Perfect de zomer in met mijn nieuwe bikini

Perfect de zomer in met mijn nieuwe bikini

Oh mijn god, hebben jullie ook zo genoten van het weer de laatste dagen?! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben gewoon met blote benen naar buiten geweest. Denk niet dat mijn omgeving daarvan heeft genoten, maar ik vond het in elk geval heerlijk. Nu het zonnetje weer gaat schijnen, ga ik weer denken aan lange zomeravonden op het strand en aan het zwembad. En voor mij komt dit al best wel dichtbij, want in mei ga ik naar Italië! Hoog tijd voor een nieuwe bikini dus. Ik vond de perfecte bikini, met de combinatie leopard-florals, bij LASCANA!

Florals & leopard op een bikini

LASCANA, bikini, Apollo Hotel IJmuiden, kimono

Er zijn twee prints die ik echt geweldig vind, en dat zijn bloemetjes- en panterprint. Een floral is heerlijk voor de lente en de zomer en geeft me altijd een heerlijk onschuldig gevoel. Een luipaardprint vind ik juist wat stoerder en kan ook erg sexy zijn. Hoe leuk als je deze prints beide kan combineren?! Toen ik deze bikini van JETTE zag, wist ik gelijk dat ik die MOEST hebben. De basis is zwart met tropische, roze en paarse bloemen. Alleen voor de basis zou ik nooit naar deze bikini hebben gekeken, maar de randjes maakten het voor mij helemaal af. Zowel langs het topje als langs het broekje lopen kleine ruffles van panterprint, een superleuk detail.

LASCANA, bikini, Apollo Hotel IJmuiden, kimono

Het topje is een triangeltopje en heeft een uitneembare vulling. Zowel het topje als het broekje hebben touwtjes waarmee je ze strakker of losser kan binden, iets wat ik altijd een groot pluspunt vind. Wat ik ook heel fijn vind aan LASCANA, is dat je – ook in een setje – een aparte maat aan kan geven voor topje en broekje. Zo heb je nooit problemen als je lichaam iets andere verhoudingen heeft!

Je shopt deze bikini vanaf €54,00.

De zachtste kimono

LASCANA, bikini, Apollo Hotel IJmuiden, kimono

Het tweede item dat ik aanschafte bij LASCANA, kan ik dragen met de bikini, maar kan ook perfect gecombineerd worden met iets anders. Al heel lang wilde ik namelijk een zwarte kimono. Deze satijnen variant van LASCANA is echt perfect! Aan de binnenkant zit een klein touwtje, zodat je kimono niet ineens open kan vallen, en aan de buitenkant een mooi lint om vast te knopen. Daarbij is de kimono ook nog eens heerlijk zacht! Wat ik echt een groot voordeel vind, is dat het een prachtig item is dat je ’s ochtends zo even aanschiet en waardoor je er gelijk elegant uitziet. Echt een perfecte vervanger voor de badjas! Ik denk dat ik deze beauty in de zomer heel vaak ga dragen, en waarschijnlijk ook vaak met mijn bikini.

Deze kimono kost €41,99.

LASCANA, bikini, Apollo Hotel IJmuiden, kimono

Whiieee, ik ben nu al helemaal blij met mijn nieuwe bikini! Ik kon sowieso al niet wachten tot ik aan het Italiaanse zwembad lag, maar nu al helemaal niet meer. Een mooie bikini maakt alles beter, toch?

Wat is jouw favoriete bikini van LASCANA?

Malou x

lascana 

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 Reacties

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:53

   Ja tof is dat hè?! Ik ben er ook helemaal blij mee!

 1. 13 april 2018 / 08:58

  Wauw hij ziet er prachtig uit, ik heb er een van de hunkemoller van een fashion blogger editie, ik kan niet wachten om die aan te trekken

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:54

   Ah wat gaaf! Wat voor bikini is dat?

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:54

   Ja, het is ook echt lastig om een goede te vinden vaak. Ben toch wel ontzettend blij met deze beauty!

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:55

   Wauw, twee gelijk! En, hoe zien die eruit?

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:55

   Hahah, lief van je Romy! Vond die jacuzzi de perfecte plek voor de foto’s.

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:55

   Superlief, dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   15 april 2018 / 18:56

   Ja, tof hè? Ik ben er ook zo blij mee!