Bling ♦ Le Marais Amelie creolen van Isabel Bernard!

Bling ♦ Le Marais Amelie creolen van Isabel Bernard!

Hi lieverds! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef (shame on me…), maar vandaag heb ik zoiets leuks, dat ik wel een blog móet schrijven! Ik ontdekte namelijk Isabel Bernard, een prachtig merk met 14-karaats gouden sieraden. En wie kan daar nou nee tegen zeggen?! Het was héél moeilijk om een sieraad te kiezen – alles is zó mooi – maar uiteindelijk koos ik toch voor deze gouden Le Marais Amelie creolen met kleine bolletjes.

Isabel Bernard – Tout est Possible

Isabel Bernard, Le Marais Amelie Creolen, samenwerking

Het merk Isabel Bernard komt uit Parijs en die Parijse elegantie zie je ook terug in de sieraden. Alle sieraden van Isabel Bernard zijn gemaakt van sterling zilver of 14-karaats goud, dus ze blijven eeuwig goed. Ik vind dat echt heel fijn, want je kunt gewoon douchen, zwemmen en slapen met je prachtige sieraden om en ziet er daarna dan ook gelijk weer gorgeous uit. Dat is het voordeel van gouden sieraden!

Isabel Bernard heeft oorbellen, armbanden en kettingen die allemaal heel subtiel, elegant en stijlvol zijn. Alle sieraden zijn geïnspireerd op de favoriete plekken van Isabel in Parijs; Rivoli, Monceau en Le Marais. Zelf ben ik nog nooit in Parijs geweest, maar deze sieraden zorgen ervoor dat ik gelijk wil gaan! Ik vind dat je qua sieraden het beste een mooie stash met tijdloze en stijlvolle items die overal bij passen kunt hebben en wat mij betreft is Isabel Bernard een perfect merk om zulke sieraden te vinden!

Le Marais Amelie Creolen

Isabel Bernard, Le Marais Amelie Creolen, samenwerking

Ik heb in allebei mijn oren twee gaatjes, maar ik moet zeggen dat ik nogal een luie oorbellen-draagster ben. Het liefste verzin ik een leuke combinatie en laat ik de oorbellen twee weken zitten; en dan wissel ik weer. Bijna altijd draag ik ringetjes met een mooi hangertje, en dan het liefst van echt zilver of goud. Zoals deze prachtige creolen van Isabel Bernard dus! Het zijn subtiele gouden ringetjes met aan elke oorbel drie bolletjes met een versiering. Ik vind ze PRACHTIG!

Zoals je kunt zien zitten er aan mijn oorbellen nog maar twee bolletjes, en dat komt doordat er op de eerste dag dat ik de oorbellen droeg van een oorbel twee bolletjes afvielen. Het ringetje was losgeschoten en daardoor vielen de bolletjes er dus af; zó zonde! Ik weet niet of het aan mij of aan de oorbellen ligt, maar ik vind wel dat de ringetjes niet echt makkelijk in te krijgen zijn. Gelukkig krijg ik wel twee jaar garantie van Isabel Bernard, dus hopelijk kan ik twee nieuwe bolletjes krijgen.

Je kunt de creolen shoppen voor €49,95.

Isabel Bernard, Le Marais Amelie Creolen, samenwerking

Ik ben hélemaal blij met mijn nieuwe Le Marais Amelie creolen en ik weet heel zeker dat ik er nog lang plezier van ga hebben. Als jij nog op zoek bent naar sieraden, dan zou ik absoluut niet vergeten om even bij Isabel Bernard te kijken. Je zal in elk geval geen spijt krijgen! ♥

Draag jij het liefste goud of zilver?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Isabel Bernard.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

 1. 28 maart 2019 / 17:28

  Wat een super schattige oorbellen! Zonde dat je twee bolletjes verloren bent, maar met twee bolletjes vind ik ze ook super cute! Ik draag het meest zilver omdat dit het meest terugkomt in gespen van mijn riemen en schoenen.

  • Malou
   Auteur
   8 april 2019 / 15:37

   Oh ja, dat snap ik helemaal, heel goede keuze voor een kleur natuurlijk! Zilver vind ik ook heel mooi!