Een vegan lunch en de nieuwe collectie bij het H&M x Glamour event

Een vegan lunch en de nieuwe collectie bij het H&M x Glamour event

Ik ben zo’n lucky girl! Begin april mocht ik met Ellen mee naar het H&M x Glamour event in Amsterdam. We kregen een heerlijke lunch in het hoofdkantoor van H&M op de Keizersgracht. Daarbij kregen we een sneakpeak van de nieuwe collectie van H&M en een college over hoe we onze eigen stijl kunnen ontwikkelen. Echt su-per leuk! Natuurlijk kregen we ook nog een toffe goodiebag met een aantal items. Kijk je mee naar dit fijne dagje?

H&M x Glamour event

Bloggersdate, H&M, Glamour, event, Glamour event

Om 11 uur ’s ochtends liepen Ellen en ik over de Keizersgracht, op weg naar het event. Hallo, veel te mooi hoofdkantoor! Het kantoor van H&M zit op de vierde verdieping van een geweldig grachtenpand, waarvandaan je uitkijkt over de grachten van Amsterdam. Echt bizar tof! We werden heel welkom ontvangen door de meiden van H&M – die natuurlijk allemaal een heel gave outfit aanhadden – en daarna mochten we even wachten tot het event zou beginnen.

Toen we werden uitgenodigd in een mooie, lichte zaal viel mijn oog gelijk op de gedekte tafel. Kijk nou even, hoe gaaf dit is?! Op de okergele placemats lagen prachtige gebloemde servetjes, terracotta borden en de rest van de tafel stond ook vol met florals, gouden kandelaars en groenige glazen. Alles op de tafel kwam natuurlijk van H&M Home en in onze goodiebag kregen we een pakje van de schattige servetjes.

Een vegan lunch

Bloggersdate, H&M, Glamour, event, Glamour event

Op ons bord stond een naambordje, en hiernaast lag een menukaart. We kregen een heerlijke vegan lunch met onder andere deze salade met parelcouscous. Ook kregen we een fijne mouse, súperlekkere erwtenpannenkoekjes met feta (oké, niet helemaal vegan dus) en als toetje een granolacup met fruit. De lunch vond ik echt heel lekker en het was ontzettend gezellig om te praten met de meiden van Glamour en H&M.

Een presentatie over stijl

Bloggersdate, H&M, Glamour, event, Glamour event

Voordat we gingen eten kregen we een presentatie over stijl. Stephanie vertelde ons over haar formule om je eigen stijl te ontwikkelen en liet daarbij foto’s zien van celebs en hun stijl. Ook Wendy gaf een deel van deze presentatie en zij showde wat toffe outfits met de nieuwe collectie van H&M. Voor mij was dit heel verrassend; ik kreeg echt nieuwe ideeën voor outfits en hierdoor stijl ik mijn outfits nu ook anders! Tof dat een event zo’n effect kan hebben.

Een outfit samenstellen

Bloggersdate, H&M, Glamour, event, Glamour event

Na de lunch en de presentatie mochten wij vragen stellen aan de meiden van Glamour over carrière en styling. Voor mij was dit niet heel leuk, want ik wil geen carrière maken in de fashion- en magazinewereld. Hierna gingen we wel iets heel leuks doen, en dat was in koppeltjes een outfit maken. Ellen en ik probeerden een outfit samen te stellen met de collectie van H&M en maakten een zomerse outfit voor op de boulevard. Hierna presenteerden we het aan de jury, maar helaas wonnen we niet. Op zich best logisch, want de meiden die wonnen hadden zo’n toffe outfit gemaakt! En zij wonnen een H&M-giftcard van €250!

Het evenement was echt heel tof en ik ben blij dat ik er geweest ben! Na het event gingen Ellen en ik ook nog Amsterdam in om te shooten en aan een tof project te werken. Binnenkort meer daarover!

Ben jij weleens bij een Glamour event geweest?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

  • Malou
   Auteur
   25 april 2018 / 23:02

   Die lunch was echt heerlijk inderdaad! Sowieso was het event heel tof.

  • Malou
   Auteur
   25 april 2018 / 23:03

   Ja, vond ik ook echt! Heb het superleuk gehad.

  • Malou
   Auteur
   25 april 2018 / 23:03

   Dankjewel! Ik heb het ook super gehad.

  • Malou
   Auteur
   25 april 2018 / 23:03

   Ja het was echt heel tof! Ben er heel blij mee.