How to style: cowboy boots

How to style: cowboy boots

Nu ik terug ben uit Cuba – en dus niet meer kan rekenen op eindeloze stranden, azuurblauwe zeeën en in oude Amerikaanse auto’s naar Havana Vieja rijden – moet ik de herfst voor mijzelf een beetje leuk maken. Want als ik heel eerlijk ben zijn die vroege avonden en regenbuien wel een beetje een cultuurshock na het warme Cuba… Aan de andere kant is het ook wel leuk; lekker met thee op de bank, alle prachtig gekleurde blaadjes en natuurlijk de herfst trends. Want ja, in de herfst kun je véél meer met fashion dan in de zomer. Een van mijn favoriete trends zijn de cowboy boots, want wat vind ik die stoere hakken en puntneuzen fijn! Ik heb zelf twee paar enkelboots; in zwart en cognac, en vandaag laat ik jullie zien hoe ik cowboy boots het liefste style!

Look 1: bohemian cowboy

How to style cowboy boots, maxijurk, Via Vai

Een van de allerleukste stijlen die elke herfst weer terug komt is wat mij betreft bohemian. Cowboylaarsjes vind ik persoonlijk ook echt wel lekker boho en dan vooral als je ze stijlt met een maxijurk! Ik heb zelf twee supermooie maxijurken en ik denk dat ik vooral mijn witte van Guts & Gusto heel veel zal dragen met mijn bruine cowboylaarsjes deze herfst. Doe er nog een lange cardigan en een fedora bij en je bent rrrrready to go! Deze bruine cowboylaarsjes kosten €179,95 en zijn van Via Vai.

Look 2: boss babe from the Wild West

How to style cowboy boots, blazer, Sacha

Misschien is dit wel mijn favoriete look van deze drie, omdat je dit eigenlijk niet echt verwacht. Supertof en je kunt er zo de straten van New York mee op! Helaas heb ik niet zulke hoge cowboylaarzen, maar deze beauty’s van Sacha komen in elk geval wel op mijn wishlist. Superleuk om dit te combineren met een kort jurkje, een oversized blazer en om het af te maken een lekker grote zonnebril. Wat vinden jullie van zo’n glitterblazer?!

Look 3: urban on my cowboy heels

How to style cowboy boots, boyfriend look, Selected Femme

Eigenlijk draag ik nooit zulke boyish looks, maar deze vind ik wel echt heel erg leuk. Deze cowboylaarsjes van Selected Femme zijn echte eyecatchers met al die verschillende kleuren en patronen, HEEL VET. Ik zou ze dus combineren zoals in deze look; een boyfriend jeans, een bandshirt en dan een leren jasje om het af te maken. Je koopt de laarzen hier voor €179.99 (slik, I know)

WELKE LOOK IS JOUW FAVORIET?

Malou x

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

  • Malou
   Auteur
   15 november 2019 / 11:38

   Dankje meis!