De items van mijn bucketlist voor 2019 ♥

De items van mijn bucketlist voor 2019 ♥

Hi guys! Op 6 januari vertelde ik jullie over mijn New Year’s Resolutions van 2019. Eerlijk gezegd zijn de mijne natuurlijk niet zo origineel – ik ben sowieso niet de enige vrouw ter wereld die gezonder wil gaan leven – en zal dit ook niet echt bijdragen aan het maken van 2019 tot MIJN jaar. Vorig jaar ben ik begonnen met een bucketlist maken voor dat jaar en ik vond dat echt heel chill! Het is gewoon superfijn om doelen te hebben in een jaar en zo te werken aan je goals. Het lijkt me leuk om net als vorig jaar mijn bucketlist voor 2019 met jullie te delen, dus dat ga ik vandaag doen!

Mijn bucketlist voor 2019

 • 5000 volgers halen op Instagram: ik zit nu op 4100, dus nog 900 en dan heb ik dat doel bereikt!
 • 5 keer naar het strand gaan: vorig jaar wilde ik dit ook al, maar dat is toen niet helemaal gelukt… Terwijl ik zo dichtbij woon! Ik vind het strand heerlijk, dus dit jaar wil ik dat echt sowieso doen.
 • Eén keer per maand shooten: vandaag ga ik shooten met Marieke in Den Haag, dus voor januari heb ik dat doel hopelijk al bereikt!
 • Op citytrip gaan: in de zomer ga ik naar Lissabon en in april willen mijn vriend en ik ook een weekendje weg – misschien naar Manchester -, maar hoe meer hoe beter natuurlijk!
 • Naar een festival gaan: niet veel uitleg nodig toch? Welke mag ik écht niet missen?!
 • Onder de sterren slapen: stond vorig jaar ook al op mijn bucketlist, toen niet gedaan (zoals heel veel dingen, oeps), maar het lijkt me dit jaar echt weer heel erg leuk!
 • 100 pagina’s van een boek schrijven: ik vind schrijven echt een van de allerfijnste dingen op de wereld. Niet alleen omdat het gewoon lekker is met een kopje thee en een dekentje, maar ook omdat ik gewoon álles kan schrijven wat ik zelf wil. Alleen ga ik er nooit verder mee… Daarom wil ik dit doel stellen, zodat ik er wél een keer mee verder ga!
 • Een pompoenboerderij bezoeken: wie gaat er mee?!
 • Op safari gaan: dat gaat dit jaar uitkomen in Zuid-Afrika!
 • 26 boeken lezen: vroeger was ik echt een boekenwurm en ik schaam me gewoon dat ik hier een speciaal puntje van moet maken, maar ja…
 • 4 uur per week sporten: super moeilijk te meten, maar dit is wel mijn goal!
 • Elke maand ergens heen reizen: al is het maar een leuke stad in Nederland die ik nog nooit heb gezien!
 • Twee weken eten en sporten als een Victoria’s Secret model: dat doe ik as we speak met mijn huisgenootje Kelly! Hier kun je lezen over mijn ervaringen van de eerste week.
 • Elke dag van dit jaar planken: ik doe nu elke dag een minuutje, maar misschien ga ik het wel redden tot 4 of 5 minuten!
 • Op een bijzondere plek logeren: een huisje op het strand, een vuurtoren, een boomhut?
 • Een Europese hoofdstad bezoeken waar ik nog niet ben geweest: er zijn er best wel wat die ik nog nooit heb bezocht… Misschien kan ik dit jaar naar Parijs of Praag?
 • Een dag vasten: op de middelbare school heb ik dit ooit gedaan voor Zip your Lip en ik zou het nog eens willen proberen!
 • Een wijnproeverij doen/organiseren: lekker met vriendinnen, hapjes erbij, ik zie het al helemaal zitten!
 • Op mini-roadtrip gaan: het lijkt me zó leuk om met mijn vriend de auto te pakken en gewoon naar leuke plekken te gaan rijden. En dan vervolgens onder de sterren slapen!

Wat is er gelukt van mijn bucketlist van 2018?

Heel weinig eigenlijk… Ik heb mijn propedeuse gehaald, ik ben bij een vereniging gegaan, ik heb een United Wardrobe account gemaakt, ik heb maar liefst twee (!) nieuwe baantjes, ik ben naar Marrakech geweest en ik heb een heleboel nieuwe vrienden gemaakt. De belangrijkste dingen zijn dus wel gelukt, en dat vind ik het fijnste! ♥

Wat staat er dit jaar op jouw bucketlist?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 Reacties

 1. 17 januari 2019 / 07:34

  Wat een leuke bucketlist met mooie plannen! Jij hoeft je in 2019 niet te vervelen zo te horen 😉 Supergaaf, die reis naar Zuid-Afrika! En wat een leuke stedentripplannen heb je al. Ik ben heel benieuwd waar je stedentrips uiteindelijk naartoe zullen gaan 🙂
  Op mijn bucketlist staat onder andere mijn verhuizing (dat punt moet wel lukken, haha) en een bezoekje aan de provincie Friesland, omdat ik daar in de 25 jaar dat ik leef nog nooit ben geweest 😉

  • Malou
   Auteur
   17 januari 2019 / 12:04

   Dankjewel Romy! Ik denk dat 2019 echt een heel leuk jaar wordt voor mij. Jaaa, wat tof dat je gaat verhuizen! Wanneer ga je precies? En een bezoekje aan Friesland moet vast lukken, leuk om in de zomer te doen!

   • 18 januari 2019 / 08:26

    Ik krijg op 4 maart de sleutel, dus ik gok dat ik er ergens in april zal gaan intrekken 🙂

    • Malou
     Auteur
     20 januari 2019 / 12:31

     Supertof! Alvast ontzettend veel plezier!

 2. 17 januari 2019 / 11:13

  Leuk om te lezen! Wat een mooie doelen heb je op je bucketlist voor dit jaar. Praag is zeker een aanrader, die stad moet je gewoon een keer hebben bezocht! 😀

  • Malou
   Auteur
   17 januari 2019 / 12:05

   Ja, ik wil daar ook echt heel graag een keer heen! Wat staat er op jouw bucketlist dit jaar?

 3. 17 januari 2019 / 22:11

  Praag en Parijs zijn allebei mooie steden om te bezoeken! Ik zou heel graag een keer Kopenhagen, Oslo en Stockholm willen bezoeken. Gaaf dat je dat planken zo goed volhoudt. En ik wist niet dat er pompoenboerderijen bestonden, hahah. Ben heel benieuwd naar je reis naar Zuid-Afrika!

  Dit schooljaar wil ik in ieder geval afstuderen. Dat staat toch wel bovenaan mijn bucketlist voor dit schooljaar. Verder wil ik dit jaar een halve marathon lopen en weer graag op vakantie. De laatste keer dat ik echt op vakantie ben geweest (weekendjes weg dus even niet meegeteld), was de eerste week van januari vorig jaar naar Brugge. Dit jaar zijn mijn vriend en ik wel weer toe aan een echte vakantie, hahah. We weten nog niet waarheen. Waarschijnlijk Zuid-Frankrijk of Griekenland.

  Liefs,
  Marloes

  • Malou
   Auteur
   20 januari 2019 / 12:30

   Ahhh wat een toffe tips! Scandinavië lijkt mij ook echt top, inderdaad. Wat een leuke items heb jij ook op je bucketlist staan, heerlijk om weer op vakantie te gaan met je vriend. En heel veel succes met afstuderen! X

 4. 20 januari 2019 / 16:25

  Wat een leuke bucketlist! Ik ga regelmatig naar het strand ook in de winter, ik woon heel dichtbij het strand. Lekker wandelen en me camera mee, en in de zomer een terrasje pakken of gewoon met een handdoekje op het strand liggen.

  1 keer per maand shooten is ook een super leuk doel! Ik wil dit jaar ook wat meer gaan shooten, het is zo leuk om te doen! Misschien kan je het combineren met de pompoenboederij! Haha

  Liefs, Nicole