De mooiste kanten lingerie van LASCANA

Hi babes! Zijn jullie ook zo’n fan van mooie lingerie? Volgens mij voelen alle vrouwen zich beter, zelfverzekerder en mooier als ze iets prachtigs onder hun kleren dragen. Ik in elk geval wel! Een van mijn favoriete merken is LASCANA, ze hebben een gigantisch aanbod van supermooie lingerie, bikini’s en pyjama’s. Dit keer ging ik voor kanten lingerie en wauw, wat ben ik daar blij mee! Vandaag laat ik jullie een kanten body en een prachtige bh zien, waar ik helemaal verliefd op ben.

Een kanten body van JETTE

LASCANA, lingerie, kanten body, samenwerking

Body’s vind ik echt heel erg mooi; ze zijn stylish, zitten lekker en zien er meestal heel mooi uit! Op deze zwart kanten body van JETTE werd ik gelijk verliefd; ik vind de stof prachtig en de halslijn ook! Zó mooi dat geschulpte randje!

LASCANA, lingerie, kanten body, samenwerking

Natuurlijk telt deze body als lingerie, maar ik vind het ook prachtig om met een hemdje eronder te dragen met een tof rokje! Het laat me zo mooi en vrouwelijk voelen. Dit is de tweede body die ik heb, maar ik wil er eigenlijk nog veel meer hebben. Wat een toffe dingen!

Deze body koop je bij LASCANA voor €59,00, maar hij is nu in de sale voor €49,00!

Een prachtige bh voor elke dag

LASCANA, lingerie, kanten body, samenwerking

Natuurlijk is die body niet iets dat je elke dag draagt, maar deze bh wel! Zelf draag ik altijd bh’s met gevulde cups, maar deze heeft dat niet. Eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg, want hij zit zó lekker en sluit prachtig aan!

LASCANA, lingerie, kanten body, samenwerking

Zwarte lingerie is eigenlijk altijd goed, maar deze bh heeft heel mooie details. Het kant is prachtig, er zit een mooi korsetachtig strikje in het midden en zelfs de bandjes hebben leuke details. Toch wel een heel leuke everyday bra!

Deze bh is van NUANCE en koop je voor €27,99.

LASCANA, lingerie, kanten body, samenwerking

Ik ben echt helemaal blij met mijn nieuwe kanten lingerie! Het thema is duidelijk zwart en kant, maar dat vind ik ook prachtig. Klassiek en altijd goed! Wat vind jij van deze items?

Vind jij het leuk om mooie lingerie te dragen?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

1 Reactie