetje, maar gelukkig zie ik hen nog bijna elk weekend.

Naast mijn drukke studie probeer ik ongeveer twee keer per week een artikel te plaatsen! Als je suggesties voor een tof artikel hebt mag je het me altijd laten weten, en sowieso vind ik het erg gezellig als je me berichtjes stuurt.

Hopelijk zie ik je vaker terug op Blonde Blossom!

Malou x