Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Hi meiden! Het is maar goed dat ik niet al te vaak op de site van My Jewellery kijk, want altijd als ik het wél doe loopt het water me in de mond. Súperleuke accessoires, bloemetjesjurkjes, flares met panterprint, ik wil het allemaal! Van My Jewellery ontving ik een heel leuk pakketje met een geweldige outfit voor de zomer! Jullie weten volgens mij wel dat ik gek ben op bloemetjesjurkjes en dan het liefste met leuke accessoires erbij. Combineer dit met toffe laarsjes and I’m ready to go!

Haaraccessoires van My Jewellery

My Jewellery, samenwerking, bloemenjurkje, haaraccessoires

Oké, als ik eerlijk ben vind ik het wel heel makkelijk om gewoon een borstel door mijn haren heen te halen en dan te gaan. Speciale kapsels maak ik meestal alleen voor een feestje of als ik in de ochtend veel tijd heb, want ik vind het wel leuk om te doen! De perfecte middenweg zijn eigenlijk haaraccessoires; supermakkelijk in gebruik, maar je kapsel is wel gelijk heel speciaal. Van My Jewellery kreeg ik drie superleuke haaraccessoires; een scrunchie met panterprint, een toffe haarclip en dit haarsjaaltje! My Jewellery heeft een gigantisch aanbod aan zulke sjaaltjes en ik vind ze zó cute! Leuk om een knotje, een staart of als haarband. Hoe zou jij dit combineren?!

My Jewellery, samenwerking, bloemenjurkje, haaraccessoires

Dit soort haarclips zie je inmiddels overal en ik vind ze echt heel leuk! Vroeger droeg ik altijd haarclips en dit is eigenlijk ideaal om wel los haar te hebben, terwijl het toch uit je gezicht gehouden wordt. Zelf vind ik de rechthoekige clip het leukst, maar je hebt ‘m ook in een meer driehoekige vorm en in andere kleurtjes! Ik denk dat ik mijn voorraad weer een beetje ga aanvullen, want dit soort spelden zijn toch wel heel handig!

Springvibes met gekleurde bloemetjes

My Jewellery, samenwerking, bloemenjurkje, haaraccessoires

Dit soort haaraccessoires vind ik best wel schattig en daarom vind ik het leuk om het te combineren met een wat ‘schattigere’ outfit. Dit jurkje is daar perfect voor! Toen ik ‘m zag op de site van My Jewellery was ik op slag verliefd, wat een leukie ♥. Sowieso ben ik gek op dit soort witte ruffle jurkjes en de bloemetjes in allerlei vrolijke kleurtjes maken het voor mij nog leuker. Perfect voor een lekker stranddagje of om straks mee door de straten van Cuba te flaneren (ZOVEEL ZIN IN)! My Jewellery heeft een gigantisch aanbod toffe jurkjes, dus ik weet wel waar ik mijn zomergarderobe verder ga aanvullen!

Mijn vriendin Dieneke en ik gingen op zoek naar toffe shootplekjes voor deze outfit en ik werd er helemaal gelukkig van. Het lekkere weer, de strakblauwe lucht en natuurlijk mijn heerlijke zomeroutfitje. Ik ben helemaal ready, laat die stranddagen maar komen!

Wat ik draag

Wit haarsjaaltje – My Jewellery | €5,95
Haarclip met pareltjes – My Jewellery | €8,95
Bloemenjurkje met ruffles – My Jewellery | €39,95
Bruine Western boots – Boohoo | €58,00

My Jewellery, samenwerking, bloemenjurkje, haaraccessoires My Jewellery, samenwerking, bloemenjurkje, haaraccessoires My Jewellery, samenwerking, bloemenjurkje, haaraccessoires

Wat vind jij van de haaraccessoires van My Jewellery?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 30 mei 2019 / 09:24

  Wat staat dat jurkje je leuk! Echt een tof en vrolijk jurkje. Ook leuk dat je wat anders dan anders met je haar hebt gedaan. Ik ben ook snel geneigd om gewoon een borstel door mijn haar te halen en dan te gaan, terwijl iets bijzonders in je haar soms juist zo leuk staat.

  • Malou
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:28

   Ja precies! Het kan het net zo leuk afmaken!

 2. 30 mei 2019 / 10:24

  Staat je heel leuk Malou! Is echt zo’n jurkje dat naar veel gelegenheden kan. Ik ben zelf niet zo van de haaraccessoires, alleen scrunchies!

  • Malou
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:29

   Ahhh scrunchies vind ik ook echt geweldig! Ze staan zo leuk bij alles!

 3. 30 mei 2019 / 12:44

  Dat jurkje staat je zo goed, Malou!! Ik draag mijn haar eigenlijk op twee manieren: de dag dat ik het gewassen heb gewoon los, de volgende dag in een staart, haha. Scrunchies vind ik heel leuk om een staart mee te maken. Ziet er toch wat leuker uit dan een normaal elastiekje.

  Liefs,
  Marloes

  • Malou
   Auteur
   30 mei 2019 / 15:12

   Ah wat lief, dankjewel! Ik vind het jurkje ook geweldig. Scrunchies zijn inderdaad zo leuk, dat maakt het altijd gelijk specialer!

 4. 1 juni 2019 / 13:07

  Wauw wat een prachtig jurkje! De print is inderdaad super schattig 😀

  • Malou
   Auteur
   2 juni 2019 / 07:54

   Ja echt een leukie hè?! Ben er helemaal fan van!