De items van mijn bucketlist voor 2020

De items van mijn bucketlist voor 2020

Happy new year, cariñas! Hoe was jullie NYE? Mijne was heel leuk, helaas iets te leuk, waardoor ik mijn 1 januari in bed heb doorgebracht met Jurassic Park en broodjes carpaccio. Gelukkig kon dat, want ik had nog een paar dagen vakantie. Maar ook die is nu helaas voorbij… Daarom ga ik nu écht beginnen met mijn doelen voor 2020 en mijn New Year’s Resolutions en dus is dit de perfecte dag om die met jullie te delen? Zijn jullie al benieuwd naar mijn bucketlist voor 2020? Let’s go dan!

Mijn bucketlist voor 2020

 • Een reis plannen voor mijn tussenjaar: ja, als het goed is ben ik in juli écht klaar en kan ik mezelf BSc noemen. Ik kan oprecht niet wacht-en en vooral omdat ik volgend jaar wil gaan reizen! Het liefste wil ik naar Zuid-Amerika – vooral naar Colombia, Peru, Argentinië en Chili – maar ik moet even kijken of dat gaat lukken en of iemand met me mee wil. In elk geval moet ik het dit jaar gaan plannen, en oh wat heb ik daar veel zin in!
 • Mijn bachelor Geneeskunde afronden: dit is ook wel een beetje een voorwaarde voor puntje één… Ik hoop met heel m’n hart dat ik 3 juli van dit jaar officieel klaar ben.
 • Spaans leren: vorig jaar ben ik hier al mee begonnen, voor ik naar Cuba ging, en ik ben echt zó blij dat ik dat heb gedaan! Inmiddels spreek ik al echt wel basic Spaans, maar ik wil het verder verbeteren zodat ik me in Zuid-Amerika prima kan redden als rubia.
 • 6000 volgers halen op Instagram: dit wordt nog wel een puntje, want ook al ben ik al over de 5000 volgers heen, het lukt me gewoon niet om Instagram vol te houden. Het kost me heel veel moeite om vaak genoeg te shooten en ik vind dat het nieuwe (inmiddels ook niet meer zo nieuw overigens) algoritme het echt verpest. Maar goed, het is ook heel leuk! Dus dit jaar ga ik het weer opbouwen.
 • Een goede self care routine opbouwen: ik wil in 2020 echt leren mezelf op een te zetten en ik denk dat ik daarvoor echt aan mijn zelfvertrouwen moet werken. En hoe dat beter te doen dan met een goede self care routine voor ’s ochtends en ’s avonds?
 • Mijn telefoongebruik verminderen: in Cuba was geen WiFi en my oh my, ik vond dat eerlijk gezegd echt een zegen. Ik had zoveel tijd over omdat ik niet doelloos op Instagram en Facebook kon scrollen! Ik heb nu een app op mijn telefoon geïnstalleerd die mij hier hopelijk mee gaat helpen, dus ik ben erg benieuwd.
 • 100 pagina’s schrijven aan mijn boek: dit was vorig jaar ook al een puntje, maar inmiddels heb ik écht een verhaal verzonnen waar ik heel enthousiast over ben. Sinds eind december heb ik al 25 A4’tjes geschreven en ik hoop dat ik hier echt mee door kan dit jaar!
 • Mijn familie opzoeken in Engeland: natuurlijk zie ik ze weleens, maar eigenlijk altijd te kort. Dus 2020 lijkt me een geweldig jaar om bij iedereen langs te gaan.
 • Elke maand iets leuks doen: dit ligt een beetje in het verlengde van self care, want ik vind eigenlijk dat ik mezelf vaak een beetje te ver push qua ambitie en hoe kritisch ik op mezelf ben. Daarom wil ik elke maand minstens een dag echt iets leuks gaan doen, alleen of met iemand anders. Sauna, shoppen, een dagje naar het strand… Iemand nog meer ideeën?
 • Een derde gaatje laten zetten: of een lage helix… Sorry mam.
 • Naar een groot festival gaan: eigenlijk wil ik het allerliefste naar Sziget, maar als dat niet lukt dit jaar wil ik het liefste naar Lowlands!

WAT STAAT ER OP JOUW BUCKETLIST DIT JAAR?

Malou x

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

1 Reactie