fall colours ♥

fall colours ♥

Ken je dat, dat als je aan een moment denkt je helemaal rustig wordt? Dat heb ik als ik denk aan gistermiddag. Eigenlijk moest ik hartstikke veel studeren en werken, maar in plaats daarvan trok ik mijn dikke jas aan en ging ik samen met mijn moeder, met mijn hond en met mijn camera naar het bos. Zó fijn! We liepen echt twee uur rond in het bos en ik genoot intens van alle herfstkleuren en prachtige blaadjes. Tijdens onze wandeling hebben mijn moeder en ik mijn hele camerarolletje vol geschoten, dus om de week even lekker relaxed te beginnen show ik jullie vandaag de mooiste plaatjes! ♥

Een boswandeling vol herfstkleuren

herfstkleuren, boswandeling, herfst, autumn, fall colours

Wauw. Vlakbij het huis van mijn ouders is een bos met echt de mooiste herfstkleurtjes ooit. Niet elk bos vind ik mooi in de herfst, maar deze is op de een of andere manier helemaal goed. Ik vind Leiden een geweldige stad om te wonen, maar sinds ik in Leiden woon kom ik veel minder in de buitenlucht en bossen zoals dit. En pas als ik op zo’n zondag een boswandeling maak, mis ik het.

Vinden jullie het ook zo fijn als je gezicht helemaal koud wordt door de wind? En dat je, als je dan thuis komt, met een dekentje op de bank kan kruipen? Héérlijk! Mijn hond, Sepp, vindt het bos echt geweldig en terwijl wij rondliepen en superveel foto’s maakten, kauwde hij op takken en sprong hij over boomstronken. Achteraf was hij helemaal uitgeput, maar dat was het hem helemaal waard. Superschattig!

herfstkleuren, boswandeling, herfst, autumn, fall colours herfstkleuren, boswandeling, herfst, autumn, fall colours herfstkleuren, boswandeling, herfst, autumn, fall colours herfstkleuren, boswandeling, herfst, autumn, fall colours herfstkleuren, boswandeling, herfst, autumn, fall colours

Inmiddels zit ik weer in de trein naar Leiden, waar ik de hele week naar college ga en druk ben. Gelukkig kan ik nu af en toe denken aan deze heerlijke middag als een kleine stress reliever. En natuurlijk kijken naar alle prachtige herfstkleuren die gelukkig ook in de stad te vinden zijn!

Heb jij al genoten van de herfstkleuren in het bos?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 12 november 2018 / 07:45

  Wat is het bos toch mooi, zeker nu het volop herfst is! Ik word ook altijd blij van een boswandeling 🙂 Prachtige foto’s ook! Het heeft wel wat magisch, die mooie herfstkleuren.

  • Malou
   Auteur
   14 november 2018 / 12:15

   Echt he! Ik werd er gewoon echt helemaal rustig van, heerlijk!

  • Malou
   Auteur
   14 november 2018 / 12:16

   Ah dankjewel meis! Vond de kleuren zelf ook zo mooi!

 2. 14 november 2018 / 23:22

  oh wat prachtig zeg, daarom hou ik dus zo enorm van de herfst!

  • Malou
   Auteur
   16 november 2018 / 10:25

   Ja, zo mooi hè! Ik vind het echt prachtig!