De marble agenda van Stradivarius: perfect voor 2019!

De marble agenda van Stradivarius: perfect voor 2019!

Happy Monday! Ben jij van plan deze week lekker productief te maken?! Voor mij is het super belangrijk om een planner te hebben zodat ik alles kan opschrijven wat ik deze week moet doen. Veel mensen doen dit op hun laptop of telefoon, maar ik ben zo gek op een agenda op papier! Dit jaar ging ik voor de marble agenda van Stradivarius en hij is zo cute! Ik wil jullie deze tippen, dus vandaag vertel ik jullie alles over de agenda!

De marble agenda van Stradivarius

Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble

De agenda begint met een jaaroverzicht. Alle data op een rijtje, met hierbij op welke dagen ze vallen. Hierin omcirkel ik de belangrijke data, zodat ik in een oogopslag kan zien hoe druk elke maand is!

Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble

Elke maand heeft een tabblad; superfijn, want zo kun je heel snel naar de maand toe waar je heen moet! Achter elk tabblad zit een pagina met ruimte voor Notes, To Do en voor een leuke tekening (dat ga ik dus nooit doen, maar oké). Het is een beetje klein voor de hele maand, maar als je hier alleen de essentials opschrijft is het prima!

Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble

Elke maand heeft ook een maandoverzicht, zoals je hierboven kunt zien. Hierin schrijf ik belangrijke deadlines, leuke events en verjaardagen op. Superfijn toch?! Hiernaast is ook weer wat ruimte voor notities, fijn om de belangrijke dingen van deze maand wat extra aandacht te geven.

Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble

Het weekoverzicht is niet precies zoals ik het het allerliefst heb: het is fijn als je hier ook ruimte hebt voor lijstjes of notities. Bij deze agenda maakt het me eigenlijk heel weinig uit, omdat er verder wel zó veel ruimte is voor notities, lijstjes en plekken om je events op te schrijven. Het weekoverzicht ga ik alleen maar gebruiken voor mijn studie-planningen, de blogs die ik wil promoten en voor mijn sport- en maaltijdplanning.

Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble

Nóg een pagina voor notities: aan het eind van elke maand! Hier kun je dus ook nog een soort planning maken, of gewoon andere belangrijke dingen opschrijven. Dit lijkt niet superveel, maar aan het eind van de agenda zijn er nog zóveel pagina’s voor notities! Het is echt absurd veel, maar wel heel handig. De agenda is zo multi-inzetbaar en je kunt het voor meer gebruiken dan alleen je dagelijkse to do’s.

Shop deze agenda!

Ik ben echt superblij dat ik deze marble agenda heb gevonden, want hij is véél goedkoper dan de meeste andere planners en je kunt er ontzettend veel in kwijt. Daarnaast vind ik de marbleprint op het omslag heel stylish. Mijn 2019 gaat super georganiseerd én classy verlopen 😉

Je koopt deze marble agenda bij Stradivarius voor €17,99.

Stradivarius, marble agenda, planner, 2019, marble

Heb jij al een agenda voor 2019?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 10 december 2018 / 07:40

  Wat een gave agenda! Hij ziet er supermooi en overzichtelijk uit. Ik vind die marble voorkant prachtig, maar de binnenkant ziet er ook echt handig en strak uit.

  • Malou
   Auteur
   10 december 2018 / 23:50

   Ja hè! Ik ben zo blij dat ik deze heb ontdekt, hij is zo budgetproof en zo handig volgens mij.

 2. 10 december 2018 / 10:17

  Het is wel een hele mooie inderdaad! Zelf heb ik een roze van Moleskine. Die gaat van juli 2018 t/m december 2019. Ideaal!

  • Malou
   Auteur
   10 december 2018 / 23:50

   Oh ja dat had de mijne ook, fijn is dat hè?! Dat zou ik volgend jaar ook wel weer willen.