Een herfstshoot in het Oosterpark en diner bij PARK

Een herfstshoot in het Oosterpark en diner bij PARK

Hiii lieve meiden! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd weer helemaal de smaak te pakken heb rond bloggen, Instagram en shooten. Natuurlijk heb ik veel minder tijd dan eerder, maar als ik het doe vind ik het zó leuk! Dat werd afgelopen vrijdag weer bewezen, toen ik met Ellen mee mocht naar Hotel ARENA voor een expositie en een heerlijk diner bij PARK restaurant. Standaard bloggers als we zijn, gingen we daarvoor natuurlijk even Amsterdam in voor een herfstshoot! Kijk je mee naar deze heerlijke avond?

Herfst in het Oosterpark

Hotel ARENA, PARK, Herfstshoot, Oosterpark Amsterdam Hotel ARENA, PARK, Herfstshoot, Oosterpark Amsterdam

Aaahhh, ik was eigenlijk nog nooit in Amsterdam-Oost geweest, en al helemaal niet in het Oosterpark, maar wat een prachtige plek! Het park is echt groot en stond vol met allemaal bomen in herfstkleuren; de perfecte plek om een heleboel mooie foto’s te maken. Dit is maar een klein deel van alle foto’s, we gingen ook nog naar een grote vijver met een fontein en ik fotografeerde Ellen terwijl zij danste in een prieel. Pretty!

Na twee uur ging het regenen en waren we hartstikke verkleumd, dus besloten we een lekker drankje te gaan drinken in PARK Café-Restaurant, dat in Hotel ARENA zit. Superleuk met al die lichtjes, en dus al een perfect voorproefje van het diner dat we later die avond zouden hebben!

Paris-Amsterdam

Hotel ARENA, PARK, Herfstshoot, Oosterpark Amsterdam

Éigenlijk gingen we naar Hotel ARENA voor de expositie Paris-Amsterdam van Eddy Posthuma de Boer, die die avond geopend werd. Het is niet zo dat ik ontzettend veel weet van fotografie, maar ik vond vooral de zwart-wit foto’s supermooi! Het was een duo-expositie, dat inhield dat elke foto was gecombineerd met een andere foto die er goed bijpaste.

Onder het genot van een glaasje Chardonnay luisterden we naar de toespraken en ik voelde me echt een vreemde eend toen iedereen liedjes over Amsterdam ging zingen – volgens mij was ik de enige niet-Amsterdammer daar… Gelukkig kon ik dat goed verbloemen door lekker naar de foto’s te kijken!

OMG… PARK restaurant is zó mooi

Tijdens ons theetje hadden we natuurlijk allang gezien dat het PARK restaurant súpermooi was, maar in de avond met kaarsjes en lampjes was het nog veel leuker. Ik ben gek op zulke restaurants met veel groen, hout en marmer en de menukaart was ook echt om je vingers bij af te likken!

Mijn voorgerecht: wontons met kreeft en gamba’s in bisque

Mijn hoofdgerecht: een Angus burger met cheddar cheese en truffelmayonaise.

En mijn nagerecht: een tarte tatin van appel met vanille-ijs en een soort kooitje van karamel.

OMMGGGGG…. Zó lekker! Na het eten zat ik wel echt helemaal vol, maar wel op een heel voldane manier! Sowieso is het hele hotel prachtig, en wat het allerleukste is, is dat ik op 28 november een nachtje ga slapen in het hotel met Ellen. Ik. Kan. Niet. Wachten.

Hotel ARENA, PARK, Herfstshoot, Oosterpark Amsterdam

Deze middag en avond waren zó leuk! Ik ben ook zo blij met het resultaat van de herfstshoot en PARK is echt een aanrader voor iedereen. Hopelijk neemt mijn vriend me snel een keer mee 😉

Heb jij PARK weleens bezocht?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 5 november 2018 / 07:15

  Het Oosterpark is inderdaad zo mooi! Ik heb dat park ook dit jaar pas ontdekt, maar vond dat bezoekje zeker voor herhaling vatbaar 🙂 Mooie foto’s! En dat diner ziet er ook goed uit!

  • Malou
   Auteur
   5 november 2018 / 10:23

   Ja, echt hè! Ben je er al geweest deze herfst, want het is echt prachtig nu!

  • Malou
   Auteur
   10 november 2018 / 23:29

   Dankjewel meis! Vond het zelf ook echt zo geslaagd!

 2. 5 november 2018 / 20:33

  Mooie foto’s, toffe laarsjes! En dan dat eten… ziet er heerlijk uit allemaal!

  • Malou
   Auteur
   10 november 2018 / 23:29

   Dankjewel! Die laarsjes zijn dus Uggs, ben er nog steeds verbaasd over. Het was echt heerlijk ook!

 3. 5 november 2018 / 22:02

  Wat een prachtige foto’s! Super leuk dat je weer meer wilt gaan bloggen <3

  • Malou
   Auteur
   10 november 2018 / 23:29

   Dankjewel Anna! Echt heel lief van je. x