Hotspot | Poké bowls en salads to go bij Chop Chop

Hotspot | Poké bowls en salads to go bij Chop Chop

Ook al kom ik regelmatig in Den Haag, toch verdwaal ik altijd weer rond het station. In een van mijn hopeloze zoektochten naar perron 5 liep ik ineens langs een nieuwe saladebar die aan de voorzijde van Den Haag Centraal gevestigd is. Ik besloot dit te onthouden voor later en toen ik laatst een keer níet verdwaald was, tijd over had en nog moest lunchen, ging ik een poké bowl halen bij deze heerlijke hotspot. Kijken jullie mee naar Chop Chop?

Chop Chop Fresh Salad in Den Haag

Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag

Chop Chop is een take-away saladebar midden in het centrum van Den Haag. Bij Chop Chop worden de salades en wraps vers gemaakt voor de klant. De ingrediënten komen van de boerderij, rechtstreeks naar Chop Chop. Heel erg vers dus! Ook kun je allemaal verschillende ingrediënten en dressings kiezen om je salade zo lekker en gezond mogelijk te maken.

In de meeste gevallen kies je bij Chop Chop voor een basissalade en maak je die zelf af. Zo is er een heerlijke salade niçoise met onder andere tomaat, kappertjes, sperziebonen en tonijn, maar ook kun je gaan voor een salade met gorgonzola en peer. Verder kun je kiezen voor allerlei gezonde toppings, zoals quinoa, kidneybonen en paprika, maar ook kun je je salade opleuken met olijven, garnalen of Parmezaanse kaas. Qua dressings kun je onder andere kiezen voor een vegan dressing, dus iedereen kan terecht bij Chop Chop!

Chop Chop ging in maart open en is nu al een groot succes. Wat wil je ook met die heerlijke verse ingrediënten! Soms haal ik een ‘verse’ salade bij AH to go, maar dat is toch iets anders dan zo’n heerlijke salade met verse, knapperige ingrediënten vol vitaminen. Heb jij even geluk als je in Den Haag woont! En mocht je nou geen zin hebben om naar Chop Chop te gaan, er zijn ook meerdere manieren om je salade of wrap thuis te laten bezorgen.

Een verse poké bowl op Den Haag Centraal

Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag

Vaak als ik bij mijn vriendje ben zijn mijn dagen een beetje raar en is mijn eetritme verstoord. Daarom streek ik pas rond 15 uur neer bij Chop Chop voor een lunch. Het was lekker rustig en dus kon ik gelijk goed genieten van het prachtige interieur. Veel hout, krijtborden, leuke plantjes en een prachtige counter met bakken vol verse ingrediënten. Op een apart krijtbord stond een poké bowl waarbij je kon kiezen uit vier verschillende eiwitten: zalm, tonijn, surimi of kip. Ik ging voor de zalm; wat is er nou lekkerder dan een poké bowl met zalm?!

 

Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag

Mijn moeder maakt vrij regelmatig poké bowls; heerlijk verse vis, perfect gekookte sushirijst en allemaal lekkere groenten. Zij kan écht heel goed koken, dus vaak boksen restaurantjes niet tegen haar op, al helemaal niet als ze take-away zijn. Chop Chop is het wel gelukt (sorry mam)! Lekker veel sushirijst, knapperige groenten en edamameboontjes, een goede portie zalm en een halve avocado! Niet alleen was het allemaal superlekker en vers, ook kreeg je van alles veel. En dat vind ik fijn! Restaurantjes zijn erg goed in je bedriegen; ze geven het idee dat je heel veel krijgt, maar eigenlijk geven ze je maar een mini-partje avocado en twee gram zalm. Denk maar aan Julia’s: heus heel lekker, maar waarom moet je 8 euro betalen voor écht niet zo heel veel pasta?!

Wat mij betreft is Chop Chop echt een geweldige hotspot! Lekker eten, véél eten, een goede prijs en ook ontzettend gezond. En mocht je nou nooit in Den Haag komen, in Arnhem zit sinds kort ook een vestiging van Chop Chop!

Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag Hotspot, Chop Chop, poké bowl, Den Haag

Waar vind je Chop Chop?

Chop Chop zit op het Koningin Julianaplein 34 in Den Haag. Ook in Arnhem zit een vestiging. Kijk voor meer informatie op de site.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 20.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 – 19.00 uur

Waar ga jij heen voor een gezonde lunch?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 Reacties

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:49

   Ja, het was ook echt zo goddelijk! Ik vrees dat dit mijn vaste Haagse spot gaat worden.

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:49

   Ja, moet je zeker doen! Het is echt een ontzettend fijn en leuk plekje.

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:49

   Nee, voor jou is het helemaal niet zo ver weg! Wat superfijn dat je dan zo’n leuke spot in de buurt hebt.

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:50

   Nee, haha, begrijpelijk om dan gewoon iets lekkers te halen! Maar dit is echt supergezond en toch heb je het gevoel dat je lekker gaat cheaten, helemaal met die sushibowl. God wat lekker!

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:50

   Oeh, het was ook zo’n fijne plek!

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:51

   Oh heb ik je er nu op gewezen! Yes! Ik ben benieuwd of je het gaat bezoeken.

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:51

   Ja, dat is echt zo ideaal! Genieten dat jij dat hebt zeg. Hoe heet dat plekje in jouw buurt?

  • Malou
   Auteur
   12 juli 2017 / 21:52

   Het is echt een perfecte hotspot: zoals je zegt heerlijk eten en ook een goed interieur!