Hotspot | Warme chocolademelk in hartje Utrecht!

Hotspot | Warme chocolademelk in hartje Utrecht!

Afgelopen dinsdag was ik met Marieke van Bluebell Forest – ja, die van de adventskalender samenwerking – een dagje in Utrecht. Marieke studeert in Utrecht en ik doe een poging tot heb een hotspotblog. De perfecte combinatie natuurlijk! Er staan inmiddels weer een aantal geweldige hotspots in Concepten en ik sta te popelen om ze allemaal online te gooien, maar ik houd me in. Vandaag heb ik wel de eerste: Anne & Max. Marieke en ik streken hier neer voor een heerlijk kopje warme chocolademelk. Vandaag vertel ik jullie alles over deze hotspot, en natuurlijk heb ik een héééleboel foto’s!

Anne & Max

Anne & Max Utrecht

Anne & Max wil een huiskamer in de stad zijn. En ik moet zeggen, het lukt ze behoorlijk! Je kunt er terecht voor ontbijt, koffie, lunch of een high tea. Het is een plek waar je elk moment van de dag ‘thuis’ kunt komen. Na Yoghurt Barn is ook Anne & Max heel duurzaam: zo veel mogelijk producten zijn biologisch, fair trade en ambachtelijk. Verder worden de sappen, taarten, scones en sandwiches allemaal vers gemaakt in eigen keuken! Op de site van Anne & Max kun je ook hun leveranciers bekijken: zo wordt de zalm langzaam gerookt bij Frank’s Smokehouse en komt de koffie van de Ethiopische plantage van Tesfaye. Persoonlijk vind ik het heel erg goed en leuk dat je dat kunt lezen: zo weet je precies wie je eten heeft verbouwd of bereid. Ik kwam bij Anne & Max voor chocolademelk, maar op het menu staan allemaal heerlijke dingen als een baguette pittige kip of een salade met zalm en quinoa. Hmmm, ik denk dat ik nog maar een keer langs ga…

Warme chocolademelk & een prachtige tuin

Marieke en ik kwamen rond een uur of half vier langs Anne & Max. Eigenlijk waren we op zoek naar een andere hotspot, maar de hoge ramen en banken trokken mij zó erg aan dat we hier naar binnen zijn gegaan. Als je binnenkomt heb je echt het gevoel dat je in een huis bent: je loopt door een gang met links en rechts een zitkamer en recht voor je de bar en kassa. In de vitrine lagen overheerlijke taarten en cake en natuurlijk was de hele ruimte in kerststemming. Ik was meteen verkocht! Wij zaten in het hoekje, waardoor je de mooie tuin achter Anne & Max zag. Van dat uitzicht staat hieronder overigens een foto! Marieke bestelde een warme chocolademelk met specerijen en ik een Tony’s Chocolonely chocolademelk. Ik weet eigenlijk niet hoe die van Marieke was (Mariek, hoe was ‘ie?), maar die van mij was in elk geval heel lekker! Helaas hebben we niks van de taarten besteld, aangezien een warme chocolademelk al erg vullend is. Tegelijkertijd: een goede reden om Anne & Max opnieuw te bezoeken!

Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht Anne & Max Utrecht

Anne & Max levert overigens ook! Je kunt een taart bestellen bij een vestiging bij je in de buurt en de volgende dag staat het voor je klaar. Net als bij Yoghurt Barn kwam ik bij de vestiging in Utrecht, maar net als Yoghurt Barn heeft Anne & Max meerdere vestigingen! Ze zitten verder in Alkmaar, op drie plekken in Amsterdam, in Arnhem, Den Haag, Haarlem en Leiden. In Utrecht vind je Anne & Max op Donkere Gaard 4. Kijk voor meer informatie zeker even op de site.

Kende jij Anne & Max al?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

37 Reacties

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 10:40

   Ja het is echt een leuke hotspot!

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 10:41

   Ja heerlijk hè! In je eigen stad is dan wel zo praktisch 😉

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 10:41

   Dat denk ik ook, het is ook echt een fijne plek om te zijn!

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 10:42

   Gelukkig maar, ik wist niet of ie lekker was 😉 ik vond het ook heel gezellig! X

 1. 16 december 2016 / 10:43

  Ik ben al meerdere keren langs Anne & Max in Arnhem gelopen en had ‘m in Haarlem ook al gespot. Toch maar tijd om er eens een bezoekje te brengen, ziet er heel goed uit 🙂
  Roos onlangs geplaatst…Hotspot Arnhem: Urban chefMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 17:07

   Het is ook echt superleuk! Moet je zeker eens naar die in Arnhem gaan 🙂

 2. 16 december 2016 / 11:59

  Ik kom eigenlijk nooit in utrecht maar het ziet er wel erg gezellig uit!

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 17:07

   Het zit gelukkig nog op andere plekken! Misschien leuk om daar heen te gaan dan?

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 17:08

   O wat goed! Het is gewoon vlak bij de Oude Gracht. Ik ben benieuwd of je eens een bezoekje gaat brengen 🙂

 3. 16 december 2016 / 13:31

  Ze hebben hier zulke lekkere dingen he! Echt altijd een favoriete hotspot. Ik wist trouwens niet dat ze ook aan bezorgen doen, wat ideaaaaal! Alhoewel.. Ik weet niet of het zo goed is dat ik dit nu weer haha.. Fijne dag chick! Liefs, Merel
  Merel onlangs geplaatst…COLUMN #6 – KERSTGEKTEMy Profile

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 17:08

   Ja, ik wil de rest ook echt heel graag proeven! Hahaha, ach, af en toe mag je jezelf wel verwennen toch? Jij ook Merel! X

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 18:13

   Ja dat is echt heel erg leuk! Zeker een aanrader om eens te doen!

 4. 16 december 2016 / 17:52

  Wauw, dit ziet er echt heel leuk en gezellig uit! Ik ben echt dol op chocolademelk (mijn verslaving) en op alles wat met chocolade te maken heeft.. Als ik ooit in Utrecht kom weet ik waar ik moet zijn :p

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 18:13

   Hahah, nou dan moet je zeker hier eens heen gaan! En heb je het Chocoladefestival in Zutphen wel eens bezocht?

  • Malou
   Auteur
   16 december 2016 / 21:47

   O maar dat vind ik sowieso hartstikke leuk! Dan gaan we op zoek naar mooie hotspots. 🙂

 5. 17 december 2016 / 12:12

  Oh dat ziet er super gezellig uit! Ook om daar met je laptop te zitten haha 🙂

  • Malou
   Auteur
   17 december 2016 / 18:04

   Ja hè! Dat meisje heeft het goed geregeld 😉

 6. 17 december 2016 / 16:09

  Ik kende het nog niet maar wat een gezellig plekje! Super mooi en de gebakjes zien er heerlijk uit!
  Naomi onlangs geplaatst…Mini guide to SevillaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   17 december 2016 / 18:05

   Ja schattig is het he! Het lijkt ook allemaal zo heerlijk te zijn.

  • Malou
   Auteur
   17 december 2016 / 21:24

   Graag gedaan, het is een leuke he!

  • Malou
   Auteur
   18 december 2016 / 17:25

   Ja gaaf is het he!

  • Malou
   Auteur
   18 december 2016 / 17:28

   Moet je doen, het is echt een fijne en leuke hotspot!

  • Malou
   Auteur
   20 december 2016 / 17:53

   Snap ik, ik werk er ook heel blij van!

 7. 22 december 2016 / 11:23

  Jaa, Anne & Max is gezellig, maar de bediening zooo sloom. Er gaat ook altijd wel wat mis. Geen idee wat dat is, want de menukaart is zo uitgebreid met allemaal lekkere dingen, maar de service houdt me dan toch een beetje tegen.

  Ken je Ted’s al? Die opende afgelopen week ongeveer naast Anne & Max, een leuke plek waar je de hele dag door kunt ontbijten!
  Marlous onlangs geplaatst…De leukste spellen voor een spelletjesavondMy Profile

  • Malou
   Auteur
   22 december 2016 / 20:38

   O, daar heb ik geen last van gehad! Ze wisten dat ik een blogpost ging schrijven, dus misschien is dat het ;). Ted’s kende ik niet, daar ga ik de volgende keer zeker heen. Dankjewel voor de tip!