Malou’s Month | Drankjes, eindelijk lenteweer & toffe hotspots!

Malou’s Month | Drankjes, eindelijk lenteweer & toffe hotspots!

Huh, 30 maart, geen New In? Nee, New In is finito. Ik heb het zes maanden gedaan en vind het nu eigenlijk wel mooi geweest. En aangezien ik best weinig over mijn leven deel op mijn blog (en ik stiekem best een leuk leven heb), introduceer ik Malou’s Month! Hierin laat ik jullie de leukste foto’s van de afgelopen maand zien en vertel ik wat ik allemaal heb meegemaakt. Natuurlijk begon in maart EINDELIJK de lente en de laatste dagen hebben we dat gemerkt; wat een heerlijk weer! Ook ging ik deze maand een aantal keer gezellig lunchen, pakte ik mijn eerste terrasje van dit jaar én had ik de tweede ronde van mijn geneeskundeselectie. Spannend!

De maart van Malou

Malou's Maand maart

 • Op 1 maart waren mijn moeder en ik met z’n tweeën thuis en dat vierden we door te gaan lunchen bij het Meestershuis! Het was heerlijk, heel gezellig en een fijne afleiding van de geneeskundestress… Ik schreef een hotspotpost over het Meestershuis!
 • Twee dagen later was het zo ver: ik kreeg de uitslag van de eerste ronde van de selectie. En ik bleek rangnummer 152 van de 858 te hebben. Yes! Meer over de stressvolle dag lees je hier.
 • Ik sprak af met Jasmin om lekker bij te kletsen, maar het regende ZO hard! Toen ik in de stad aankwam, was ik helemaal doorweekt :(. Gelukkig aten we heerlijke taart en gingen we daarna ook nog even lunchen, dat maakte het weer goed.
 • Een dagje later organiseerde het huis van mijn vriendje een huisfeest, met als thema de verkiezingen. Ik vertrok vroeger om nog even lekker Den Haag in te gaan en samen met mijn vriendje langs de vijver bij het Binnenhof te wandelen.

Malou's Maand maart

 • Voordat wij samen langs de vijver wandelden, ging ik op hotspotjacht in Den Haag! Ik heb jullie al verteld over Organique, maar ik heb nog twee Haagse hotspots voor jullie in petto. Herkent iemand dit leuke restaurantje?
 • Het lijkt ineens een hype te zijn op allerlei blogs, maar ik ZWEER dat ik al begonnen was met het laten groeien van een avocadoplant voor het hip werd. Mijne kwam alleen niet uit, dus ik probeerde het opnieuw met de tips van Claire! Tot nu toe is er trouwens niet zoveel veranderd… Er groeit nu alleen wat schimmel en er zit een barst in de pit.
 • Weten jullie nog dat ik model stond voor Plomm? Op 14 maart kreeg ik de andere foto’s en al zeg ik het zelf, er zitten pareltjes tussen! Ik deel alle foto’s trouwens op 1 april (geen grap). Een preview zie je al op mijn Instagram.

Malou's Maand maart

 • Donderdag 16 maart was ineens een heerlijke lentedag! Marieke en ik hadden op die dag afgesproken. We zaten op een terrasje, dronken smoothies en aten worteltaart. Ongelofelijk gezellig!
 • Dit hofje was zo prachtig! En het is gewoon in de stad waar ik woon, wauw. Als echte bloggers moesten we hier natuurlijk ook even outfitfoto’s maken.
 • 22 maart was het weer zo’n heerlijke dag en toen had ik met Klaske afgesproken. Zij wilde foto’s maken voor haar portfolio en ik had mij natuurlijk vliegensvlug aangeboden als model. We maakten foto’s in het Sonsbeekpark en gingen daarna de stad in, waar ik een toffe hotspot vond. Deze komt snel online!
 • Klaske en ik aten bij een veganistisch restaurant – mijn allereerste keer! Als pastaliefhebber ging ik natuurlijk voor een pasta-achtig gerecht. Zeekiemen als pasta, veganistische kaassaus en veel groenten! Even wennen, maar toch wel lekker.

Malou's maand maart

 • Totaal off-topic, maar mijn vriendje stuurde me de foto van deze puppy en ik ging dood. Het is ZO schattig, ik MOET dit hondje hebben. Als ik niet zo blij ben, gebruik ik deze foto als anti-depressiva.
 • EINDELIJK gaan Claire en ik afspreken! We zeggen het al weken en nu is het gelukt. We gaan ook echt iets tofs doen: we gaan namelijk naar de Harry Potter Expo! Ik ben een enorme Potterhead (en Claire blijkbaar ook), dus dat is natuurlijk de ideale date!
 • Dat ik door was naar de tweede selectieronde, betekende wel dat ik nog een keer naar Leiden moest. Afgelopen zaterdag moest ik mij om 12.30 melden om drie gesprekjes te voeren. Hierna ging ik naar mijn vriendje en om te vieren dat ik voor nu van de selectie af ben, gingen wij samen iets drinken in de stad! Lekker op een bank met een dekentje bij de vuurkorf, heel gezellig!
 • Ik krijg weer sproetjes! Yes! Zie je ze, op mijn neus? Zondag was het ook zulk lekker weer! Ik heb zaadjes geplant in onze moestuin – op zich een unicum, want ik heb geen groene vingers. Hopelijk komen ze uit…

Wat deelde ik deze maand?

Deze maand deelde ik een lookbook met mooie zonnebrillen, een leuk koffietentje en ik reviewde twee groene multi-purpose producten. Ook liet ik mijn toffe oorbellen van By Bjor zien, vertelde ik wat er te doen is in Macedonië en showde jullie mijn wimpers. Ik deelde de evenementen van deze lente, een heerlijk comfort food recept en als laatste: een conceptstore shoplog. En vergeet het niet, je kunt nog een dag meedoen aan mijn winactie!

Heb jij ook zo genoten van het heerlijke weer?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

40 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 06:57

  Leuk zo’n maand overzicht. Dat je schimmel hebt bij je avocado plant is ni gek. Zorg dat het water lauw is en op de zelfde hoogte is en wacht ern maand. Ik heb twee planten van bijna een jaar nu 🙂

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:07

   Ohhh wat een goede tips zeg! Lauw water, dat wist ik nog niet. Ik ga gelijk het water van mijn pit vervangen! Leuk dat ze al zo goed groeien bij jou zeg.

 2. 30 maart 2017 / 07:27

  Wat goed dat je nu al zo ver bent gekomen in de loting voor geneeskunde! Gefeliciteerd! Leuk dit maandoverzichtje! Ik Het klinkt als een leuke, volle maand! Ik ben benieuwd naar de foto’s die Klaske van je heeft gemaakt! En zo tof dat je met Claire gaat afspreken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Rokjesdag | 12 vrolijke rokjes voor de lente (o.a. fair fashion)My Profile

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:08

   Ja ik heb zoveel zin om Claire eindelijk te ontmoeten! Jij hebt vandaag met Klaske afgesproken hè, was het gezellig?

 3. 30 maart 2017 / 08:50

  Wat een heerlijke maand! Ik ven zo blij voor je dat he steeds dichter bij je doel komt. Super goed meis! Ik ben trouwens erg benieuwd naar je foto’s en ja ik heb ook heel erg genoten.
  Aneta onlangs geplaatst…Spam je blog | Leer elkaar kennenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:08

   Zo’n lieve reactie, Aneta, dankjewel! De foto’s komen snel online 🙂

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:09

   Maart was ook zo heerlijk! Ik hoop dat je de andere foto’s ook mooi vindt <3

 4. 30 maart 2017 / 09:34

  Wat een leuk artikel Malou! 🙂 Zeker vaker doen! Zo te zien heb je een hele leuke maand gehad, ben benieuwd naar de foto’s van de shoot, ze zijn vast prachtig geworden. Die pasta ziet er goddelijk uit trouwens! <3
  Sija onlangs geplaatst…Otrium pop-up store + favoriete itemsMy Profile

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:11

   Ahh, leuk om te horen Sija! Ik ben zo benieuwd wat je vindt van de foto’s. Die pasta was ook heerlijk!

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:12

   Heel fijn! Ik moet tot 15 april wachten, dan hoor ik de uitslag. Heel spannend!

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:12

   Ik ben nog niet gegaan hoor, dat staat ook in het artikel!

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:13

   Ja dat was echt heerlijk, ik ben zo blij dat alle terrasjes weer open zijn! Sproetjes zijn soms leuk hoor, maar ik heb vooral echt drie enorme op mijn neus en verder niks 🙁

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:13

   Ik vond het ook heel erg leuk toen! Vaker doen 🙂

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:14

   Jaaa heerlijk! Hopelijk wordt april ook weer zo, haha!

 5. 30 maart 2017 / 15:19

  Wat tof dat je een maandoverzichtje deelt! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit ook leuker vindt dan New In want nu leer ik je nog beter kennen haha. Trouwens het is een mega goed teken dat er een scheur in je avocadopit zit!! Dat betekent dat er binnenkort iets uit gaat groeien. Bij mij groeit er alleen een dikke laag schimmel -_- Wat super leuk ook dat je vegan ging eten! Ik kan me voorstellen dat het een beetje wennen is haha. Het is natuurlijk een stuk minder kazig enzo. Het ziet er wel mega lekker uit. En aahh ik heb ZOVEEL ZIN in onze date <3 Ik heb echt de neiging om van te voren een dikke Harry Potter marathon te houden hahah. En jouw sproetjes zijn zooo lieeehieeef.

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:15

   Yesss! De scheur wordt steeds groter dus wieehooee, ik hoop dat het nu echt een plantje gaat worden! Inderdaad een stuk minder kazig, maar nog steeds wel heel lekker hoor. Ik heb er ook zooooo veel zin in! Ik ga echt alle boeken weer lezen voor de date <3

  • Malou
   Auteur
   30 maart 2017 / 17:15

   Heerlijke maand was het inderdaad!

  • Malou
   Auteur
   31 maart 2017 / 17:17

   Ja ik ook! Alle drie de keren afspreken waren heel geslaagd <3

  • Malou
   Auteur
   31 maart 2017 / 17:17

   Dankjewel Janne, leuk om te horen!

 6. 31 maart 2017 / 09:26

  Fijne maand heb je gehad zo te zien! Zo leuk die sproetjes! Ik hoef zelf ook maar een kwartiertje in de zon te zitten en ze zitten overal. Hoewel veel mensen het niet mooi vinden bij zichzelf vind ik het juist erg leuk als ik ze weer heb 🙂
  Roos onlangs geplaatst…Food: What I ate in MarchMy Profile

  • Malou
   Auteur
   31 maart 2017 / 17:18

   Haha, dat is wel heel leuk ja! Ik zou alleen wel meer sproetjes op mijn voorhoofd willen, ik heb vooral drie enorme op mijn neus…

  • Malou
   Auteur
   31 maart 2017 / 17:18

   Worteltaart is inderdaad overheerlijk!

  • Malou
   Auteur
   31 maart 2017 / 17:19

   Schattig is dat puppy he! Echt niet te doen <3

  • Malou
   Auteur
   1 april 2017 / 20:18

   Mij ook ontzettend! Heb er zo veel zin in. 🙂

 7. 31 maart 2017 / 23:20

  Klinkt alsof je een erg fijne maand achter de rug hebt! Die foto’s van Plomm zijn supermooi!

  • Malou
   Auteur
   1 april 2017 / 20:20

   Dankjewel Laura! <3