New In | Mijn nieuwe, zilveren Cluse La Bohème

New In | Mijn nieuwe, zilveren Cluse La Bohème

Horloges zijn ineens een echt fashionable item. Overal zie je mensen met de tofste horloges van de mooiste merken. Zelf heb ik vroeger ook twee horloges gehad, maar ik vergat ze altijd om te doen. En áls ik ze om had, keek ik hoe dan ook nog steeds naar de tijd op de klok. Toch werd ook ik een beetje warm door de mooie horloges die ik voorbij zag komen op blogs. Toen ik een mail kreeg of ik een horloge van Cluse wilde ontvangen, accepteerde ik dat maar al te graag!

Moederdagcadeaus bij Horloge.nl

Cluse, horloge.nl

Reminder: 14 mei is het Moederdag! Oké, het is vrij commercieel, maar stiekem ook wel leuk om een mooi cadeau te geven aan je moeder op deze dag. Elk jaar twijfel ik weer over mijn cadeau en elk jaar kom ik weer uit bij bloemen of een boek. Toch is het wel heel tof om een keer een origineel cadeau te geven, zoals een horloge! Misschien moet je dit dan even delen met je broers en zusjes, maar hoe tof is het om dat cadeau te doen?! En als je iets minder budget hebben of je moeder al een mooi horloge heeft, kun je ook een horlogebandje geven.

Een ideale site voor zo’n mooi cadeau is Horloge.nl (kon je al wel een beetje afleiden aan de naam). Hier hebben ze horloges van merken als Cluse, Daniel Wellington, Danish Design en Marc by Marc Jacobs. In totaal zijn er bijna 100 merken te vinden op Horloge.nl, dus hier vind je sowieso een mooi cadeau voor je moeder! Ik bestelde mijn Cluse horloge om half twaalf ’s ochtends en de volgende dag werd ‘ie al bezorgd; aangetekend en verzonden met track en trace. Vanaf €50,00 is de verzending gratis en bij een horloge kun je ook een gratis cadeauverpakking kiezen. Over die cadeauverpakking was ik overigens niet zo te spreken – een bronskleurig glanspapiertje dat er heel snel omheen gefrommeld was – maar het is wel fijn dat je er in elk geval voor kunt kiezen! Ik ben in elk geval super tevreden over de service en het aanbod van Horloge.nl!

Cluse La Bohème

Cluse, horloge.nl

Het horloge dat ik heb ontvangen is van het merk Cluse. Cluse is een beetje een ‘dupe’ van Daniel Wellington, maar dan nog steeds van geweldige kwaliteit en in een hoge prijsklasse. Ik dacht dat het niet zo moeilijk zou zijn om een horloge te kiezen, maar dat viel flink tegen. Horloge.nl biedt 129 dameshorloges van Cluse aan in allerlei soorten en maten. Ik ben gegaan voor Cluse La Bohème, een minimalistisch maar groot horloge met een elegante uitstraling.

Mijn Cluse La Bohème heeft een witte wijzerplaat en zilveren metalen kast en band. De wijzerplaat heeft een diameter van 38 millimeter; dit is 2 millimeter meer dan de meeste horloges van Daniel Wellington en zelfs 6 millimeter meer dan DW Classic Petite. Het is dus een vrij groot horloge, maar zelfs bij mijn kleine pols ziet het er vrouwelijk en elegant uit.

Cluse, horloge.nl

De wijzerplaat van het horloge is minimalistisch en elegant. Aan de rechterzijkant van de plaat zit een pinnetje waarmee je de tijd eenvoudig bij kunt stellen. Dit staat overigens ook beschreven in de gebruiksaanwijzing die je bij het horloge krijgt. Het is een mini-gebruiksaanwijzing die, superschattig, in een klein lichtroze envelopje zit! Mijn horloge heeft een witte wijzerplaat, maar je kunt ook kiezen voor een zilveren of een zwarte wijzerplaat.

Cluse, horloge.nl

Ik heb gekozen voor een metalen armband. Het is een gevlochten band, zilverkleurig en gemaakt van roestvrij staal. Op de armband zit een zogenaamde Milanese sluiting. Deze sluiting is heel makkelijk verstelbaar, zodat het horloge altijd goed om je pols past. In de gebruiksaanwijzing staat uitgelegd hoe de sluiting versteld kan worden. Eigenlijk is het heel makkelijk en zo geregeld!

Ik wil dit horloge nu al niet meer missen! Je koopt ‘m voor €89,95.

Mijn nieuwe horloge

Cluse, horloge.nl

Oh jongens, wat ben ik blij met mijn horloge! Ik vind ‘m zo mooi! Op de site van Horloge.nl heb ik allemaal bandjes gezien die er perfect bij zullen passen. Ik heb nu al zin in het mixen en matchen dat ik de komende jaren kan gaan doen! De schoenen die je trouwens ziet op de eerste en laatste foto, zijn alvast een voorproefje voor de blogpost van donderdag…

Wat vind je van mijn nieuwe horloge van Cluse?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Horloge.nl

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

30 Reacties

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:41

   Wat leuk om te horen! Ik ben er ook zó blij mee!

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:44

   Wat geweldig dat je dat zegt Romy, dankjewel! <3

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:44

   Ja, het is een basic item, maar ik ben er zo blij mee!

 1. 9 mei 2017 / 07:47

  Wat een mooi horloge! Ik ben blij dat ze weer meer in de mode komen. Toen ik op de middelbare school zat droeg ik elke dag een horloge, totdat het stuk ging. Nu denk ik steeds vaker: had ik er maar weer een. Ik heb namelijk niet altijd zin om mijn mobiel te pakken. Dus bedankt voor de tip!

  Ps. Mijn man heeft trouwens een zakhorloge, dat staat echt cool, vind ik! 😀
  Josephine onlangs geplaatst…Twee idyllische mei-plaatjes uit de 19e eeuwMy Profile

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:45

   Een zakhorloge, wauw, dat is zo tof! Snel weer een horloge aanschaffen dan 🙂

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:47

   Ja, ik vind jouwe ook zo prachtig! Wilde eigenlijk ook een gouden, maar ik draag altijd zilveren sieraden. Ben dus ook wel heel blij met deze eigenlijk!

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:48

   Dankjewel Danique! <3

 2. 9 mei 2017 / 12:57

  Ik vind horloges helemaal niet mooi bij mezelf en zou er denk ik ook niet zo snel een aanschaffen. Maar de horloges van Cluse heb ik al wel vaker voorbij zien komen en vind ik wel écht heel mooi.
  Roos onlangs geplaatst…Hotspot Nijmegen: High tea bij de FirmaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 13:33

   Nee, waarom vind je ze niet mooi bij jezelf? Ik ben inderdaad ook zo blij met deze!

 3. 9 mei 2017 / 15:30

  Ooooh dit is echt zo’n eentje die bij elke outfit past!! Wat een beauty! Deze ga je heeeel vaak dragen!

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 16:26

   Ja, dat denk ik ook! Draag ‘m nu al elke dag, het is zo’n geweldig item!

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 21:37

   Mooi is ‘ie hè! Ben er zo blij mee!

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 21:37

   Dankjewel Eva! <3

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 23:56

   Dankjewel! Ik ben ook zo blij hiermee. Misschien kunnen jouw zonen wel iets leuks aan jou geven op Moederdag van deze site, hihi!

 4. 10 mei 2017 / 17:11

  Zelf draag ik eigenlijk nooit horloges, maar deze is wel echt heel erg mooi! Ik zou ‘m zo met van alles kunnen combineren! x

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2017 / 18:25

   Ja, dat gevoel heb ik dus ook! Daarom ben ik er zo superblij mee 🙂

  • Malou
   Auteur
   15 mei 2017 / 19:08

   Jaaa, mooi zijn ze hè! Ze lijken echt erg op Daniel Wellington, maar dan gelukkig iets goedkoper.