Hi there again, gorgeous!

Hi there again, gorgeous!

Zo, dit was echt de allerlangste blog break OOIT. Niet gepland ook, maar wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden, zeg. Zonder het aan te geven ben ik van de radar verdwenen en daarvoor wil ik eerst even sorry zeggen… Heel veel mensen hebben zelfs nog bezorgde berichtjes geplaatst, omdat ze zich afvroegen wat er met mij aan de hand was, en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom even deze korte update, zodat ik jullie even kan vertellen wat er allemaal is gebeurd.

2019 zou toch mijn jaar worden…?

Nou, niet dus… Het begon ermee dat in mei mijn hondje doodging en mensen met een huisdier zullen weten dat dat heel erg moeilijk is (veel moeilijker dan ik had verwacht). Daarna ging na 4,5 jaar mijn relatie uit en daar heb ik een tijdje echt wel heel erg mee gezeten. Inmiddels gaat het weer veel beter en ben ik ook weer aan het daten, maar dat was toch wel even een klap. Verder zijn er nog een paar dingen gebeurd die niet zo leuk waren, dus begin 2019 was niet echt mijn ding. Gelukkig werd het daarna allemaal beter, met als hoogtepunt mijn reizen naar Zuid-Afrika, Lissabon en Cuba! Over Cuba zullen jullie binnenkort nog meer lezen, want wat was dat GEWELDIG.

En nu…

Nu is er een nieuwe Blonde Blossom. En ik ben zó blij met de nieuwe lay-out! De oude lay-out was al drie jaar oud, dus het was wat mij betreft tijd voor iets nieuws. Frisser en volwassener! Jullie kunnen twee keer per week een blog van mij verwachten over fashion, beauty en travel en – als jullie het leuk vinden – af en toe ook wat Geneeskunde er tussendoor! Verder ga ik weer beginnen met Instagram, dus volg mij vooral ook daar! Oh en er staat ook alweer een nieuwe blog online, over het stylen van cowboyboots!

WAT VINDEN JULLIE VAN DE NIEUWE BLONDE BLOSSOM?

Malou x

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 14 november 2019 / 13:14

  Het ziet er prachtig uit, toffe foto ook.. oef dat is niet niks wijfie.. ik weet hoe zulke dingen voelen. Hopelijk wordt 2020 jouw jaar!

  • Malou
   Auteur
   15 november 2019 / 11:39

   Pfoe, naar is dat he… Dankjewel schat, superlief van je!

 2. 14 november 2019 / 23:23

  De lay-out is echt heel mooi 🙂 Via Instagram had ik wel een paar van die narigheden voorbij zien komen, dus ik had de link ook gelegd tussen die dingen en je blogpauze. Wel heel leuk dat je weer terug bent (ook op Insta)! En ik zou het zeker interessant vinden om af en toe ook iets over je studie te lezen.

  Liefs
  Marloes onlangs geplaatst…Paulien Cornelisse – Taal voor de leukMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 november 2019 / 11:41

   Ah zo lief joh, dankjewel! Ik vind het zelf ook heel leuk dat ik weer terug ben, haha!

  • Malou
   Auteur
   15 november 2019 / 11:41

   Ahhh cutie! Dankjewel <3