Happy birthday to me! ♥

Happy birthday to me! ♥

Happy birthday to me ♥! Het is weer 14 februari en ik ben jarig! Dit jaar is het wel ietsjes anders dan normaal, omdat ik morgen een belangrijk tentamen heb… Gelukkig heb ik de liefste familie en vrienden die daar het vieren omheen plannen! Gisteravond ben ik met mijn ouders, zusje en vriend heerlijk gaan eten bij Humphrey’s in Amersfoort en morgenavond vier ik mijn verjaardag met mijn cordial.

Happy birthday!

Overigens is vandaag ook een topdag, want ik ga vanochtend meelopen met een neurochirurg! Het is gewoon toevallig dat dat op mijn verjaardag is, máár dat maakt het wel extra speciaal. Veel van jullie denken nu waarschijnlijk, ieuw, de hele dag in een operatiekamer naar hersenen kijken, maar neurochirurgie is echt mijn DROOMBAAN, dus dit wordt een verjaardag om nooit te vergeten.

Wat doe jij deze Valentijnsdag?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 14 februari 2019 / 07:47

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een prachtige dag van vandaag, ondanks het studeren voor je tentamen 😉 Wel heel tof dat je juist vandaag met een neurochirurg mag meeleven. Geniet ervan!

  • Malou
   Auteur
   22 februari 2019 / 12:56

   Beetje laat, maar heel erg bedankt! Het was zo’n gave ervaring, die operatie <3

 2. 14 februari 2019 / 09:58

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt <3

  • Malou
   Auteur
   22 februari 2019 / 12:56

   Dankjewel! Het was echt zoooo leuk!

 3. 14 februari 2019 / 22:17

  Wat mega tof veel succes dan! en gefeliciteerd Xx

  • Malou
   Auteur
   22 februari 2019 / 12:57

   Dankjewel meis! Het was echt een heel erg leuke dag! X

 4. Rosalie
  18 april 2019 / 18:16

  Heb je blog net ontdekt en superleuk! Ik zit momenteel in 5gym en wil heel graag geneeskunde studeren, dus blogjes over je studie/tips voor de selectie zouden mij ook erg leuk lijken! Fun fact: ik was ook uitgerekend op 14 februari maar werd 11 dagen te laat geboren 🙂

  • Malou
   Auteur
   22 april 2019 / 22:17

   Hi Rosalie, wat leuk! Het bloggen over Geneeskunde doe ik eigenlijk niet omdat het voor mijn meeste volgers te specifiek is, maar je mag me altijd een berichtje sturen via Instagram! X