De lekkerste milkshakes + heel veel roze bij Sticky Fingers

De lekkerste milkshakes + heel veel roze bij Sticky Fingers

Weten jullie nog toen Instagram overspoeld werd met roze muren en grote milkshakes? Eind 2016 opende Sticky Fingers haar deuren in Amsterdam en gelijk was het de Instagram-waardige hotspot waar iedereen heen ging voor een taartje en heerlijke drankjes. Deze zomer ging ik een dagje met Marieke naar Amsterdam en we begonnen de dag met een heerlijk drankje. En natuurlijk gingen we naar Sticky Fingers!

Sticky Fingers

Sticky Fingers, hotspot, milkshakes, Amsterdam

Oké, ik geef het eerlijk toe, het is niet zo dat ik een écht nieuwe hotspot heb ontdekt. Ik denk dat iedereen weleens van Sticky Fingers heeft gehoord, maar tegelijkertijd denk ik niet dat iedereen ook veel weet over Sticky Fingers! Het is niet alleen een hemel van roze, veldboeketjes en slagroom, namelijk. Sticky Fingers is een ecologische patisserie, waar alles home-made is. Van taartjes tot koekjes en quiches. En ze hebben heerlijke milkshakes met bijzondere smaken. In de mijne zat bijvoorbeeld heel veel munt en dat was echt heel erg lekker!

Marieke en ik waren er redelijk vroeg in de ochtend, dus wij hebben alleen een milkshake gedronken, maar ik had met liefde alles geproefd. Kijk die heerlijke quiches met groene asperges hieronder! Ik moet wel eerlijk zeggen, Sticky Fingers is niet goedkoop. Maar goed, als je dan een keer een lekker taartje kan eten en foto’s kan maken in een patisserie met een roze muur heb je dat er wel voor over, toch?

Wolken van slagroom en een knalroze muur

Sticky Fingers, hotspot, milkshakes, AmsterdamMarieke en ik waren redelijk vroeg bij Sticky Fingers en het was dus ook nog helemaal niet druk. Ik vond dat heerlijk, want dan kun je des te meer genieten van het prachtige interieur! Toen ik binnenkwam, had ik toch een beetje het gevoel dat ik op een gigantische roze wolk terecht kwam. De milkshakes, het slagroom, de taartjes en zelfs de quiches; alles heeft een beetje een wolkachtige structuur. En dan die gigantische roze muur, die echt een héél mooie kleur roze heeft. Overal staan mooie bossen bloemen, er liggen kranten en magazines en je kunt zitten op hoge barkrukken of stoelen aan lange tafels.

Helaas woon ik niet in Amsterdam, het zou zó extreem chill zijn om elke dag bij Sticky Fingers te kunnen zitten. Er liepen de hele tijd vrouwen met supertoffe outfits binnen waardoor ik heel veel inspiratie op kon doen en mensen zaten lekker krantjes te lezen met een koffietje erbij. En natuurlijk draaide mijn camera overuren, want letterlijk álles is er mooi. Nu nog zo’n fijne hotspot vinden in Leiden!

Sticky Fingers, hotspot, milkshakes, Amsterdam Sticky Fingers, hotspot, milkshakes, Amsterdam Sticky Fingers, hotspot, milkshakes, AmsterdamSticky Fingers, hotspot, milkshakes, Amsterdam

Waar vind je Sticky Fingers?

Sticky Fingers zit op de Amstelveenseweg 3 in Amsterdam.

Openingstijden:
Elke dag: 07.00-18.00 uur

Wat is jouw favoriete milkshake?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

24 Reacties

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 11:52

   Oeh yes, heb ik nog iemand inspiratie gegeven! Het is echt een superleuk plekje met heerlijke dingen, ik zou er zeker heengaan!

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 11:53

   Is het ook echt!

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 11:54

   Jaaa ikzelf ook! Ik lust eigenlijk altijd wel quiche… volgende keer neem ik gewoon een stukje, hoe laat het ook is! Leuk dat je weer komt lezen 🙂

 1. 4 januari 2018 / 10:27

  Mooie foto’s! Ik ben vorig jaar ook bij Sticky Fingers geweest. Vond het ook echt een hele leuke en inspirerende hotspot! Met heerlijke koffie en taartjes, haha!
  Jorinde onlangs geplaatst…Column | De laatsteMy Profile

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 11:54

   Ja toch! Ik vond het ook echt geen straf om er te zijn.

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 11:54

   Ben ik met je eens! 🙂

 2. 4 januari 2018 / 12:42

  Ik had er ook nog noooit van gehoord haha, ziet er zo ontzettend leuk uit! Zeker een plek waar ik wel eens naar toe zou willen x

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 14:34

   Ja schattig he, die muren zijn ook zo leuk! Het is echt een aanrader.

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 14:33

   Als je een keer in Nederland bent moet je dat echt doen!

  • Malou
   Auteur
   4 januari 2018 / 22:12

   Hahah dat zou heel goed kunnen! Het is behoorlijk veel op Instagram voorbij gekomen.

 3. 5 januari 2018 / 11:35

  Oeee klinkt goed! Ik ben er nog nooit geweest.

  • Malou
   Auteur
   5 januari 2018 / 21:19

   Ik zou snel maar eens gaan, het is echt een aanrader!

 4. 5 januari 2018 / 14:50

  Moet hier echt nog steeds een keertje heen! Ziet er zo leuk uit

  • Malou
   Auteur
   5 januari 2018 / 21:22

   Ja leuk toch! Ik vind die kleurtjes allemaal zo mooi.

  • Malou
   Auteur
   5 januari 2018 / 21:22

   Ah superleuk! Nu voel ik me echt een influencer 😉

 5. 6 januari 2018 / 11:38

  Ik wil hier zo graag een keer naar toe! Het interieur is zo leuk en het eten ziet er heerlijk uit <3

  • Malou
   Auteur
   6 januari 2018 / 17:25

   Vind ik ook! Die milkshake was echt goddelijk in elk geval.