Lunchen tussen de vintage schatten bij Midas

Lunchen tussen de vintage schatten bij Midas

Lunchen buiten de deur is als je het mij vraagt altijd goed. Lekker eten, lachen met vriendinnen en vooral ook nog even een toetje bestellen. Toch is het altijd beter als je op een bijzonder plekje zit, waar het eten extra lekker is en het interieur er als het kan ook nog even top uitziet. Voor mijn vakantie naar Rome – ja, een tijdje geleden alweer – ging ik op woensdagmiddag met Kelly lunchen bij Midas Woerden. Een superleuke spot met echt héérlijk eten!

Midas Woerden

Hotspot, Midas Woerden, lunchen

Midden in Woerden – wat ik overig echt een verrassend leuk stadje vond – ligt Midas; een tof, hip restaurant met een groot terras en vuurkorven voor de deur. Als ik zo’n terras zie, ben ik altijd gelijk enthousiast, en binnen wordt het alleen maar beter. Het restaurant is licht en ruim met een grote open keuken en een trap die naar nog meer tafeltjes leidt. Alle decoratie bij Midas komt uit kringloopwinkels en dat geeft mij een geweldig gevoel over kringloopwinkels; wat kun je daar toffe dingen vinden! Tekeningen met planten, leuke potjes en koffers… Dit duurzame interieur past goed bij Midas, want ook in hun restaurant en hun catering doen ze hun best om zo duurzaam, gezond en bewust mogelijk te zijn.

Op de kaart staan overheerlijke dingen; van Black Angus burgers tot broodjes carpaccio en vegetarische opties. Dit kun je in het restaurant eten, maar Midas verzorgt ook catering!

Gezellige lunch met heerlijke broodjes

Hotspot, Midas Woerden, lunchen

Vlak voor mijn meivakantie namen Kelly en ik de trein vanuit Leiden naar Woerden. We waren uitgenodigd om te komen lunchen bij Midas. Al gelijk bij aankomst vond ik alles er geweldig uitzien; de grote open keuken, de leuke tafeltjes en alle decoratie die aan de muren hing. We werden meegenomen naar boven, waar nog een lange tafel stond van een groep mensen die voor ons was komen lunchen. Het zag er zo leuk uit; alle borden waren helemaal leeg en je kon de gezelligheid bijna voelen! Toen alles eenmaal was opgeruimd, konden we gaan zitten en kregen we de kaart. Hoewel het ongelofelijk moeilijk was om te kiezen tussen al het lekkers, ging ik voor een broodje carpaccio en Kelly voor de Healthy Grilled Cheese.

Hotspot, Midas Woerden, lunchen Hotspot, Midas Woerden, lunchen

Allebei geweldige keuzes, want ohhhhhh wat was mijn broodje heerlijk! Vaak krijg je van die geringe broodjes in restaurants, maar dit was een heerlijke grote maaltijd vol smaak. Ook Kelly’s broodje zag er geweldig uit, ik had bijna gewild dat ik uit twee personen bestond zodat ik ze allebei op kon eten. Naast dat het eten heerlijk was, vond ik Midas ook een heel fijne plek om te zijn. Het personeel was ontzettend aardig en we kregen alle tijd om rustig te eten en foto’s te maken. Ik wil zeker nog een keer terug naar Woerden om te shooten, en dan ga ik ook absoluut nog een keer bij Midas langs!

Hotspot, Midas Woerden, lunchen Hotspot, Midas Woerden, lunchen Hotspot, Midas Woerden, lunchen Hotspot, Midas Woerden, lunchen

Waar vind je Midas?

Midas zit op Rijnstraat 7-9 in Woerden.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 21.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Waar ga jij het liefste lunchen?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Midas Woerden.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 11 juni 2018 / 07:08

  Het eten ziet er heerlijk uit en wat een mooi plekje ook! Woerden is voor mij niet heel ver reizen, maar toch kom ik er eigenlijk nooit. Misschien moet ik nu toch maar eens een kijkje nemen daar 🙂

  • Malou
   Auteur
   11 juni 2018 / 08:46

   Ik zou het gaan doen! Het is echt een lief stadje en het eten is zó lekker!

 2. 11 juni 2018 / 10:48

  Het eten ziet er heel goed en verzorgd uit!

  • Malou
   Auteur
   15 juni 2018 / 22:00

   Ja, het was ook zo lekker!