De perfecte Utrechtse hotspot voor modemeisjes

De perfecte Utrechtse hotspot voor modemeisjes

Er is weinig dat ik leuker en relaxender vind dan lekker struinen door een stadje en op zoek naar hotspots. In januari had ik een middagje met Marieke in Utrecht afgesproken, waar we deze outfit vastlegden, maar ook een aantal superleuke hotspots vonden! Het centrum van Utrecht met de kleine straatjes eromheen ken ik op mijn duimpje, maar er zijn genoeg delen van Utrecht waar ik nog nooit echt ben geweest! En terwijl we door een dure winkelstraat liepen, spotte ik een heel schattig pandje vol planten en toffe fashionitems.

Paperbird

Hotspot, Paperbird, UtrechtOké, het is geen geheim dat ik gek ben op conceptstores. Paperbird is zo’n heerlijke conceptstore, met allemaal toffe fashionitems, maar ook met accessoires, heerlijke kookboeken en zelfs planten. Ergens heeft het iets van Wildernis Amsterdam, maar dan met allemaal andere items dan planten! Wat ik zelf heel grappig vind, is dat Paperbird allemaal items heeft van Na-Kd! Ik dacht dat dat eigenlijk alleen een webshop was, maar bij Paperbird kun je hun items dus ook fysiek kopen. Naast Na-Kd verkoopt Paperbird items van allemaal kleine merkjes uit Amsterdam, Milaan en Parijs en ook van Loavies!

De hipste items tussen allemaal felle kleuren

Hotspot, Paperbird, UtrechtZelf houd ik heel erg van een beetje een clean, Scandinavisch stijltje, maar het interieur van Paperbird past hier totaal niet bij. Panterprint rokjes, lichtroze laarsjes en gekleurde truien tussen wilde planten en muren in felle kleuren. Maar eerlijk, ik vind het heerlijk! Alle kleuren passen geweldig bij elkaar en zijn niet schreeuwerig, maar alleen maar heel erg tof. En wat een mooie items heb ik gezien zeg! Zien jullie die corduroy laarsjes van Na-Kd? Oh mijn god, die wil ik hebben!

Wat ik zo leuk vind aan conceptstores, is de mengeling van allemaal items. Rekken vol hippe kleding met daartussen prachtige kopjes en dan nog kookboeken van Ottolenghi en Chicks Love Food. Vooral de kleding en het servies maakte mij heel gelukkig! En het leuke is, ik dacht dat Paperbird een fysieke concept store was, maar eigenlijk is het vooral een online conceptstore. Snel even klikken dus!

Hotspot, Paperbird, Utrecht Hotspot, Paperbird, Utrecht Hotspot, Paperbird, Utrecht Hotspot, Paperbird, Utrecht Hotspot, Paperbird, UtrechtWaar vind je Paperbird?

Paperbird zit op Oudkerkhof 40 in Utrecht, maar kun je dus ook vinden in hun webshop!

Dinsdag + woensdag: 11.00 – 18.00 uur
Donderdag: 11.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 11.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur
Zondag: 13.00 – 17.00 uur

Houd jij van dit wilde stijltje?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

30 Reacties

 1. 4 maart 2018 / 09:33

  Die winkel ziet er echt heel leuk uit en wat gaaf dat ze ook kleding van Na-kd hebben. Van dat merk zie ik regelmatig online leuke items voorbijkomen. Ik houd zelf ook wel van deze stijl qua inrichting, zeker als er wat felle kleuren aan te pas komen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Ik ging naar de kringloopwinkel en ik nam mee… (deel II)My Profile

  • Malou
   Auteur
   4 maart 2018 / 11:59

   Ja, tof is dat hè! Ik dacht echt dat het alleen maar een webshop was. Ik word zelf ook helemaal blij van dit interieur!

 2. 4 maart 2018 / 13:40

  Zo toevallig, ik ben over 2 weken in Utrecht, echter om te werken, dus ik weet niet of ik aan shoppen toe kom, maar ik keek alvast eens op de webshop en het lijkt me zeker de moeite. Als ik een vrij uur heb, hop ik even binnen…
  Kool Family onlangs geplaatst…2018 Challenge #3 #StartMy Profile

  • Malou
   Auteur
   4 maart 2018 / 14:45

   Ohhh dat zou ik zeker doen! Als je even tijd weet te vinden, is het echt een aanrader.

 3. 4 maart 2018 / 14:29

  Oeh wat een leuke winkel! Daar moet ik gauw eens naar toe!!

  • Malou
   Auteur
   4 maart 2018 / 14:45

   Zou ik zeker even doen!

 4. 4 maart 2018 / 15:50

  Wat een leuke hotspot! De volgende keer dat ik in Utrecht ben, zal ik eens een kijkje nemen.
  Liefs,
  Yara

  • Malou
   Auteur
   4 maart 2018 / 16:23

   Goed idee Yara! Het is echt een aanrader, dit plekje.

  • Malou
   Auteur
   4 maart 2018 / 18:08

   Nee snap ik wel hoor, je ziet het best makkelijk over het hoofd. Maar binnen is het een pareltje!

  • Malou
   Auteur
   4 maart 2018 / 18:08

   Ik ook echt heel erg! Zo schattig, word er helemaal blij van.

  • Malou
   Auteur
   5 maart 2018 / 10:10

   Ja schattig toch?

 5. 5 maart 2018 / 10:39

  Ik hou van dit soort winkeltjes! Wanneer ik weer een bezoekje aan Utrecht ga brengen dan ga ik hier zeker even langs. Die stad is sowieso al geweldig <3

  • Malou
   Auteur
   5 maart 2018 / 12:08

   Ja het is zo’n leuke stad hè! Je moet het zeker op je lijstje zetten.

  • Malou
   Auteur
   5 maart 2018 / 12:08

   Ja gaaf hè! Ik had echt nog nooit gehoord dat een fysieke winkel dat verkocht.

 6. 5 maart 2018 / 17:33

  Wat een leuke winkel! Ik kende hem nog niet en dat terwijl ik gewoon in Utrecht woon…
  Teddy onlangs geplaatst…Moody Monday #59My Profile

  • Malou
   Auteur
   6 maart 2018 / 11:40

   Echt niet?! Ik zou vanmiddag gelijk even erheen gaan!

 7. 6 maart 2018 / 11:37

  Aahh wat een leuk winkeltje! Het ziet er zo super gezellig uit. Die trui met fiet fieuw vind ik trouwens echt geweldig haha.

  • Malou
   Auteur
   6 maart 2018 / 11:40

   Ja, ik vind die trui ook echt zo leuk! Had die stiekem wel gewoon mee willen nemen.

  • Malou
   Auteur
   6 maart 2018 / 14:20

   Ohhh wat grappig! Dan zou ik er zeker even gaan kijken. Leuk dat ik je inspiratie heb gegeven!

  • Malou
   Auteur
   6 maart 2018 / 22:05

   Ja dat is helemaal waar! Ik vind die plekjes allemaal heel erg leuk.

  • Malou
   Auteur
   6 maart 2018 / 22:05

   Goed idee! Utrecht is het wel waard om tijd voor vrij te maken.