Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Fotoshoot | Moedervlekjes & Mirte

Fotoshoot | Moedervlekjes & Mirte

Daar zijn ze dan eindelijk! Ik heb jullie al een aantal keer verteld over deze ‘fotoshoot’ en jullie konden al wat zien op mijn social media, maar nu ga ik jullie écht iets over de foto’s vertellen.

blog-2

Afgelopen vrijdag had ik een fotoshoot voor een schoolproject van Mirte, een meisje dat ik ken van school. Zij studeert Fine Arts aan ArtEz en heeft nu een project over de authenticiteit van het menselijk lichaam, waarbij ze moedervlekjes op lichamen met elkaar verbindt met lijnen. Ik vond de foto’s die ik op Facebook zag heel erg mooi en heb meteen gezegd dat ik ook mee wilde doen (klinkt als: kleuter). Gisteren kreeg ik de foto’s en wat ben ik er blij mee!

De lijnen werden gemaakt met CD-stift, die er iets minder makkelijk af ging dan Mirte had gezegd (bedankt Mirte). Het was behoorlijk raar om te zien hoe er lijnen op je huid staan, maar ook wel heel vet dat je ineens ziet hoeveel moedervlekken je eigenlijk hebt en wat voor patroon die met elkaar vormen. Op mijn armen vond ik mezelf net een giraf (zie je het?!), maar goed, daar kunnen we mee leven.

blog-4blog-5blog-6blog-7

Wauw! Zelf vind ik het echt heel erg mooi (niet mij maar de foto’s) en ik ben heel erg blij dat ik mee heb gedaan. Als je meer wilt zien van het project, kijk dan even op Mirte’s Facebook (link staat helemaal boven in het artikel)

Wat vinden jullie van deze foto’s? Ik ben echt heel erg benieuwd!

Liefs.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

24 Reacties

 1. 5 oktober 2016 / 08:16

  Oh wauw! Super mooi geworden!! Wat gaaf dat je dan je eigen kunstwerk bent met die moedervlekjes.

  • 5 oktober 2016 / 09:18

   Ja dat is ook echt zo, superleuk om dan ineens een patroon te zien op je lichaam!

 2. 5 oktober 2016 / 09:41

  De foto’s zijn heel mooi geworden! En wat een gaaf idee van Mirte om moedervlekjes te verbinden. Grappig om te zien dat je uiteindelijk dan best veel moedervlekjes hebt. Enne… lijkt me inderdaad een hele klus om alles weer van je lichaam af te krijgen haha.

  • 5 oktober 2016 / 09:43

   Ja, hè! Ineens kom je ze tegen op plekken waar je ze nog nooit eerder zag. Gelukkig is het er nu allemaal af! X

 3. 5 oktober 2016 / 20:01

  Wauw, wat een prachtige foto’s/ Je bent ook zo’n mooie meid! 🙂

 4. 11 oktober 2016 / 10:40

  Wat een gaaf idee zeg, mooie foto’s 😉

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 19:59

   Je moet het echt eens doen, je ontdekt ineens moedervlekken waarvan je niet wist dat je ze had! Het is echt erg leuk om eens te zien.

  • Malou
   Auteur
   18 november 2016 / 09:11

   Heel leuk om te horen, dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   20 november 2016 / 17:53

   Dankjewel meid, leuk om te horen! X