Malou’s Month | Vlierbloesemsiroop, tripje naar Amsterdam en een piercing

Malou’s Month | Vlierbloesemsiroop, tripje naar Amsterdam en een piercing

Weten jullie dat ik in de Malou’s Month van maart al zei dat het heerlijk weer was?! Nou, mei was nóg meer genieten! Ik ging bloemetjes plukken in het bos, liet een nieuwe piercing zetten, ging twee keer op een leuk tripje en at héérlijke pastasalade. En daarnaast was het zulk lekker weer! Er zijn heel veel leuke dingen gebeurd in mei en die laat ik vandaag aan jullie zien.

De mei van Malou

Mei, Malou's Month, Sacha, Wegebree, oorpiercing

 • Ik begon mijn maand goed, want op 2 mei kwam er een pakketje binnen met drie paar schoenen voor deze zomer! Okergele gladiatorsandaaltjes, loafers met panterprint en gestreepte espradilles. En ze zijn zó leuk! Ik schreef een uitgebreide post over deze heerlijke schoentjes van Sacha.
 • Ondanks dat ik in het buitengebied woon, ben ik niet echt een plantenmeisje. Toch vond ik deze mooie wegebree in het bos toen ik met mijn moeder en mijn hond aan het wandelen was. Die ging mee naar huis en in een mooi vaasje!
 • Ik had het begin van deze maand ongelofelijke last van hoofdpijn, zo erg dat ik bijna niks kon doen. Nadat ik op 8 mei had gewerkt had ik weer zo’n enorme hoofdpijn dat ik lekker in bad ging.
 • Deze maand ben ik eindelijk voor mijn tweede oorpiercing gegaan! Hij doet wel meer pijn dan de eerste, maar oh wat ben ik er blij mee! Eigenlijk wil ik nu ook een derde, het lijkt me zo leuk om allemaal mooie ringetjes in mijn oren te doen.

Malou's Month, Mei,Sepp, nieuwe camera, avocadoplant

 • Deze maand heb ik eindelijk mijn eigen camera gekocht! Het was een hele investering, maar ik vind het geweldig. De eerste foto die ik maakte was deze van mijn hondje. Het is overigens ook een van de weinige die geslaagd zijn van hem, want hij wordt bang van het geluid en meestal loopt hij dus weg…
 • Niet de meest fotogenieke maaltijd, maar oh, wat is dit lekker! 17 mei at ik weer eens pastasalade met gegrilde courgette en perzik (ja echt), mozzarella, prosciutto en sla. Echt een van de lekkerste zomerse salade’s ooit!
 • Net toen ik mijn avocadoplant voor de tweede keer wilde opgeven, kwam er een plantje. Ik heb deze foto in het begin van de maand gemaakt en inmiddels is ‘ie al weer veel meer gegroeid en heeft ‘ie zelfs blaadjes! Zouden er ook avocado’s komen?!
 • Voor een samenwerking kreeg ik twee prachtige bikini’s binnen. Je ziet ze 4 juni op mijn blog!

Malou's Month, Mei, Rijksmuseum, Wagamama

 • Op Hemelvaartsdag vertrok ik naar het Rijksmuseum. Echt, dat pand is zo prachtig en zó groot! Stiekem vind ik deze foto best geslaagd, komt natuurlijk door mijn mooie nieuwe Nikon!
 • Dit schilderij hangt in de negentiende eeuw afdeling van het Rijks. Ik weet niet precies van wie het is, maar ik vind het erg mooi. Die vrouw doet me een beetje denken aan Audrey Hepburn om de een of andere reden.
 • We moesten natuurlijk even een cliché foto maken van mij met de M van iamsterdam voor het Rijks. Ik draag voor het eerst in heel lang weer mijn rode Nikes, wat vinden jullie daarvan?
 • Na het Rijks gingen we eten bij Wagamama. Het ziet er niet heel lekker uit, maar dat was het wel. Noodles met garnalen, paprika, paddenstoelen en andere lekkere groenten. Alleen zo jammer dat er gember in zat, ik houd niet van gember.

Malou's Month, Mei, Vlierbloesemlimonade, lezen, Dutch Tea Festival

 • Het zusje van mijn vriendje was jarig en ook zij was helemaal enthousiast over mijn camera. Zij maakte deze foto van mij. Ik gaf haar trouwens een heel toffe kamerplant, een lantarenplant. Heb je daar weleens van gehoord? Het is echt een heel mooi plantje!
 • Op 28 mei ging ik met Marieke naar het Dutch Tea Festival. Dat klinkt vrij suf, maar het was echt heel leuk. We kregen onder andere een workshop kombucha thee maken en proefden allerlei heerlijke soorten thee. Ook hier komt snel een blog over online!
 • Ik heb zo’n geluk met de stad waarin ik woon! Maandag was ik te vroeg voor werk en ging dus op een bruggetje in de zon gingen lezen. Ik ben nog steeds niet bruin, maar het was heerlijk.
 • In een oudtante-meets-hipster-bui besloot ik vlierbloesem te plukken en zelf vlierbloesemsiroop te gaan maken. Dit was pas het beginstadium, maar het ziet er hier toch al heerlijk uit?!

Wat deelde ik deze maand?

Deze maand vertelde ik over mijn bloggersdate met Claire, reviewde ik een haarzeep van Lush, liet ik jullie het heerlijkste Arabische pastarecept ooit zien en deelde ik een lenteoutfit. Daarna showde ik jullie mijn nieuwe horloge, deelde ik de leukste dingen om te doen in Venetië, las ik weer zeven boeken en bezocht ik een van de tofste hotspots in Den Haag. Ik liet jullie mijn fashion wishlist zien, maakte een héérlijk ontbijtje, deelde een outfit met een floral dress, vertelde over mijn vakantieplannen en liet jullie als laatste een heel leuke hotspot in Utrecht zien!

Wat heb jij deze maand allemaal beleefd?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

11 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 10:47

  Leuke foto’s Malou!! Ik heb het Rijksmuseum nog nooit bezocht, ik woon niet echt dicht bij Amsterdam dus wanneer ik ga dan ga ik toch liever shoppen. Lijkt me wel gaaf om daar eens heen te gaan 🙂 Ben benieuwd hoe de siroop is geworden trouwens! Liefs, Sija
  Sija onlangs geplaatst…8 Items met palmprintMy Profile

 2. 31 mei 2017 / 11:46

  Aahh wat heb je super toffe dingen gedaan deze maand! Ik heb ook twee gaatjes in m’n oren alleen ik vergeet altijd een tweede in te doen haha. Ik wil er graag nog eentje bovenin m’n oor maar ben bang voor de pijn. Die schoenen zijn echt zoooo leuk! Ben benieuwd naar je bikini’s en wat leuk zo’n thee festival! Ik ben dol op thee, dus dat is helemaal niet suf haha. Hoop dat juni ook zo’n mooie maand wordt!

 3. 31 mei 2017 / 17:38

  Ik heb een half jaar geleden ook mijn tweede gaatje laten schieten! Meteen daarna wilde ik ook een derde gaatje, alleen daar heb ik nog even mee gewacht, haha.
  Loïs onlangs geplaatst…Outfit / Print on printMy Profile

 4. 31 mei 2017 / 19:29

  Dat klinkt als een heerlijke maand. Zo leuk dat je naar het Rijksmuseum bent geweest! Daar moet ik ook nodig weer eens heen (is alweer 10 jaar geleden dat ik daar was! ;)). Je rode Nikes staan erg gaaf! En heel tof dat je vlierbloesemsiroop aan het maken bent 🙂 Ik wens je een heerlijke maand juni toe!
  Romy onlangs geplaatst…Cursus portretfotografie | Hoe is het bevallen?My Profile

  • Malou
   Auteur
   1 juni 2017 / 18:21

   Ja, ik geniet zo van dat weer! Fijn dat je mijn Nike’s zo leuk vindt 🙂

  • Malou
   Auteur
   1 juni 2017 / 18:21

   Dankjewel Lilia! <3