Marrakech travel diary • day 4

Marrakech travel diary • day 4

Oké, oké, ik weet dat Marrakech inmiddels echt meer dan drie maanden geleden is, maar ik kan het nog niet laten gaan… Ik móet jullie de foto’s laten zien van de laatste twee dagen in deze paradijselijke stad! Op zaterdag was het natuurlijk weer bloedheet – as usual. Le boyfriend en ik besloten dat we onze dag wilde doorbrengen bij een zwembad! Buiten de stad zijn resorts waar je een hele dag kan zwemmen, maar dat is erg prijzig… Gelukkig kwamen wij op Palais dar Donab, een riad in de medina waar je voor een klein prijsje de hele dag kan relaxen bij het zwembad!

12.09 Zwemmen bij het paradijselijke Palais dar Donab

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, riad

Het begin van onze dagen in Marrakech wordt steeds later… Het is gewoon heerlijk om te relaxen in onze riad met airco! We kwamen pas rond 12 uur aan bij Palais dar Donab, maar het was heel makkelijk om een dagpas te krijgen, met handdoek en ligbed! Daarna konden we heerlijk met ons boek op het ligbed chillen, een beetje bruin rood worden en afkoelen in het zwembad. Ook zo fijn, er waren zo weinig mensen!

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria

Natuurlijk moest ik foto’s maken van dit prachtige plekje (en mijn vriend dwingen foto’s te maken van mij). Het is toch echt als uit een sprookje?! We genoten een uurtje of twee van het zwembad en de zon en gingen toen even naar buiten om te lunchen en een tuin te bezoeken.

14.06 Lunchen en naar de Jardin Secret

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria

We besloten bij een goedkoper cafeetje te lunchen en ondertussen speelden we een dilemmaspel. Mijn vriend en ik gaven elkaar de hele dag door dilemma’s en ik kreeg er geen genoeg van! Daarna liepen we naar Jardin Secret, dat achter Palais dar Donab bleek te liggen!

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria

Zoals de naam al zegt is deze tuin een beetje ‘geheim’, dus minder toeristisch en duur dan bijvoorbeeld Jardin Majorelle. Wel vond ik het ook echt een stuk kleiner, dus je bent er zo doorheen, en er was een stuk minder verschillende flora. Toch vond ik het wel heel leuk om ook deze tuin te zien!

15.40 Shooten bij Palais dar Donab

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria

Rond half 4 waren we weer terug bij Palais dar Donab, waar we de rest van de middag en avond lekker lagen met een boek en nog een beetje zwommen. Natuurlijk kon ik mijn vriend uiteindelijk overtuigen om nog wat foto’s van mij te maken en die horen echt bij mijn favorieten van de vakantie. Ik vond het gewoon zo’n prachtige plek!

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria

Aan het eind van de dag ging het ineens regenen en heel hard waaien, dus er belandden allemaal bloemetjes in het zwembad. Voor ons was het toen ook tijd om naar onze riad terug te gaan, waar we in de avond heerlijk aten!

Marrakech, travel diary, Palais dar Donab, poolday, ria

Nog maar een diary te gaan… Wie is klaar voor de laatste?

Vind jij het op vakantie fijn om bij het zwembad te liggen of ga je liever erop uit?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 19 november 2018 / 08:47

  Superleuk om te zien! Ik ben net terug uit Marrakech en vond het echt geweldig <3 Wij zijn zelf ook een dag naar een zwembad geweest om lekker even te chillen! Heerlijk om even tot rust te komen.

  • Malou
   Auteur
   22 november 2018 / 11:31

   Ah heerlijk is dat he! Ik vond jouw foto’s van Marrakech ook zo prachtig!

 2. 19 november 2018 / 10:11

  Het ziet er zo leuk uit! Ik wil daar ook echt een keertje heen 😍

  • Malou
   Auteur
   22 november 2018 / 11:31

   Moet je echt doen, het is een heerlijke plek!

 3. 19 november 2018 / 12:32

  Aahh ik vind het juist zo tof dat je gewoon doorzet en lekker al je dairies laat zien haha! Ik wordt alleen maar verliefder op die stad, hij staat echt mega hoog op het lijstje ondertussen 🙂

  • Malou
   Auteur
   22 november 2018 / 11:32

   Jaaaaa je moet echt zeker gaan! Ik vond het echt zo’n aanrader!

 4. 21 november 2018 / 23:00

  Het ziet er echt geweldig uit, ik wil er ook zo graag een keer heen!

  • Malou
   Auteur
   22 november 2018 / 11:32

   Echt doen! Het is zo anders dan Europa, maar ik vond het echt geweldig!