Cuba Diaries no. 3

Cuba Diaries no. 3

Ohhh meiden, het spijt me, ik ben gewoon wéér teruggevallen in mijn oude verzuimende gedrag en heb vorige week helemaal geen blogs geschreven… Gelukkig is het voor mij tijd om weer weg te dromen bij mijn Cuba foto’s en voor jullie tijd om ze voor het eerst te zien! Na onze tweede week waren we ongeveer op de helft en dit was hét moment om een weekendje heerlijk te ontspannen in een resort. De go to plek in Cuba voor resorts is Varadero en wij sliepen twee nachten in het Arenas Blancas resort. De blauwste zee die ik ooit had gezien (blauwer dan bij Havana), prachtige witte stranden en héél veel cocktails. De foto’s in deze blog zijn dan misschien ook een beetje eentonig, maar toch, te mooi om jullie dit te onthouden!

8.20 Een ochtendduik en de hele dag in het water

Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas

We kwamen op vrijdagmiddag laat aan in Varadero en hebben toen – behalve zwemmen in het zwembad en héérlijk slapen in een bizar groot kingsize bed – helemaal niks meer gedaan. De volgende ochtend waren we helemaal opgeladen en dus gingen we  vroeg in de ochtend met een groepje naar het strand. En dat was echt, in een woord, WAUW. Ik was nog nooit op een echt tropisch strand geweest en deze was echt ZO MOOI. Natuurlijk wel heel toeristisch, maar oké, dat deed niet af aan de helderheid van het water en de witheid van het zand. I love Cuba!

Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas
Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas

Na het ontbijt lagen we de hele dag op het strand – lekker boekjes lezen, bruin worden (of verbranden in mijn geval) en natuurlijk waren we ook superveel in de zee. Ik ben dus echt best wel bang in de zee, omdat ik nooit weet wat er onder me zwemt (ja ik weet dat het stom is), maar daar had ik hier echt geen last van. Het water was namelijk zo helder dat je oprecht bij een diepte van 5 meter de bodem nog precies kon zien. Er zaten wel héél veel visjes in het water die tegen mijn benen aanzwommen, iets wat ik dan weer iets minder relaxed vond. Maar goed, het water was zó lekker dat ik me daar eigenlijk ook niks van aantrok.

Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas

14.16 Waterfietsen op de heldere zee

Ook echt súperleuk, het resort had waterfietsen en kano’s die je gewoon kon meenemen, dus gingen we met z’n zessen waterfietsen op de zee. Echt heel tof, maar de golven waren wel écht hoger dan we hadden verwacht! Toen we eenmaal wat verder waren was het juist heel rustig en dat was echt zó lekker. Ik had de hele tijd mijn voeten in het water en we keken of we dolfijnen zagen (helaas niet…). Voor mij was het bijna meditatief (voor de anderen misschien iets minder want zij moesten fietsen, hehe). =

Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas
Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas

Na het eten gingen we weer terug naar het strand om de zonsondergang te bekijken. Een van de meiden uit mijn groep had een ukelele mee en toen zaten we met z’n twaalven liedjes te zingen in de branding met de ukelele. Talking about a perfect night. Maar oprecht, die zonsondergang, W A U W. Ik heb geprobeerd ‘m goed op de foto te krijgen, maar dat lukt natuurlijk nooit… Dus als je dit al mooi vindt? Stel je dit voor maar dan x100. fffffffffffff

Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas
Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas
Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas
Cuba Diaries no. 3, Varadero, Resort, Arenas Blancas

Waar is de mooiste zonsondergang die jij ooit hebt gezien?

Malou x

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties