Recente artikelen

 • Happy birthday to me! ♥

  Happy birthday to me! ♥
 • Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥

  Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥
 • Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥

  Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥
 • On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

  On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

Blonde Blossom

Blonde Blossom is een travel-, fashion- en foodblog dat ik ben begonnen in augustus 2016. Ik was toen uitgeloot voor geneeskunde, nam een tussenjaar en besloot om mijn verhalen op het internet te gaan gooien. Gek genoeg waren er heel veel mensen die dit leuk vonden en mijn avonturen gingen volgen!

Inmiddels is mijn tussenjaar over en studeer ik (eindelijk!) geneeskunde in Leiden. Ook al is dit heel druk, ik vind het nog steeds superleuk om te schrijven over verschillende onderwerpen. Zou zal ik vaak een outfit delen maar laat ik jullie ook heel graag zien wat ik nu weer heb geshopt, eet ik vaak genoeg lekkere receptjes en bezoek ik allerlei hotspots in Leiden en omstreken die ik jullie niet wil onthouden! Tussendoor zal ik jullie ook af en toe vertellen hoe het met mij gaat en of ik al bijna dokter ben…

Als je met mij in contact wil komen, dat kan altijd! Stuur even een mailtje naar malou@blondeblossom.nl en ik mail je met alle liefde terug. Ook kun je mij volgen op Instagram en Facebook.