Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Drie maanden! | Best & slechtst gelezen artikelen op Blonde Blossom

Drie maanden! | Best & slechtst gelezen artikelen op Blonde Blossom

Gisteren bestond Blonde Blossom drie maanden.  DRIE maanden! Wat is dat snel gegaan! In die drie maanden heb ik onder andere een eigen domeinnaam gekocht, een geweldige samenwerking met Hunkemöller gehad en ben ik als blogger aanwezig geweest bij de Zomergrachtenmarkt. Persoonlijk vind ik dat ik echt al veel heb bereikt in deze korte tijd en elke keer als ik leuke reacties van jullie krijg ben ik zó blij! Inmiddels begin ik al een vast clubje volgers te krijgen, waaronder Lisa, Janine en Marleen en Jonna. Meiden, jullie zijn top! Toen Blonde Blossom een maand bestond deelde ik mijn statistieken met jullie, maar nu we 39 berichten verder zijn, wil ik graag mijn meest en minst gelezen artikelen met jullie delen. Zo kunnen we allemaal zien wat jullie (minder) graag lezen en ontdekken jullie hopelijk wat leuke artikelen van mij!

Mijn minst gelezen artikelen

Tja, bad news first. Een aantal categorieën doen het minder goed op Blonde Blossom, waarvan boeken met stip op een staat. Jammer, vind ik, want ik ben echt een boekenwurm! Ook recepten doen het niet geweldig, waarschijnlijk doordat er zó veel geweldige foodblogs zijn, zoals Healthyfoodlove.nl en Healthy Wanderlust. Welke vijf artikelen dan specifiek heel weinig gelezen zijn? Deze.

5. Boek Review | It, Zuiverheid & The Rosie Project – 61 keer gelezen

Boek review, It, Zuiverheid, Rosie Project, gelezen

Mijn eerste boek review werd relatief slecht gelezen. Het is wel een ‘oud’ artikel, maar in die tijd werd mijn blog toch al redelijk goed gelezen, dus het was me meteen duidelijk dat boek reviews niet de meest populaire artikelen zijn. Logisch, boeken is natuurlijk minder populair dan bijvoorbeeld beauty. Vind jij het wel leuk om een boek review te lezen?

4. Last week | Heerlijke risotto & foto’s kijken – 58 keer gelezen

Gelezen, Last week, risotto, spinazie, olijven

Dit was het eerste recept op Blonde Blossom en ook deze werd niet geweldig gelezen, maar 58 keer. Zonde, want het recept is heel lekker! Dit was tegelijk een wat ‘persoonlijker’ artikel, een kijkje in mijn week, en dat heb ik hierna ook niet meer gedaan.

3. Citytrip | Rome – 55 keer gelezen

Citytrip Rome, Engelenbrug, gelezen

Ik baal er echt van dat dit artikel zo weinig is gelezen, het is namelijk mijn favoriet. Ik vind de foto’s prachtig en het was een van de leukste vakanties ooit (de eerste met mijn vriendje). Wederom was dit een van mijn eerste artikelen, maar nog steeds. Het is echt de moeite van het lezen waard ;).

2. Recept | Hartige Mac & Cheese Muffins – 52 keer gelezen

Mac & Cheese, gelezen,

In de tijd dat ik dit artikel publiceerde, had mijn blog eventjes niet zo veel bezoekers. Ik had dus ook niet echt verwacht dat dit artikeltje vaak gelezen zou worden, maar het is wéér een recept en dat is natuurlijk behoorlijk toevallig (of niet?). Toch moet je dit recept ook écht eens proberen als je net zo’n pastalover bent als ik.

1. Boek review | A Little Life – 41 keer gelezen

A little life,gelezen, artikel

En dan het absolute ‘dieptepunt’, een boek review. Toen ik dit publiceerde had ik dat ook wel verwacht, boeken werden sowieso al niet zo goed gelezen. Deze post kwam online in de overgang van mijn vorige blog naar blondeblosom.nl, dus misschien heeft dat ook meegespeeld. Ik vind het wel jammer dat boeken niet zo goed gelezen worden, omdat het echt een grote passie van mij is. Binnenkort komt er een grote boek review aan, of jullie dat nou leuk vinden of niet ;).

Mijn meest gelezen artikelen

En nu het goede nieuws! Een aantal van mijn artikelen zijn namelijk zo vaak gelezen dat ik er helemaal van achterover sla. En soms wordt er ook zó vaak op gereageerd, dat maakt me heel erg blij. Als jij een blog hebt en je kijkt voor het eerst op mijn blog, vind ik het trouwens nóg leuker als je een reactie achterlaat, zo kan ik ook jouw pareltje bewonderen (al kan ik de laatste tijd geen .blogspot blogs bekijken, iemand hetzelfde probleem?!).

5. Fotoshoot | Moedervlekjes & Mirte – 162 keer gelezen

Gelezen, shoot Mirte

Ik twijfelde heel erg of ik dit artikel zou publiceren, omdat het wel heel veel foto’s zijn waar ik halfnaakt op sta. Omdat ik toch wel trots was op de foto’s heb ik het erop gezet en dat was geen fout. Wat veel leuke reacties ontving ik (en Mirte) op dit artikel! Snap jij niet waarom ik allemaal strepen op mijn gezicht heb hierboven? Lees dan even het artikel!

4. Zomergrachtenmarkt | Tassen & lekker eten – 196 keer gelezen

Gelezen, hamburger, vleesch en co

Dat dit artikel vaak gelezen zou worden, had ik absoluut verwacht. Heel veel winkels en merken wisten dat dit online zou komen en ook de organisatie van de Zomergrachtenmarkt heeft mijn artikel flink gepromoot. Ik heb heel lang gewerkt aan dit stuk, maar het was de moeite meer dan waard (want wat is die markt een aanrader!).

3. Tips voor je examenjaar (en de bovenbouw) – 197 keer gelezen

examenjaar-examenbundels-gelezen

Tips doen het sowieso goed op mijn blog, maar dit artikel was toch wel het toppunt. Iedereen wilde graag weten hoe ik mijn examen heb gehaald! Deze post is ook gedeeld op de social media van mijn school, wat zeer waarschijnlijk ook heeft meegespeeld, maar nog steeds is dit een artikel dat het echt heel goed doet. Ik heb later op veler verzoek ook nog een deel 2 gepubliceerd, maar die is veel minder vaak gelezen.

2. Kleine introductie… – 231 keer gelezen

Malou, strand, gelezen

Mijn allereerste artikel is echt heel vaak gelezen! Dit had ik nooit verwacht, want toen was mijn blog nog helemaal niet bekend. Het is een post met wat feitjes over mij, dus wat dat betreft is het hoge lezersaantal logisch, maar toch is het bijzonder dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om door te klikken naar het begin van mijn bloggerscarrière. Al mag je het plaatje van de babymeerkoet echt niet missen.

1. Dagje Zutphen | Hanzestad & leuke winkeltjes – 1965 keer gelezen

Zutphen, Oude Bornhof, gelezen

Van nummer 2 naar nummer 1 is echt een ENORME sprong. Het artikel over de hotspots van Zutphen is namelijk 1965 keer gelezen. Wat?! Dit artikel is ook ontzettend vaak gedeeld door winkels en Zutphenaren op Facebook, wat het feest alleen maar groter maakte. Bij dit artikel vernieuwde ik telkens mijn statistieken, ik wilde zó graag voor het eind van de dag de 1000 lezers halen! Uiteindelijk werd dit ruim 1600. En nu, nu wil ik de 2000 lezers halen. Help jij daaraan mee?

Dat waren ze: de vijf meest en minst gelezen artikelen! Heb jij deze artikelen allemaal al bekeken? Je ziet dat er echt een grote kloof zit in de lezersaantallen, maar mijn gemiddelde artikel wordt zo’n 100 keer gelezen. Best wel aardig vind ik zelf! Ik hoop dat je lekker door gaat klikken en hopelijk nieuwe artikelen op Blonde Blossom ontdekt!

Wat is jouw favoriete artikel van mij? Of wat zou jij nog willen lezen?

Liefs, Malou

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

48 Reacties

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 10:32

   Wat lief, dankjewel meid!

 1. 16 november 2016 / 08:49

  Dankjewel voor je compliment lieve Malou! Het is wel duidelijk wat jou volgers willen lezen, dat wordt veel hotspots bezoeken!!
  Anne onlangs geplaatst…Zebra kokoskloddersMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 10:33

   Ja dat is mij ook duidelijk! Ik ga op pad 😉

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 10:33

   Ja he, ik ben helemaal flabbergasted! Dat vind ik inderdaad ook heel leuk :

 2. 16 november 2016 / 11:14

  Zo zie je wel inderdaad wat jou bezoekers willen zien. Rome vind ik juist dan weer leuk om over te lezen haha

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 19:56

   Gelukkig maar! Prachtige stad is het

 3. 16 november 2016 / 11:52

  Super leuk artikel! Gefeliciteerd! Het dagje Zutphen artikel is inderdaad heel erg vaak gelezen, ben er helemaal jaloers van!
  Liefs,
  Elles

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 19:56

   Dankjewel, en haha, ik vind dat ook ongelofelijk!

 4. 16 november 2016 / 13:21

  Oooh zo herkenbaar dat de artikelen die jij het leukst vindt, het minst gelezen worden. Ik zeg: gewoon doorgaan. Zelf review ik ook boeken, zowel op mijn eigen blog als voor Hebban, maar op mijn eigen blog worden ze eigenlijk nooit gelezen. En toch publiceer ik elke week braaf mijn review haha! Bloggen gaat om het plezier toch!! 🙂

  En ik beloof dat ik vanaf nu al je boekreviews ga lezen 😉
  Jacky onlangs geplaatst…American Crime Story: The People vs O.J. SimpsonMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 19:57

   O wat goed dat jij reageert! Ik ga meteen eens kijken naar jouw reviews. Wat een lieve reactie dit <3

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 19:58

   Dankjewel Astrid! Dat is al helemaal een leuk compliment 🙂

 5. 16 november 2016 / 19:09

  Ik vind de hotpots erg leuk om te lezen& kennelijk ben ik niet de enige haha! Ga vooral zo door Malou & gefeliciteerd met de drie maanden x
  Janine onlangs geplaatst…36 Blogpost IdeeënMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 20:00

   Fijn! Ik ga snel weer hotspots publiceren. Dankjewel lieve Janine x

 6. 16 november 2016 / 19:38

  Ik heb nog best veel van je minst gelezen artikelen gelezen hoor 😉 En dit soort statistieken voor de eerste 3 maanden.. daar mag je echt trots op zijn!
  Eva onlangs geplaatst…Recept | KoekjesMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 20:00

   Ja dat geloof ik #trouwevolger. Dankjewel, ik ben er heel blij mee!

 7. 16 november 2016 / 20:44

  Ik snap inderdaad wel dat boeken en receptjes het minder goed doen. Zelf vind ik reviews van boeken namelijk helemaal niet boeiend en receptjes zoek ik alleen op wanneer ik iets nodig heb. Al klinken die mac n cheese dingen wel erg lekker.
  Rebecca onlangs geplaatst…Gourmet coffee toppings | Voor een extra lekkere koffieMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 november 2016 / 20:54

   Ja, iedereen heeft op die manier zijn eigen mening! Ik vind het erg leuk om inspiratie op te doen voor recepten of boeken, maar dat ervaart niet iedereen zo natuurlijk.

 8. 16 november 2016 / 23:28

  Leuke blog heb je meid. Ik vind het wel leuk om boekreviews te lezen. Ik ben een boekenaddict. Mijn lezers ook. Maar toch merk ik dat de boekenartikelen het net iets beter doen dan beauty, tenzij de beautymerken bekend zijn of ik over events schrijf.

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 10:17

   Wat grappig dat het bij jou andersom is! En wat leuk dat je mijn blog leuk vindt, ik ga ook meteen die van jou bekijken! X

 9. 17 november 2016 / 06:34

  Altijd leuk om te zien wat wel goed gelezen wordt natuurlijk! Dat een dagje Zutphen goed is bekeken begrijp ik wel, zulk soort artikelen vind ik zelf ook altijd leuk om te lezen. De artikelen over boeken vind ik zelf ook minder interessant. Nu weet je ook gelijk hoe je de meeste mensen naar je blog trekt, handig om ‘t zo even op een rijtje te zetten! 🙂

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 10:18

   Hee, wat leuk om jou op mijn blog te zien! Goed om te horen dat je je hierin kan vinden, dat is voor mij een extra leerpuntje! X

 10. 17 november 2016 / 08:00

  Ik vind het zo gek dat hele leuke blogs zo weinig bekeken worden. Ik vind je citytrip juist wel heel erg leuk!
  Charel onlangs geplaatst…Juiz~sMy Profile

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 10:19

   Iedereen heeft natuurlijk haar eigen mening en gelukkig dwing ik niemand mijn blog te lezen 😉

 11. 17 november 2016 / 09:50

  Wat een leuk artikel meis! En wat lief dat ik tot één van je vaste volgers behoor hihi <3. Je schrijft ook onwijs leuke artikelen en het is jammer dat sommige artikelen (waaronder die van Rome) niet goed gelezen worden. Artikelen geschreven over citytrips en reisjes zijn echt wel favoriete artikelen van mij om te lezen. Maar goed, je bent pas 3 maanden onderweg, dus misschien veranderen de interesses van je lezeressen op een gegeven moment nog wel haha. Ik blijf in ieder geval trouw je blog volgen en wil heeel veeeel succes wensen met je blog! Op naar een jaar bloggen! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Inspiratie: 6 tips om succesvol te studerenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 10:20

   Wat een lieve reactie, Lisa! Ik ga zeker door met bloggen waarover ik leuk vind, en dan kan iedereen zelf bepalen wat hij of zij wilt lezen! Dankjewel! Liefs x

 12. 17 november 2016 / 11:25

  Wat leuk dat je dit zo op een rijtje hebt gezet! Wow in drie maanden? Je mag supertrots zijn op jezelf! Een paar jaar geleden blogte ik fanatiek gedurende twee jaar en ik denk dat t een jaar duurde voor ik er wat “voor terug kreeg” zoals veel views en af en toe een uitnodiging voor samenwerking. Draait het niet om natuurlijk, maar is een erg fijne bijkomstigheid! Keep on going!
  elana onlangs geplaatst…Running gearMy Profile

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 11:31

   Wat een lieve reactie, dankjewel! Ik ben er ook erg trots op en blij mee. Had dit niet durven dromen!

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 12:16

   Ja hè, ik werd ook helemaal blij van het maken! Inderdaad, dat droeg absoluut bij, dat artikel is echt een mijlpaal.

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 17:31

   Precies, fijn om te horen dat jij het wel leuk vindt! Daar ben ik inderdaad ook geweldig blij mee, nu nog zulke goede bezoekersaantallen als jullie 😉

 13. 17 november 2016 / 15:21

  Wat leuk, zo’n overzicht! Ook handig voor jou om te weten wat je bezoekers leuk vinden! 🙂

 14. 17 november 2016 / 16:32

  Wat tof om te zien! Om héél eerlijk te zijn lees ik alleen boekreviews bij kookboeken haha. Maar je moet gewoon doen wat je zelf leuk vind, het is jou blog. Wat ik bij mijzelf gek vind is dat mensen willen lezen over dierproefvrije beauty, maar mijn beautyreviews worden het minste gelezen… hoe dan?! haha. Wat heb jij trouwens veel bezoekers! He dacht ik eindelijk dat het bij mij ging rollen, kom jij aan met 1600.
  Claire onlangs geplaatst…Productiviteit tip: Social Media AgendaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   17 november 2016 / 17:34

   Huh? Dat is inderdaad vreemd, haha! Ik vind dat wel heel leuk om te lezen en lees het ook echt hoor! Hahah, jouw blog is hartstikke geweldig. En die 1600 was echt een unicum! X

 15. 18 november 2016 / 09:02

  Leuk om te lezen! Mijn blog bestaat al bijna een half jaar en heb lang niet zoveel volgers. Maar de aanhouder wint. Succes!

  • Malou
   Auteur
   18 november 2016 / 09:13

   Jij ook heel veel succes!

  • Malou
   Auteur
   18 november 2016 / 10:20

   Wat fijn om te horen, dankjewel! Ik vind eerlijk gezegd dat je als je je best gelezen artikelen publiceert, je ook de slechts gelezen moet doen 😉 x

 16. 18 november 2016 / 17:43

  Wat leuk dat je dit deelt! Ik heb hetzelfde op Naoki: boekreviews worden het slechts gelezen. Dat vind ik ook jammer, want ik houd van lezen en deel graag mijn tips over boeken! Bij mij worden persoonlijke en artikelen met tips het best gelezen. Ik vind het dan ook interessant om in de statistieken te duiken en probeer er ook rekening mee te houden 🙂

  • Malou
   Auteur
   19 november 2016 / 01:49

   Precies, dat heb ik ook! Ik zal al jouw tips gaan lezen 😉 dat vind ik ook, dit artikel wordt bijvoorbeeld geweldig gelezen!

 17. 21 november 2016 / 20:05

  Hi Malou,

  Leuke blogpost dit. Inspirerend om te lezen hoe jij alles doet.
  Vraagje, ik lees dat je je eigen domein naam hebt gekocht. Ik ben dit ook van plan en hoor graag van je waar je dat gekocht hebt en hoeveel het per maand/jaar kost. Ben erg benieuwd!

  Liefs Lies

 18. 22 november 2016 / 21:18

  Boekenreviews doen het bij mij ook niet altijd goed terwijl ik ze zelf wel altijd leuk vind om te lezen haha. Leuk he als een van je artikelen zo goed gelezen wordt en gedeeld door andere mensen 🙂
  Lesley onlangs geplaatst…Review | Dagelijkse kost van Jeroen MeusMy Profile

  • Malou
   Auteur
   22 november 2016 / 22:48

   Ja, dat heb ik dus ook! Ik ga al je reviews lezen hoor 😉 en ik vind dat inderdaad ook echt superleuk!