Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Mijn verjaardagscadeautjes ♥

Mijn verjaardagscadeautjes ♥

Op Valentijnsdag was ik jarig (heb ik nog maar zes keer genoemd) en ik heb me toch een berg leuke cadeautjes gekregen! Van mijn ouders zou ik ‘alleen’ mijn rijbewijs krijgen, maar daar hebben ze zich natuurlijk niet aan gehouden en ook van anderen heb ik geweldige cadeaus gekregen! En er zit zoveel van mijn wishlist bij! Zijn jullie klaar voor een overdosis aan leuke items?

De cadeaus van mijn ouders en zusje

Verjaardag 2017, VAlentijnsdag, Nuxe, cadeaus

In de ASOS Adventskalender kreeg ik de Nuxe Huile Prodigieuse en ik was verliefd. De geur van deze olie is echt onuitstaanbaar lekker! De topnoten zijn mirabel en oranjebloesem en ik zou de hele dag aan het flesje kunnen ruiken. Zo. Goddelijk. De olie is helemaal vrij van siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen. Het is een dry (niet-vette) olie en je kunt het gebruiken voor gezicht, haar en lichaam. De fles van 100 milliliter die ik kreeg kost €37,00.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, Ja ik wil, cadeaus

Valentijnskind, dus ik kreeg een romantische comedy. Dit keer Ja, ik wil! met Elise Schaap en Martijn Lakemeier.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, By Bjor oorbellen, cadeaus

Mijn zusje gaf me de geweldige oorbellen van mijn wishlist die ik o zo graag wilde. Ze zijn zo tof en ze zitten heel fijn! Ze heeft ook nog losse sterretjes besteld, zodat ik kan afwisselen met kleurtjes. De oorbellen zijn €11,95 en de losse sterretjes zijn €4,00.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, mand, cadeaus

Mijn zusje gaf me ook deze leuke mand! Hij is geel met zeegroen en echt perfect om sjaals in op te bergen. Ik denk dat ik deze bewaar voor als ik op kamers ga.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, bloemen, cadeaus

Op mijn verjaardag was ik druk aan het koken, toen mijn vader ineens binnenkwam met een enorme bos bloemen namens mijn oom en tante! Echt superlief en het is een prachtige bos! Helaas is ‘ie zo groot dat ik ‘m niet helemaal op de foto kon krijgen, maar ik heb ‘m voor mezelf van alle kanten vastgelegd ;).

De toffe fresh lemonade beker hieronder kreeg ik ook van mijn zusje! Een blogpost daarover verschijnt dinsdag op Diolifestyle.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, Colson Whitehead, Fresh Lemonade, omslagdoek, cadeaus

De cadeaus van anderen

Dat grijswitte kleedje op de foto hierboven, dat is een omslagdoek die ik van de moeder van mijn vriendje en haar vriend kreeg. En ik doe ‘m nooit meer af. Hij is ongelofelijk zacht en warm, je kunt ‘m met alles combineren en hij geeft een outfit gelijk een leuke twist. Een schot in de roos!

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, bloemen, cadeaus

De tweelingzus van mijn vriendje weet kennelijk precies wat ik leuk vind, want ze kwam aan met een tasje van Lush. Hebben jullie al gezien wat een prachtige tasjes Lush op het moment heeft?! In elk geval, ik kreeg van haar de Sunnyside Bubble Bar. Er zitten mandarijnen-, sinaasappel- en citroenoliën in en zoals alles bij Lush: de geur is geweldig. Bovenop zit een glitterlaagje en als je ‘m vasthoudt, geeft ie zó veel glitters af! Ik ben benieuwd of dat ook zo is als ‘ie in bad ligt. Een bar kost €6,95.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, koekjesstempels, cadeaus

Van het jongere zusje van mijn vriendje kreeg ik twee toffe stempels. Hiermee kun je koekjes personaliseren! Op een van deze stempels staat een bloemetje en op de ander staat ‘Homemade’. Ze kosten €4,49 per stuk.

De cadeaus van mijn vriendje

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, oorbellen, cadeaus

Kunnen we even een momentje stilte houden voor dit cadeau. Deze PRACHTIGE oorbellen kreeg ik van mijn vriendje. Het zijn bloemenkelkjes, gemaakt van zilver, en de meeldraden zijn gedoopt in vloeibaar goud. O jongens, wat vind ik ze mooi!

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, Lush Valentijnscollectie, cadeaus

Ja, de Lush Valentijnscollectie, hij heeft het voor me meegenomen! Ik kreeg de bubble bar Ladybird met geranium- en pepermuntolie. Wat een heerlijke kleurtjes heeft deze hè? Hij is €5,25 per stuk en nog te koop!

Naast Ladybird kreeg ik de Rose Bombshell. Die lijkt me ook zo tof! Qua kleuren is ‘ie niet heel bijzonder, maar er schijnen gele rozenblaadjes uit te komen (!!!). Daarnaast zit er rozenolie en citroenolie in. Deze bath bomb kost €5,95.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, Leonidas, cadeaus

Ik kreeg ook nog eens een grote doos met truffels van hem – pure chocolade, melkchocolade, champagne en speculoos -, want ik ben gek op truffels (ook op die die varkens zoeken, trouwens). Ze zijn nog niet helemaal op, en dat is een wonder, want ze zijn heerlijk!

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, rozen, cadeaus

En als laatste cadeau kreeg ik twintig super-, super-, supermooie rood-gele rozen. Ik wilde dat bloemen altijd goed bleven.

Het laatste cadeautje

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, muts Yngmar, cadeaus

Donderdag kwam ik op mijn werk, waar een superlief pakketje van de eigenaresse van de winkel op mij lag te wachten. Het was deze supertoffe muts van Yngmar! Ik had al een keer gezegd dat ik ‘m geweldig vond, maar ik had niet verwacht dat ik ‘m zou krijgen! Tof is ie, hè?!

Van de boekhandel mag ik nog een boek uitkiezen voor mijn verjaardag, en ik denk dat ik ga voor Swing Time van Zadie Smith! En die prachtige bloemen hieronder – hoe kan een roos nou drie kernen hebben?! – stonden tijdens mijn verjaardagsontbijtje op tafel. Zo leuk, allebei ♥.

Verjaardag 2017, Valentijnsdag, bloemen, cadeaus

Wat ben ik ongelofelijk verwend, vinden jullie niet?! Alle cadeaus vind ik zo tof! Ik ben trouwens helemaal vergeten te zeggen dat ik ook nog 10 kippen kreeg. Ehm, wat? Op mijn wishlist vertelde ik al over de cadeaus van Oxfam Novib, waarbij je zelf een kaart krijgt en er dieren naar boeren in ontwikkelingslanden gaan. Een geweldig principe, en mijn ouders hebben tien kippen gekocht. Ik kan er echt niet over uit hoeveel geweldige cadeaus ik heb gekregen, dankjewel allemaal! ♥

Welk cadeau vind jij het mooist?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

70 Reacties

 1. 20 februari 2017 / 07:02

  Wat heb je leuke cadeaus gekregen! Ik vind de oorbellen die je van je vriendje hebt gekregen echt heel mooi, kan me voorstellen dat je daar ontzettend blij mee bent. 🙂
  Klaske onlangs geplaatst…Goedkoop boodschappen doen: 5 handige tipsMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:44

   Ik ben er ontzettend blij mee, ik voel telkens aan mijn oren of ze er nog zijn, haha!

 2. 20 februari 2017 / 08:04

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat heb je veel onwijs toffe cadeaus gekregen! Vooral die oorbellen met bloemkelkjes vind ik echt prachtig. Ook die gele mand zou ik zo op mijn kamer zetten 🙂 Ik dacht trouwens eerst even dat de Sunnyside bubble bar een koekje met een paar happen eruit was, haha. Maar toen las ik je beschrijving en zag ik dat het iets anders was 😉
  Romy onlangs geplaatst…7 ingrediënten voor een goede start van de weekMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:46

   Dankjewel Romy, ze zijn geweldig, hè! Ik ben ook zo ongelofelijk blij met die oorbellen. Haha, dat had ik er nog niet in gezien!

 3. 20 februari 2017 / 08:32

  Wat heb jij een fijne cadeautjes gekregen zeg! Die truffels zien er ontzettend lekker uit, die zouden het bij mij denk ik ook niet lang overleven..
  Roos onlangs geplaatst…Hotspot Nijmegen: High tea bij Sid en LivMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:47

   Oef, er staan er nog een paar, maar ik ben bang dat dat niet lang meer gaat duren…

 4. 20 februari 2017 / 08:43

  Zo te zien ben je heerlijk verwend! Wauw wat een mooie oorbellen super. Ik ben alleen heel jaloers op je truffels zo lekker yummie!
  Sylvia onlangs geplaatst…What’s in my bag – editie SylviaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:48

   Prachtig hè! Die truffels zijn echt heerlijk, niet te doen gewoon.

 5. 20 februari 2017 / 08:48

  Wow wat heb je veel leuke dingen gekregen! Die oorbellen zijn zo mooi. Ik wil ze stiekem ook haha. Wat heb je trouwens mooie foto’s gemaakt! En super schattig dat je vriendje Lush cadeau heeft gegeven. Die moet je nooit meer loslaten hoor haha.
  Claire onlangs geplaatst…Outfit of the day: vintage lange mantelMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:53

   Oh, dan moet je ze kopen, ze zijn niet eens zo duur! Dankjewel Claire, ik heb er dit keer echt heel veel tijd in gestoken <3 Lief, hè! Dat ga ik ook niet doen 🙂

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 09:12

   Ja, erg hè! Echt te veel cadeaus.

 6. 20 februari 2017 / 09:29

  Wat veel mooie cadeautjes zeg! Vooral die oorbellen van je vriendje vind ik echt prachtig 🙂
  Marieke | Bluebell Forest onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 09:55

   Mooi zijn ze hè! Haha, het is heel raar om jou niet gewoon zijn naam te horen zeggen 😉 (maar erg fijn dat je het niet doet hoor!).

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 09:57

   Ik ben enorm verwend, hè! Prachtige cadeaus, ik vind het ook. Hij heeft me zulke mooie dingen gegeven!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 09:57

   Een ontzettend blij mens! Echt geweldige cadeaus allemaal, en die bloemen zijn ook zo prachtig. Ik wou dat ik het allemaal kon drogen!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 10:08

   Ohh heerlijk! Ik vind het zelf ook zulk heerlijk spul!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 10:25

   Oh, het was ook een hemelse verjaardag! Heel goede woordkeuze 😉

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 10:39

   Hmmm, zo lekker zijn ze!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 11:58

   Tof zijn ze, hè!

 7. 20 februari 2017 / 12:03

  Wow, wat ben jij ongelofelijk verwend zeg. Echt super cadeaus heb je gehad !!

 8. 20 februari 2017 / 12:05

  Die stempels zijn ook altijd mega leuk, je hebt toffe items ontvangen! geniet ervan

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:42

   Ik moet ze nog proberen, ben zo benieuwd! Ga ik zeker doen 🙂

 9. 20 februari 2017 / 12:15

  Leuke en mooie cadeau’s! Aah, die producten van de Lush zijn zo lekker. X
  Anke onlangs geplaatst…Shoplog | Primark, DouglasMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:43

   Ik ben ook zo erg benieuwd hoe deze zijn!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:43

   Vanochtend had ik er nog 7, nu nog maar 3… #oeps

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:44

   Ja ik vind ook allebei de oorbellen super! En de Huile Prodigieuse is zo fijn, echt een enorme fles ook.

 10. 20 februari 2017 / 13:11

  Mijn vriend was ook op Valentijnsdag jarig dus vandaar dat ik dit even gemist heb, maar alsnog van harte gefeliciteerd!! Wat heb je super leuke dingen gekregen zeg, geniet ervan! Liefs, Merel
  Merel onlangs geplaatst…5 TIPS OM BETER TE SLAPEN + KORTINGSCODE EMMA MATRAS!My Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:44

   Wauw ineens heel veel mensen! Wat leuk, feliciteer hem van mij. Dankjewel Merel! <3

 11. 20 februari 2017 / 13:19

  Wat een fijne cadeaus allemaal! De bloemen zijn ook prachtig zeg, mooie cadeaus!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:44

   Ik wou dat bloemen eeuwig bleven staan!

 12. 20 februari 2017 / 13:54

  Wat een hele reeks cadeautjes zeg! Ik vind die beker met twee rietjes superleuk haha. Mooie oorbellen ook. En dat van die kippen, wauw!! Dat vind ik tof!
  Sofie onlangs geplaatst…Bloggers met Lyme op een rijMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:45

   Leuk, hè! Snel mijn vriend overhalen om het te proberen. Die kippen zijn ook geweldig, en je kunt ook varkens kopen of ganzen of een studiebeurs! Je moet maar eens kijken op de site van Oxfam Novib.

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:45

   Dankjewel Charel, dat lukt makkelijk <3

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:46

   Ja hè! En dan heeft ‘ie mijn oorbellen ook nog eens gematcht met een ring die ik vorig jaar van mijn ouders kreeg. Had ik nooit verwacht!

 13. 20 februari 2017 / 17:21

  Wat heb je veel mooie cadeau’s gekregen zeg!

 14. 20 februari 2017 / 18:12

  Wat een onwijs leuke cadeautjes en wat ben je verwend! Heerlijk die producten van Lush!
  Danique onlangs geplaatst…De leuke dingen aan de winterMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:48

   Ik kan niet wachten om ze uit te proberen!

 15. 20 februari 2017 / 18:48

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen Malou! 🙂 De oorbellen zijn prachtig <3
  Sija onlangs geplaatst…REVIEW: Weleda SkinfoodMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:48

   Mooie oorbellen zijn het, hè.

 16. 20 februari 2017 / 18:55

  Hieper de piep, hoera! Hieper de piep, hoera! 🙂 Wat een toffe cadeaus heb je gekregen! Tof dat je kunt badderen met een paar items uit de nieuwe collectie van Lush.
  Beautyjuf onlangs geplaatst…Win The Body Shop & Bee HonestMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:49

   Ja, en dan ook nog eens de Valentijnscollectie! Past geweldig bij mij <3

 17. 20 februari 2017 / 20:12

  Wat heb je leuke cadeaus gehad! Is het trouwens raar dat ik nog nóóit iets van Lush heb geprobeerd / gekocht /gehad? Iedereen schrijft erover, maar ik ben er niet bekend mee, haha. Maar natuurlijk ben ik wel al eens in de winkel geweest om te kijken 😛
  Eva onlangs geplaatst…Mijn nieuwe pantalon van Lofty Manner (& laatste dag winactie!)My Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 20:49

   Nee niet raar, het is ook wel erg duur, hoor! Maar je moet het een keer proberen, het is namelijk geweldig.

 18. 21 februari 2017 / 12:42

  Wat leuke cadeaus heb je gekregen zeg, goed verwend! Mij lijkt de olie wel heel erg fijn. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#158My Profile

  • Malou
   Auteur
   21 februari 2017 / 13:35

   Ja de olie is ook echt geweldig! Ik ben heel blij met alle cadeaus.

  • Malou
   Auteur
   22 februari 2017 / 19:20

   Enorm verwend inderdaad! Ik heb er echt heel erg van genoten.

 19. 21 februari 2017 / 18:16

  Jij bent echt hartstikke verwend! Super xxx

 20. 21 februari 2017 / 20:32

  Jeetje wat veel kado’s! Onwijs verwend zo te zien;) x

  • Malou
   Auteur
   22 februari 2017 / 19:21

   Ja, echt absurd hè! Echt een beetje erg… Maar wel superlief!

  • Malou
   Auteur
   22 februari 2017 / 19:27

   Ja, dat is echt een leuke verjaardag inderdaad! En zo veel cadeautjes! X

 21. 22 februari 2017 / 19:39

  Je bent goed verwend, leuk! Ben erg benieuwd naar de bath bombs van Lush. xx

  • Malou
   Auteur
   23 februari 2017 / 11:59

   Ikzelf ook! Kan niet wachten om ze te proberen.

 22. 11 september 2018 / 19:18

  I absolutely love your blog.. Very nice colors & theme.
  Did you create this amaing site yourself?
  Please reply back as I’m trying to create myy veey owwn site and want to knoww where you got this from or exactly whatt thhe theme is called.
  Appreciate it!
  ser buena persona onlangs geplaatst…ser buena personaMy Profile

 23. 12 september 2018 / 00:17

  Are you looking to get laid today? As in right this fucking minute? If so, then you need to check out https://t.hrtye.com/ze97vsfi2o?aff_id=29696&offer_id=5614&nopop=1 This is the one site where you can get some action the same day you join. Don’t even fool around with Facebook and those other so called dating sites. You’re never going to get laid at any of those places. There’s all kinds of pussy just waiting for you to pound it silly here. Don’t forget to buy a box of condoms while you’re out today. You’re going to need them!

 24. 13 september 2018 / 22:53

  Are you sick and tired of being lonely? Why should you not have someone special in your life? Everyone deserves to find love. You can find that and a whole lot more at https://t.irtyc.com/avekqggwlc?aff_id=29696&offer_id=3785&bo=2753,2754,2755,2756 This is one of those sites where it’s super easy to hook up. You’ll meet all kinds of girls. Don’t sit on the couch and hang out online all night. Hook up with a chick and have yourself a little fun. Every guy deserves to have a gal in his life. What are you waiting on?! Connect with a cutie today and put a smile all over your face.

 25. 14 september 2018 / 10:47

  You’re not here to sip tea and eat cookies. What you want is a super good time in the wonderful world of adult. We’re talking about stuff that will make your dick hard. That’s what you should expect when visiting https://t.irtyc.com/8g5ie1dedc?aff_id=29696&offer_id=2104 You aren’t going to be able to keep your hands off of yourself. Don’t even think twice about it. Head on over there and make your penis smile.