Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

Sowieso súper popular opinion: als het maatschappelijk getolereerd werd zou ik altijd in een bikini lopen. Heerlijk, de zon en de wind op je huid, lekker zwemmen wanneer je dat wilt en natuurlijk ook gewoon omdat er zóveel leuke bikini’s zijn. We weten allemaal dat Doutzen Kroes al jaren schittert voor Hunkemöller en ook dit jaar heeft ze weer een lijn met prachtige badkleding; Doutzen Summer Stories. Ik ontving twee bikini’s; de Scallop Goddess en Volant Goddess en ja, hierin voel ik me echt een godin. Wat een beauty’s zijn dit!

Volant Goddess: wit met zwarte stippen

Sponsored, Hunkemoller Doutzen Collectie, Doutzen Kroes, gesponsord, Goddess

Wauw jongens, wat een eyecatcher is dit! Ik vind deze bikini echt supertof met die band over je schouder en natuurlijk ook met alle volants eraan. Ik ga deze sowieso meenemen naar Lissabon om mee op het strand te liggen, wedden dat niemand zijn ogen eraf kan houden?! Als ik eerlijk ben vind ik dit geen ideale bikini om in te zwemmen, en is het meer gewoon heel mooi voor op het strand. Maar ja, het oog wil ook wat, en wat mij betreft scoort deze bikini daarop een 10/10!

Sponsored, Hunkemoller Doutzen Collectie, Doutzen Kroes, gesponsord, Goddess

De bikini heeft een beetje een ruw stofje en sluit heel mooi aan om je curves. Het broekje is wat breder en blijft dus goed om je billen zitten, heel fijn vind ik persoonlijk! Ook heeft de linkerkant van de bikini – de bandeaukant dus – een dun doorzichtig bandje, zodat je wel wat om je schouder hebt! Deze bikini is nu in de sale en koop je nu voor €17,50 en €10,00.

Scallop Goddess: de leukste polkadot bikini

Sponsored, Hunkemoller Doutzen Collectie, Doutzen Kroes, gesponsord, Goddess

De tweede bikini die ik kreeg is de Scallop Goddess en dat is echt het beste van beide werelden; heel cute qua design, staat ook gewoon echt mooi en zit bovendien superlekker, óók om mee in het zwembad te springen! Zoals de naam al zegt zijn de randjes geschulpt en dat vind ik zelf superleuk staan!

Sponsored, Hunkemoller Doutzen Collectie, Doutzen Kroes, gesponsord, Goddess

Dit broekje is wat minder breed en heeft dus wat meer het string-idee, maar op zich maakt dat niet zo veel uit. Ook deze bikini gaat 100% zeker met mij mee op vakantie, en volgens mij ook met de rest van Nederland, want deze kan ik niet meer vinden op de site 🙁 gelukkig zijn er nog súperveel andere leuke bikini’s in de sale bij Hunkemöller, dus ik zou lekker even gaan kijken!

Sponsored, Hunkemoller Doutzen Collectie, Doutzen Kroes, gesponsord, Goddess

En jij? Heb jij al leuke bikini’s voor je vakantie?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 14 juli 2019 / 09:08

  Wat een prachtige bikin’s heeft Hunkemoller weer dit jaar.

  • Malou
   Auteur
   15 november 2019 / 11:38

   Heel leuk om te horen!