About Malou

Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door

Hi there! Zo leuk dat je meer wilt weten over mij en Blonde Blossom! Ik ben Malou en ik woon in Leiden, waar ik Geneeskunde studeer. Ik zit inmiddels alweer in het derde jaar van mijn bachelor (talking about feeling old) en moet dus al gaan nadenken over coschappen lopen (of dat lekker nog even uitstellen en eerst gaan reizen), heel eng wel. Naast mijn studie ben ik ook nog lid van L.V.V.S Augustinus en dus heb ik in Leiden een lekker druk leven!

Vaak snappen mensen niet echt wat Blonde Blossom is, want ben je als Geneeskundestudente niet alleen druk met college volgen en in de UB zitten? Soms wel, maar met Blonde Blossom probeer ik juist de andere kant van mijn leven meer aan bod te laten komen. Ik ben namelijk ook wel een beetje een typische white girl, en heel erg gek op fashion, beauty en reizen. Blonde Blossom is dus mijn plek om al mijn nieuwe outfits, leuke trips en ideeën te delen (en zo min mogelijk over Geneeskunde, tenzij jullie dat willen natuurlijk!). Schrijven en fotograferen vind ik geweldig en het is voor mij dus ook heel ontspannend om leuke verhaaltjes te typen op Blonde Blossom. Ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden om te lezen als ik om dit te schrijven!

“I’m not a princess, I don’t need saving. I’m a queen, I got this shit.”

Mocht je meer willen weten over mij of Blonde Blossom, je mag me altijd een berichtje sturen op Instagram of via malou@blondeblossom.nl

HOPE TO SEE YOU AGAIN SOON.

Malou x