Femme Fatale + shooten met Marieke in Den Haag

Femme Fatale + shooten met Marieke in Den Haag

Hi meiden! Vinden jullie het ook altijd leuk om af te spreken met medebloggers en lekker samen te shooten? Ik wel! Zo heb ik een aantal vriendinnen die ik ook echt ken via het bloggen, zoals Ellen en Eline, en vriendinnen die toevallig ook bloggen, zoals Marieke. Vanaf de tweede klas zat ik met haar in de klas en nog steeds spreken we af om te shooten, lekker te lachen en te roddelen over onze ex-klasgenoten. Vorige week donderdag zag ik haar voor de eerste keer in een eeuwigheid weer en gingen we samen naar Den Haag!

Femme Fatale in het Gemeentemuseum

Femme Fatale, shooten met Marieke in Den Haag, bloggersdate

Om 14 uur zag ik Marieke in Den Haag en we zouden samen gaan shooten, maar man wat was het ***weer. Gelukkig had Marieke een back-up plan; ze wilde de expositie Femme Fatale in het Gemeentemuseum zien en dat was een heel goed idee! Het Gemeentemuseum is natuurlijk sowieso al heel mooi, maar de expositie was ook zo gaaf. Alleen maar ontwerpen van vrouwelijke modeontwerpers om girlpower echt te promoten. Sommige ontwerpen vond ik echt heel raar – een jurk die leek op een soort gigantische Teletubbieheuvel -, maar andere waren GORGEOUS.

Femme Fatale, shooten met Marieke in Den Haag, bloggersdate

Toen we de hele expositie hadden gezien, regende het nog steeds… En niet op zo’n lekkere zachte manier, maar zo’n regen waardoor je in 4 seconden doorweekt bent. We besloten de tram te pakken om terug te gaan naar het centrum en dan maar te hopen dat het tegen die tijd gestopt was met regenen…

Shooten voor een tram

Femme Fatale, shooten met Marieke in Den Haag, bloggersdate

Oké, ik weet dat ik een wandelend cliché ben, maar ik had een doel voor deze dag; ik wilde een foto voor een tram. Dus toen het was gestopt met regenen, gingen Marieke en ik als wilden op zoek naar een tram. Maar we vonden ‘m (duh, het is Den Haag). De foto’s zijn ook erg tof, maar die bewaar ik nog even voor Instagram!

In een halfuurtje hadden we heel veel toffe foto’s en dus gingen we op zoek naar een plekje waar we warm konden worden en wat konden eten. Niet helemaal Challenge proof, oké, maar zo lekker. Ik at een heerlijk broodje met olie en brood en ondertussen konden we lekker roddelen over onze klasgenoten (hihi). Rond 18 gingen we allebei weer naar huis, maar dit gaan we zeker binnenkort nog een keer doen! ♥

Met wie ga jij altijd shooten?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 24 januari 2019 / 07:33

  Wat een toffe foto’s! En het lijkt me zeker een gaaf museum, juist ook met de bizarre items tussendoor 😉 Wat leuk dat je een paar vriendinnen via het bloggen hebt leren kennen. Altijd tof als je met anderen je passie voor iets kunt delen 🙂

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2019 / 11:46

   Ja, ik vind dat ook zo leuk! Heb jij dat zelf ook? Echt een aanrader hoor dit museum!

 2. 24 januari 2019 / 08:51

  Prachtige foto’s! Ik heb niet echt een shootbuddy, maar misschien moet ik dat ‘verbond’ toch maar eens aangaan.

  • Malou
   Auteur
   25 januari 2019 / 11:46

   Ja, dat is echt superleuk vind ik! Supergezellig en natuurlijk fijn voor je foto’s.

 3. 25 januari 2019 / 12:12

  Wat een leuke outfit! En tof dat jullie naar Femme Fatale expositie gingen.

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2019 / 16:29

   Yes, het was echt heel erg tof!