Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥

Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥

Hi girls! Afgelopen vrijdag was het tijd voor een feestje, het was namelijk een jaar geleden dat ik Ellen voor het eerst ontmoette in Amsterdam. We hadden dus wéér samen afgesproken in Amsterdam en ondanks dat we niet heel veel zijn gaan shooten, was het wel een geweldige middag. We gingen naar Hola Poké in de Pijp, probeerden de roltrappen op de Noord-Zuidlijn voor onszelf te krijgen en aten superlekkere pizza bij The Pastabar. Wie van jullie is benieuwd naar deze superleuke bloggersdate?

De nieuwe poké bar Hola Poké

Bloggersdate, Amsterdam, Hola Poké, 1 jaar vriendinnen, pokébowl

Toen Ellen en ik elkaar om 14 uur zagen op Amsterdam Centraal pakten we gelijk de metro om naar de Pijp te gaan. Ellen was daar namelijk uitgenodigd bij de nieuwe hotspot Hola Poké. We werden gelijk super hartelijk ontvangen en wauw, wat was dit plekje supermooi! Heb jij het gespot op mijn Instagram Stories?

We genoten van een kopje thee en deelden een açai bowl; zo lekker! De smoothie was echt superfris en de banaantjes, aardbeien en kokossnippers gaven het superveel smaak. Momenteel heeft Hola Poké nog maar één açai bowl, maar wel meerdere poké bowls met diverse soorten vis. 

Als je het zelf leuk vindt om deze Instagrammable spot te bezoeken, je kunt het vinden op de Ceintuurbaan in Amsterdam, tegenover metrostation De Pijp.

Shooten op metrostation Centraal

Bloggersdate, Amsterdam, Hola Poké, 1 jaar vriendinnen, pokébowl

Toen we weer terug waren op Centraal, wilde ik proberen een foto te maken op een roltrap. Een tip: niet echt handig om dit te doen op een van de drukste plekken van Nederland. Elke keer als er een metro stopte (om de 2 minuten dus) kwam er een gigantische stroom mensen die met z’n allen op de roltrap gingen staan. Ik moest dus een keer of 4 keihard de andere roltrap oprennen en dan maar hopen dat, als ik eenmaal op de roltrap naar beneden stond, er niet een of andere spelbreker achter me kwam staan. Gelukkig is het gelukt!

Hopelijk nog veel meer jaren!

Bloggersdate, Amsterdam, Hola Poké, 1 jaar vriendinnen, pokébowl

Na de roltrapfoto gingen we nog eventjes shooten in het centrum, maar het was koud, het regende en de zon ging al onder. Daarbij waren we beiden niet echt in een shoot-mood, dus besloten we lekker naar de Pastabar te gaan! I lóóóóve Italiaans eten dus dit maakte me helemaal blij. Ik at een pizza met groenten en Ellen pasta arrabiata, en ondertussen praatten we lekker bij en haalden we herinneringen op aan 8 februari 2018!

Zou dit een jaarlijkse traditie worden? Stiekem hoop ik van wel. In elk geval hoop ik dat ik nog héél lang kan lachen en shooten met Ellen! ♥

Heb jij goede vrienden die je kent via Instagram?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 11 februari 2019 / 07:32

  Wat een leuke foto’s, ook die op de roltrap! Ik kan me voorstellen dat die foto nog best wel een uitdaging was, haha. Superleuk om zo jullie blogjubileum te vieren!

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2019 / 14:51

   Ja, het was echt een grote uitdaging, haha. Ik vond het ook zó leuk! <3

 2. 11 februari 2019 / 11:10

  Wat een leuke en gezellige foto’s! Ik heb ook een paar vriendinnen dankzij Instagram, vind dat zo leuk <3 Het begon met samen shooten maar nu doen we ook veel andere gezellige dingen samen. Die bowl ziet er trouwens heerlijk uit!

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2019 / 14:51

   Ja, precies dat! Zo leuk is dat. Ik hoop nog veel meer andere meiden te ontmoeten via Instagram <3