Veelgelezen artikelen

Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Mijn leren rugzak uit Venetië + what’s in my bag?

Mijn leren rugzak uit Venetië + what’s in my bag?

Vroeger gebeurde het regelmatig dat ik vol verbazing naar mijn moeder keek als ze met wéér een andere tas naar beneden kwam. Het leek wel alsof ze een onuitputtelijke bron met tassen had! Nu ik steeds ouder word – en langzaam meer geld heb om wat ‘investeringen’ te doen – begint mijn tassencollectie steeds groter te worden… Deze zomer verloor ik mijn hart in Venetië aan de mooiste zwartleren rugzak die ik ooit had gezien. Ik besloot dat ik dit wel mocht kopen met het spaargeld uit mijn tussenjaar, én omdat ik aan een nieuwe stap in mijn leven ging beginnen. Aan de ene kant natuurlijk een onzin-excuus, maar de tas gaat al wel dit hele jaar élke dag mee naar college. Hij is zo mooi! ♥

Een stoere, zwartleren rugzak

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?Toen ik deze rugzak zag, was ik op slag verliefd. Waarom? Hij is gemaakt van prachtig leer, ziet er stoer uit en is heerlijk groot. Die grootte is voor mij wel een must, want ik heb echt een gigantische laptop. Het is heel lastig om een goede tas te vinden voor mijn laptop, maar ik had een vermoeden dat dit wel goed zou gaan. Ik waagde het erop, en bij thuiskomst bleek ‘ie godzijdank in de tas te passen. Zo blij!

Wat ik ook superfijn vind aan de tas, is dat ‘ie een dubbele sluiting heeft. Het grote vak wordt afgesloten door een soort klep, met aan beide kanten een rits. Vervolgens zit er in het midden nog een knip, zodat de ritsen niet zomaar open kunnen. Ik vind dit heel fijn, want het is op deze manier heel moeilijk om zakken te rollen.

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?Zoals je goed kunt zien is de tas gemaakt van stevig kwaliteitsleer. Hij heeft dikke zwarte banden die het heel prettig maken om de tas op je rug te dragen. Verder heeft de tas meerdere vakjes, zodat je alles goed kan scheiden. Er is een voorvakje en een groot vak, maar binnen dit grote vak zijn er nog drie ‘telefoonvakjes’, een vakje met rits en een soort zak. Ik laat het je allemaal beter zien in het volgende deel!

What’s in my bag?

Ik wil jullie heel graag laten zien hoe mijn tas is ingericht en hoe kan ik dat beter doen dan met een What’s in my bag? Zo kunnen jullie precies alle vakjes zien en geef ik jullie ook een kijkje in mijn everyday-bag 😉

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?In het voorvakje doe ik de dingen waar ik snel bij wil kunnen en die niet beschermd hoeven te zijn. Zo heb ik hier altijd mijn LUMC-pas; de pas waarmee ik toegang krijg tot de ruimtes in het ziekenhuis. Ook heb ik hier altijd mijn bril inzitten, zodat ik die snel kan pakken als de professor weer onmogelijke plaatjes laat zien. Wisten jullie dat ik een bril draag? Ook zitten in dit vak vaak een pakje kauwgom, de lippenstift die ik die dag op heb, een wimperkruller en mascara en handcrème. In de winter is handcrème voor mij een must; deze handcrème is van de lijn van mijn tante en is helaas uit het assortiment. Echt de beste handcrème die ik ken!

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?In het grote vak van mijn tas zitten standaard mijn laptop en mijn planner. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind een echte planner véél fijner dan Google Agenda. Deze planner heb ik gekocht bij Dreamkey Design en ik vind ‘m echt geweldig. Heerlijk groot, ontzettend veel ruimte voor mijn afspraken en notities en met een heel schattige omslag. Hij is nu in de sale voor €29,95!

De kleine vakjes

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?Zoals ik al zei zitten er in het grote vak nog meerdere kleine vakjes. Op het voorpand zitten drie vakjes ter grootte van een telefoon; in eentje zit vaak mijn telefoon met mijn oplader en in de andere heb ik pennen en potloden. In het derde vakje zit een potje vaseline en blotting papers. Deze van Nip + Fab zijn heel erg fijn, maar best wel duur!

Op het achterpand van mijn tas zit een soort open vak, waarin ik altijd mijn portemonnee heb en vaak ook zakdoekjes. Ook zit hier altijd de oplader van mijn laptop in! Op de foto hierboven zie je een klein vakje met rits en daarin heb ik dingen die ik absoluut niet mag kwijtraken. Zoals mijn huissleutels!

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?Als laatste zijn er nog vakken voor een flesje aan beide kanten van mijn tas. In de praktijk doe ik hier vrij weinig mee, maar het is wel heel handig als de rest van mijn tas vol zit of als ik ergens snel bij moet kunnen!

Een zwarte parel van leer

Leren rugzak, Venetië, shopping, what's in my bag?Ik ben zó blij met deze rugzak! Niet alleen vind ik het een echt fashionitem, ook is ‘ie gewoon ontzettend fijn in gebruik. Wat wel lastig is, is dat er op deze tas nergens een merkje te bespeuren is. Ik weet dus helemaal niks van de tas, behalve dat ‘ie is gemaakt in Italië, ongeveer €120 kostte en dat je hem overal in Venetië kan kopen. Hopelijk kun je ‘m vinden als je in Venetië bent…

Wat is jouw favoriete tas?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

40 Reacties

 1. 22 januari 2018 / 07:29

  Wat een mooie en nette tas! Perfect voor naar college, lijkt me 🙂 Leuk om te zien wat je er zoal in meeneemt. Zo te zien zitten er heel wat handige vakjes in de tas. Superhandig!

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 11:25

   Mooi is ie hè, ik ben er ook zo blij mee! En al die vakjes zijn inderdaad heel erg fijn.

 2. 22 januari 2018 / 08:03

  Mooi tas, dat moet ik zeggen! Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen verstand van tassen, dus ik moest even glimlachen toen ik jouw intro las. Ik doe met 1 handtas – die natuurlijk nergens echt bij macht – en een rugzak van Eastpak (of is diee nep?).

  Van tassen én schoenen wordt ik niet echt warm of koud, haha. Maar ik vind jouw tas mooi en praktisch. Hij lijkt me ook bij veel outfits passen. Misschien moet ik maar eens een stijlvolle tas voor mijn verjaardag vragen van iemand die er wel verstand van heeft. 😛 Jammer dat deze niet in Nederland te koop is.
  Josephine onlangs geplaatst…Wat is echt gebeurd in de serie VICTORIA?My Profile

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 11:26

   Haha, wat grappig! Maar als je met twee tassen kunt doen is dat ook goed toch? Sinds ik deze heb gebruik ik bijna geen andere meer! Je kunt wel op internet kijken naar soortgelijke tassen als deze, die zijn er volgens mij wel!

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 11:26

   Ik vind ‘m ook zo mooi! Dankjewel <3

 3. 22 januari 2018 / 11:09

  Wauw! Wat een mooi exemplaar! Italie is echt ideaal om leren tassen te scoren! Ik heb er enkele jaren geleden eentje gekocht in Firenze! Beste koop ever!

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 11:27

   Ja toch?! Italianen hebben gewoon een geweldige smaak voor tassen.

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 14:18

   Dankjewel meis! Ik ben er ook heel erg blij mee.

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 14:19

   Jaa tof zijn die hè! En ze worden alleen maar mooier.

 4. 22 januari 2018 / 13:12

  Ik ben gek op rugtassen, ik heb ze in alle vormen en maten. Maar een classy leren model zoals deze heb ik niet in mijn collectie. Tijd voor een reisje naar Venetië dan maar?!

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 14:19

   Oh wat grappig! Inderdaad een goed excuus voor een reisje naar Venetië zou ik zeggen 😉

 5. 22 januari 2018 / 13:56

  Wauw, ben helemaal verliefd op je rugzak! Wat een prachtig exemplaar heb je gekozen 🙂

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 14:19

   Superlief van je, dankjewel!

 6. 22 januari 2018 / 17:48

  Lang geleden dat ik nog eens een rugzak gebruikt heb. Deze ziet er heel leuk uit

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 23:08

   Gebruik je altijd handtassen? Die zijn ook superleuk!

 7. 22 januari 2018 / 19:55

  Ik begrijp heel goed waarom je deze tas zo graag wilde hebben! Heel mooi!

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 23:08

   Dankjewel Bryan, ik vind ‘m ook erg tof! Heel stoer ook.

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 23:09

   Ja stom hè! Ik heb er nu al zoveel vragen over gekregen, ik ga toch even kijken of ik ‘m niet online kan vinden.

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 23:09

   Ja dat is echt ideaal! Dan kun je alles lekker ordenen.

 8. 23 januari 2018 / 13:21

  Die is zo leuk! Ook handig dat er veel tasjes inzitten (ik heb altijd veel rommel bij)

 9. 23 januari 2018 / 17:09

  Wauw wat een super mooie tas Malou! Ook prachtig dat bruine aan de binnenkant? love it!

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:39

   Ja gaaf hè! Ik vind dat ook heel erg mooi!

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:39

   Ja, hij is gelukkig naast praktisch ook stijlvol!

 10. 23 januari 2018 / 20:09

  Wat een prachtexemplaar! Dit is nou echt zo’n tas die superuniek is en je maar weinig mensen mee zult zien lopen. Heel erg leuk!
  Daphne onlangs geplaatst…Une Parisienne à BredaMy Profile

 11. 24 januari 2018 / 08:24

  Wat een super mooie tas! Ik ben al maaaaanden op zoek naar zo’n tas Haha. X

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:36

   Oh wat superleuk om te horen! Wel een beetje jammer dat ik dan niet weet van welk merk hij is…

 12. 24 januari 2018 / 10:31

  Wauw, wat een mooie tas! Super handig ook met al die vakjes. Leuk om te zien wat je bij je draagt.
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…OOTD | PINK WALLMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:36

   Ja hij is echt heerlijk! Ik vind ‘m geweldig.

 13. 24 januari 2018 / 12:24

  Da’s een leuke, mooie en handige rugzak. Een handcrème en lippenbalsem mogen zeker niet ontbreken tijdens de koude dagen.

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:37

   Nee zeker niet! Ik kan er echt niet zonder.

 14. 24 januari 2018 / 15:24

  Het is inderdaad een pracht van een tas, zo eentje die alleen maar mooier word en een leven mee kan. Wie weet heb je ooit zelf nog een dochter die met verbazing naar jouw tassencollectie kijkt (of er stiekem met je exemplaren vandoor gaat).
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…Mijn stijl ontwikkelen: moodboardMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:37

   Ja precies! Een superduurzame aankoop dus, ik ben er zo blij mee. Het lijkt me wel heel leuk als mijn dochter later deze tas van me kan lenen eigenlijk!

 15. 24 januari 2018 / 15:37

  Wauwiee, wat een prachtige tas! Snap dat je daar verliefd op werd en hem hebt mee genomen. Ook nog eens een prachtig mooi aandenken aan Venetie!

  • Malou
   Auteur
   24 januari 2018 / 22:38

   Precies! Als het hier weer druilerig weer is, ben ik door de tas toch nog een beetje in Venetië 😉